با تشكر از راهنمايي همه دوستان الالخصوص اويژه
فرهنگ 27 دوستم ميگه وقتي معاشقه ميكنه كه ديگه انزالش واسه درون رفتم مجال نميده واقعا مونده چيكار كنه يكي از دوستام ميگفت قرص كاماگرا تاثير داره نظر شماها چيه حقيقت داره
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشكر از راهنمايي همه دوستان الالخصوص اويژه
فرهنگ 27 دوستم ميگه وقتي معاشقه ميكنه كه ديگه انزالش واسه درون رفتم مجال نميده واقعا مونده چيكار كنه يكي از دوستام ميگفت قرص كاماگرا تاثير داره نظر شماها چيه حقيقت داره
من یک پیشنهاد بهتون میدم که بهشون اطلاع بدید.ایشون برن پیش یک پزشک اورولوژی و ببینند مشکل انزال زودرسشون عصبی و روانی هست یا جسمی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط پاييز خزان2
اگر تشخیصشون عصبی و روانی بود باید به روانپزشک مراجعه کنند.
داروهایی مثل سرترالین حالا عصبی و تنش رو در بدن کم میکنه و یکی از کارهاش تاخیر در ارضا و کم شدن حالات عصبی است.
مشکل باید پیدا بشه.ما در جایگاهی نیستیم که مشاوره ای بدهیم.چون ایشون مشکلشون جدیه و باید برای درمانش اقدام کنند.پس اول مراجعه به اورورلوژ و دریافت پاسخ از آن و در نهایت روانپزشک.
موفق باشید:72:
عنوان تاپیکتون عنوان مناسبی نیست.
مشکل دوست من ؟؟؟
عنوان باید تا حدودی بیانگر موضوع باشه.
دو راه به نظرم می رسه برای مراجعه ایشون به دکتر:
- اینکه همسرشون حاضر نیستند به پزشک مراجعه کنند دلیل و تاکیدی است بر اینکه از این مساله خیلی خیلی ناراحتند و سعی در انکار اون دارند. شاید بهتر باشه اول به شیوه ای که آویژه گفت مرد را مطمئن کنند که مشکل حادی نیست و یک کم این قضیه را از بعد روانی کنترل کنند، بعد وارد بعد جسمانی بشن.
- . یک روش غیر مستقیم که نیاز به دقت و زمان دارد و نباید بی گدار به آب بزنند که نقشه شان برملا شود. خانم اظهار کنند که خودشان دچار مشکلی شده اند و به پزشک مراجعه کنند و بعد به همسرشون بگند که برای ادامه درمان حضور ایشون هم الزامی است یا مثلا باید ایشون هم یکسری آزمایشات بدهند و ... از این طریق و البته هماهنگی قبلی با پزشک، همسرشون را بکشونند دکتر و از دکتر هم بخوان که تا آخرین مرحله این مساله را به شکل ضمنی ادامه بدهند و به عنوان مشکل اصلی مطرح نشه، اما بررسی بشه