RE: دوستان من دیروز یه اشتباه بزرگ کردم کمکم کنید....
سلام به دانه جان و همه دوستان
مشکلم تا حدود زیادی رفع شد یه طورایی عذرخواهی کردم و اون هم نه مستقیم ولی گفت که کارش اشکال داشته
ممنونم از شما دیگه باید سعی کنم زود حساسیت نشون ندادم
هر چند بعید میدونم با کاری که کردم به این زودیا شوهرم دوباره با اطمینان حرفاش رو بزنه
هنوز یه کم کدورت هست
ولی به مرور حل میشه
باز هم ممنون
خوشحالم و بهت تبريك مي گم
اميدوارم روابطتون روز به روز گرمتر و گرمتر بشه
با سلام
تعجب مي كنم كه چرا اينقدر حساسيت نشان دادي . دزسته كه كارش خوب نبوده ولي براي هر جرمي بايد متناسب با همان جرم جريمه در نظر گرفت . كمي زياده روي كردي و ممكن است همسرت ديگر مثل قبل مسائل را با تو درميان نگذارد . به هر حال الان هم لزومي ندارد كه اين همه ناراحت باشي زمان مسائل را حل مي كند .آرامش خودت را حفظ كن و با احترام با همسرت رفتار كن تا كدورتها رفع شود .
سلام همسفر جان. خيلي خوب مي نويسيد و واقعاً متنهاتون به دل آدم مي شينه.
ياداين تاپيك به خير.
چقدر خوشحال مي شوم وقتي مي بينم كه دوستان با دقت به تمام تاپيكها سر مي زنند و آن ها را مطالعه مي كنند حتي تاپيكهاي قديمي
سلام. دوست من حواستو جمع کن الکی و با دست های خودت کاری نکنی که دیگه همسرت حرفاشو راحت بهت بزنه و کم کم کار تا جایی پیش بره که بخواد بهت دروغ بگه عزیزم.
باور کن یک سری مسائل بی اهمیت تر از اونی که حتی بخواهیم براش اخم کنیم .
البته فکر می کنم خودتان متوجه اشتباهتون شدید. خدا رو شکر. قدر زندگی آرومتون رو بدونید و بیخودی خرابش نکنید. موفق باشید:72:
رفتي براي ما هم دعا كن كه قسمت ما هم بكنه.
دوست عزیز پیشاپیش زیارتت قبول . ممنون از اینک یاد منم هستی واقعا به دعات نیاز دارم.