RE: راهنمایی برای ورود به محیط کاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آراام
مسلمان عزیز،
این بده بستان در همه ی زندگی هست. وقتی تو می شی مبصر کلاس ( مخصوصا در دوران مدرسه رفتن من ) یعنی شدی جاسوس معاون مدرسه و معلمها و بین رفاقت با بقیه یا جاسوسی انتخاب کردی!! شاید عملا این نبود یا شخصیت تو این طور نبود، ولی نتیجه معمولا اینطور بود.
در محیط کار هم باز همینه. اگر مدیر از تو راضی باشه، بقیه حتما به نوعی ازت فاصله می گیرن.
حالا به همه ی اینها اضافه کن این را که خانم هم باشی. هر پیشرفت تو در محیط کار و دانشگاه ارتباط داده می شه به جنسیتت و چهر ه ات و ...
البته اینها بستگی به فرد هم داره. ولی خب کمابیش همه جا هست. فقط مربوط به سربازی نیست.
تاپیک منحرف شد؟
خانم آرام حرف شما که این توی همه ی زندگی وجود داره با این تفاوت که توی مدرسه مبصر نظم را برقرار می کنه به نفع همه اما توی سربازی یه نفر زیر آب می زنه به نفع خودش!
خیلی چیزا توی محیط سربازی وجود داره که توی محیط کار اصلا شما تجربه نمی کنید به نظرم نمی شه به این راحتی در موردش قضاوت کرد. خوشبختانه شما هیچ وقت تجربه اش نمی کنید!
به هر حتا توی محیط کار اینقدر این مسائل شدید نیست ضمن این که من هم توی محیط کارم موفق بودم و هم توی محیط سربازی اما توی محیط سربازی این موفقیت واقعا برام سنگین تمام شده اما توی محیط کار فضای دوستانه ای را با همکارهام داشته ام
RE: راهنمایی برای ورود به محیط کاری
سلام عزیزان
من اومدم
همه حرفاتون متین و من تمامشو با چشمام دیدم
ممنون از همتون
دیدم باز شد
به خدا من اصلا زیر آب زنی بلد نیستم
بله توی سربازی چیزایی میبینم که توی محیط کار نیست
من سعی می کنم عزیز شدنم در جهت منافع بقیه باشه
من دارم تلاش می کنم که رابطه سازنده با بقیه داشته باشم
من سعی می کنم و می دونم و احساس می کنم که رفتار فرمانده ها با من داره تغییر می کنه و می دونم که زمانبره و درک کردم که زمان می بره
فقط یه مشکلی دارم اونم اینه که بعضی وقتا قاطی میکنم و خوب و بدو از هم تشخیص نمی دم
یعنیقاطی کردم کی خوبه کی بد
ولی سعی می کنم که کارامو به نحو احسن انجام بدم