RE: مادرشوهرم ميخواد با ما بياد مسافرت
سلام دوستان عزيز
ممنونم بالهاي صداقت عزيز نكات آموزنده ي بود
سابينا جان من تاشب چيزي به مادر شوهرم نگفتم ولي كاش بقول تو باشوهرم هماهنگ ميكردم چيزي نگه. ولي بازهم فكر ميكنم قبول نميكرد.
اصلا بين خونواده شوهرم جا افتاده كه مادرشون با پسرشون بره مسافرت:302:
ديشب برادر شوهرم زنگ زد. (يه مدعي ديگه پيداشد .)چرا شوهرم مادرشو نميبره مسافرت
مادر شوهرم ديشب خودش با صراحت گفت اگه مشهد برين منم ميام :302:(جواب آقايsci(
حالا اين وسط بچه ام به دادم رسيد چون كوچيكه و توي مسافرت راه دور اذيت ميكنه به شوهرم گفتم اگه مشهد جور شد من نميام چون منودخترم اذيت ميشيم
حال بشنويد جواب شوهرمو : خوب ما ميريم . منم گفتم شمابرين.گفتش برم به مامان بگم ؟ گفتم حالا صبر كن نتيجه معلوم بشه (بين اون سه شهر به قرعه يكي انتخاب ميشه)اونكه خودش مياد
اي خدا كمك كن ميدوني دلم لك زده واسه يه مسافرت . اين يه بار فقط:323:
سلام
دوست خوبم انشاءالله که درست میشه ولی اگه قراره که بری مسافرت و مدام حرص بخوری بهتره که نری
امان از دست بعضی مادرشوهرها و مخصوصا از دست برخی شوهرها که همسرشون رو درک نمیکنند. :323:
یه بار دیگه پست بالهای صداقت عزیز رو بخونید ... پاسخ شما داده شده.
موفق باشید.
دوست عزيز اينجا هر كسي با توجه به رابطه اي كه با مادر شوهرش داره نظر ميده چون خودش را جاي شما ميزاره و فكر ميكنه مثلا نازنين غ معلومه كه ميانه خوبي با مادر شوهرش نداره
من كه ميونم با مادر شوهرم خوبه ميتونم بگم دوست خوبم چه اشكالي دراه اونم باشما بياد شايد اگه اون بياد تو نگهداري بچه هم بهتون كمك كنه و بيشتر خوش بگذره
شايد اگه مادر شوهرتون پيشتون باشه همسرتون بيشتر به شما توجه كنه شايد دفعه قبل چون با دوستش رفته بودين شوهرتون كم توجهي كرده تا شايد دوستش فك نكنه زن ذليله و..
مادرش چندين سال به قول خودش با كتك و.. زحمت پسرش را كشيده و بزرگش كرده حالا چي ميشه يه بار با شما بياد مسافرت من جاي شما بودم خودم پيشنهاد ميدادم كه بياد تا هم پيش شوهرم عزيز باشم و هم پيش مادر شوهرم
مسافرت هميشه هست اما نميشه دلي را كه شكست دوباره به دست اورد
باز خود داني
آويژه جان ممنون از تذكرت من هم اون نكاتو تا الان رعايت كردم بقيه اش هم سعي ميكنم انجام بدم
در جواب پاييز خزان بگم منم با مادر شوهرم مشكلي ندارم و تا وقتي شوهرم نيست مشكلي نيست اما همينكه اون مياد اوضاع بد ميشه
واسه همين دوست دارم مادر شوهرم نباشه
شوهرم وقتي مادرش هست اصلا رعايت احترام رو نميكنه . از داد زدن سر من گرفته تا تحقير كردن و مسخره كردن . و من نميتون اين رفتارهاشو تحمل كنم كارمون به قهر و دعوا ميكشه
اين رفتارهاشو بارها بهش گوشزد كردم كه جلوي ديگران زبونش رو نگه داره .ولي كو گوش شنوا
اگه هم اخم كنم آقا بهش بر ميخوره و ميگه چون مامانم دو روز اومده خونمون خودتو اينجوري ميكني
حالا بماند توي مسافرت هم صدرصد اين رفتارها هست
دوستم نمیگم برو یا نرو ولی اینو میگم که اولا شوهرت فهمیده که تو بهونه میاری و واسه همین گفته که ما میریم ( یعنی ایشون و مادرش )
ثانیا فکر نمی کنی اگر شوهرت و مادرش تنها برن مسافرت واگرایانه ( به قول آقای مدیر ) عمل کردی و عملا خودتو از شوهرت دور کردی؟ تازه مادرشوهرت هم بد عادت میشه و از این به بعد میگه فلانی بیا منو تنها ببر مسافرت!
من جای تو بودم یه اراده قوی میکردم که ایندفعه رو هم برم و سه روز رو تحمل کنم و هر اتفاقی افتاد محل نذارم و خوش گذرونی کنم و بعد از تموم شدن مسافرت یه برنامه ای بچینم که مسافرت بعدی رو با همسرم تنها برم
ولی خوب باید خیلی اراده کنی تا تو این سه روز اعصاب کشی راه نندازی، یه قرارداد اساسی با خودت امضا کنی
دوستان قرار بر سفر مشهد شد در نتيجه مادر شوهر گرام هم با ما هم سفرند
تا الان دو دل بودم برم يا نه ولي با خوندن پست سابينا جان مصمم شدم برم
بجاي اينكه فرار كنم بهتره يه جوري كنار بيام
البته نميخوام از شوهرم دور بشم و گرنه اينكه اونها بخوان در آينده دو نفري برن مسافرت بدم نمياد
سلام
خداروشكر دوست عزيزم كه به نتيجه ي خوبي رسيدين ، مارو هم فراموش نكني التماس دعا ، از امام رضا بخواه كه خودش راهگشاي زندگيت باشه ، اميدوارم در كنار همسر و كوچولوي ناز و مادرشوهرت خوش بگذره :72:
سلام خانمی
خدارو شکر به خیر و خوشی گذشت حتما مارو خیلی دعا کن امید وارم این سفر یکی از خاطره انگیزترین مسافرتاتون بشه و خیلی خوش بگذره
التماس دعا
خوش بگذره به سلامتي