چرا این جوری فکر میکنیکه همه چیتو از دست دادی .خانوادتو داری کارتو دوستاتو .همه چی ادم به نظرت در یک فرد خلاصه میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا این جوری فکر میکنیکه همه چیتو از دست دادی .خانوادتو داری کارتو دوستاتو .همه چی ادم به نظرت در یک فرد خلاصه میشه؟
سلام
چرا نسبت به این موضوع اینقدر حساس شده اید؟ کاری که شما انجام داده اید (زدن پیامک) اصلا درست نبوده است. ولی کاری است که شده. دیگه اینقدر خودتو عذاب نده. اصلا به اون فرد فکر نکن. اون اگر براش مهم بود که با کی ازدواج میکنه به راحتی تن به ازدواج با دختری که 10 سال از خودش کوچیکتره نمی داد. بنابراین اگر با شما هم ازدواج میکرد همینطور بی احساس بود و براش مهم نبود که شما را به دست بیاره یا نه.
خوشحال باش که این اتفاق نیفتاده اصلا هم دلت به حال او نسوزه.
حالا مي خوام يه كاري بكنم به نظرتون درسته مي خوام بهش زنگ بزنم و بگم اين يه كنجكاويه بچه گانه بوده من اشتباه كردم و براش ارزويه خوشبختي بكنم . چون حس مي كنم اعتبار داداشم رفته زير سوال. اصلا اس ام اس دادنم به خاطر حرفها و مشورت كردن با يه غريبه بود دختري كه اصلا نمي شناختمش فقط اون موقع نياز به درد دل داشتم اون بهم گفت هيچ وقت نمي توني فراموشش كني شايد اون تورو مي خواسته ولي از داداشت ترسيده يا روش نشده. من گول خوردم . واقعا من دختره منطقي ام خيلي هم محافظه كارم . ولي اين حرفها تو اون موقعيت . حالا ديگه نمي خوام اشتباه كنم.
از طرفي يه خواستگار دارم كه 10 سال ازم بزرگتره - توي محل كارم . اصلا نديدمش ولي اون منو ديده عاشقم نيست فقط از يه واسطه خواسته ازم اجازه بگيره باش حرف بزنم. اينو چكار كنم
به نظر من بي خيال اون آقا شو . يه اشتباهي كردي ولي ديگه با اشتباهاي بزرگتر اونو خرابش نكن . بي خيال شو . انقدر حساس نباش . مي خواي براش آرزوي خوشبختي كني خب بكن زنگ مي زني بهش بگي ؟:300:
کوردلیای عزیز:
بار اولی که اینکار رو کردی اشتباه بوده و گذشته ... عزیز من، آدم جائز الخطاست. بالاخره هر کسی تو زندگیش یه جاهایی رو جاده خاکی می ره. مهم نیست. با خودت مهربون باش و خودت رو ببخش و اون موضوع رو تموم شده بدون و مطمئن باش 4-5 سال دیگه از اینکه نظر و قضاوت یه آدم غریبه اینقدر واست اهمیت پیدا کرده، به خودت می خندی.
اما لطفا اشتباهت رو تکرار نکن. :300:هر نوع تماس شما این پیغام رو می رسونه که هنوز به اون آقا و رابطه اش فکر می کنی ... تازه فرض کن این پیغام شما رو خانومش هم خوند... می دونی چه فکرای فاجعه باری در مورد همسرش و شما میاد تو ذهنش؟ ... خواهش می کنم این موضوع رو تموم شده بدون. ایشون با همه خوبیاش به درد شما نمی خورده و قسمت شما نبوده. شاید اگه ازدواج می کردید روز های چندان خوشی نداشتید ... این تجربه احساسی نسبت به ایشون هم بعد از مدتی کاملا فراموش میشه و عشق دو طرفه شما و همسر آیندهتون جایگزین می شه ...
اما در مورد خواستگار جدیدتون ...
به نظرم یه فرصت چند ماهه به خودتون بدید تا آرامش قبلیتون رو به دست بیارید و همه رنج های این موضوع رو فراموش کنید و بعد در مورد پیشنهاد های جدید خیلی منطقی و عاقلانه فکر کنید و تصمیم بگیرید. اون موقع دیگه می تونی "کوردلیا" هم نباشی ;)
ضايع شدنم چي ميشه . اين همه پيشش اعتبار و آبرو داشتم اون خيلي بهم احترام مي ذاشت حالا فكر مي كنه من با همه اينجوريم در صورتيكه من تا حالا هيچ رابطه اي با هيچ كسي نداشتم اصلا تمام دوران تحصيلم به فكر درس بودم از نظر همه يه ادمه موفق بودم حالا پيشه چندتا از دوستام كه ماجرا رو مي دونن ضايع شدم همه برام دلسوزي مي كنن از اين حس ترحم بيزارم
خب برای چی ماجرا رو به همه گفتین ؟؟؟
خانوم کوردیلا همه چیزو فراموش کنین
بیخود ذهنتون رو با این مسائل درگیر نکنین
درسته که کارتون خیلی جالب نبود اما اونقدرم بد نبود که اینجوری شما رو از پا دربیاره
شما که کاری نکردین
اعتماد به نفستونو حفظ کنین و به اینده فکر کنین فکرای خوب:72::72:
حالم خيلي خوب شده از همتون ممنونم . اصلا از ديروز كه وارد سايتتون شدم مشكلات بقيه رو خوندم حالم خوب شد راهنمايي هاتوم كمكم كرد ولي مطمئنم باز احساس دلتنگي و عذاب وجدان مي آد سراغم .
خواهش مي كنم تنهام نذاريد
هر چند يبار بهم سر بزنيد. من مي دونم اين يه امتحان از جانب خداست من از اين ماجرا درسهايه زيادي گرفتم اصلا لازم بود من اين چيزارو تجربه كنم تا پخته تر بشم.
نقل قول:
ضايع شدنم چي ميشه . اين همه پيشش اعتبار و آبرو داشتم اون خيلي بهم احترام مي ذاشت حالا فكر مي كنه من با همه اينجوريم
این حرفا چیه می زنی دختر خوب؟! چه ضایع شدنی؟! مگه تو چیکار کردی؟! نسبت به کسی احساسی پیدا کردی که خیلی هم چیز عادی هست بین یه دختر و پسر . همین! مردم می رن خیانت می کنن به همسرشون ککشون هم نمی گزه کسی بدونه! تو که خلافی نکردی تازه نجابت هم به خرج دادی و سربسته نگهش داشتی.
اعتبار و آبروی شما هنوز پابرجاست به شرطی که خودت دستی دستی همه چی رو خراب نکنی.
در صورتيكه من تا حالا هيچ رابطه اي با هيچ كسي نداشتم اصلا تمام دوران تحصيلم به فكر درس بودم از نظر همه يه ادمه موفق بودم
:104::104:
حالا پيشه چندتا از دوستام كه ماجرا رو مي دونن ضايع شدم همه برام دلسوزي مي كنن از اين حس ترحم بيزارم
عزیزم هر چیزی که دیگران درباره ما فکر کنن بازتابی از نگرش درونی ما به خودمون هست. این خود شمایی که تعیین می کنی چه جوری در باره ات فکر کنن. خب معلومه وقتی زانوی غم بغل بگیری و پر از آه و ناله باشی، ترحم و دلسوزی بقیه رو به سمت خودت جلب می کنی. تا وقتی هم این وضع رو ادامه بدی همین آش و کاسه ست.
پس برای تغییر این وضع، محکم باش و به اشتباهت بخند و باور داشه باش و به بقیه هم نشون بده اتفاق خاصی نیفتاده.
می دونم که می تونی نازنین :46:
آويژه عزيز دوست دارم .
يه سوال يعني من ديگه عاشق نمي شم. گاهي لذت مي بردم از اينكه اگه مشكلي براش پيش مي اومد پيشاپيش تو خوابام مي ديدمش واقعا اينو راست مي گم ناراحتي هاشو با تمام وجودم حس مي كردم. اگه مي دونستم هنوز غذا نخورده غذا نمي خوردم. براش دعا مي كردم . حس مي كنم حتي اگه ازدواج كنم ديگه عاشق نيستم . احساس مي كنم از اين به بعد دل سنگ مي شم . مثل خيلي ها. همه كساني كه عاشق بودن هم همينو مي گن.