نقل قول:
نوشته اصلی توسط footer2
درود
با تایید فرمایشات فرشته مهربان باید اینم بدونید سن ازدواج شما از حالت عادی هم خارج شده و خیلی بالا رفته.
با توجه به این صحبت دوستمون نتیجه می گیریم که باید کمی از معیارهای خودت کوتاه بیای و معیارهای بسیار مهم را بررسی کنی تا شانس ازدواج را از دست ندهی.
حالا بقیه صحبتهای دوستمون رو بخونید:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط footer2
1- اگر ایشون مورد تایید خانواده شما هستند(پس از تحقیق)
2- و 70% معیارهات رو دارند
3- و کار ثابتی دارند
4- و فکر میکنید میتونید بهشون تکیه کنید
5- ...
به نظر من جواب مثبت بدید.نباید زیاد سختگیر بود.ایده ال هیچوقت پیدا نمیشه.:104::310:
ببخشید سخت گیری رو میشه معنی کنید...
بگذریم...
دوست خوبم، سعی کن فقط چند معیاری را که بسیار برایت مهم هستن را در نظر بگیری و بقیه را به خدا توکل کنی تا شانس ازدواج را از دست ندهی.
معیارها را در یک پست آوردم ولی اینجا نیز برایت می ذارم تا بهتر تصمیم بگیری. معمولا در اینگونه موارد سعی کن موارد ریز و جزئی را خیلی بهشون گیر ندی.
مثلا تا دیروز کارمند بودن شوهر برات خیلی مهم بوده، الان به شغل آزاد اکتفا کن.
تا دیروز سطح تحصیلات خانواده شوهر برات مهم بوده، الان اگه یه ذره پایین یا بالا اند رو کوتاه بیا.
البته اینها مثال بودند.
نقل قول:
دوست خوبم سلام
راستش علی رغم ارادتی که به این سایت دارم باید یک نکته بسیار مهم را به شما گوشزد کنم و آن اینکه:
1- به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی خواستگارت رو سوال پیچ نکن.
2- مواردی را که در این سایت و در سمینارها و کلاس ها یاد گرفته ای ، موارد تقریبا کلیشه ای هستند. پس با رعایت آنها شانس خود را در ازدواج کم نکن.
3- فقط معیارهای اصلی خودت را تعیین کن. نیازی به برگه کاغذ و یادداشت برداری هم نیست گرچه این کار بهتر است ولی سعی کن ببینی که چه معیارهای بسیار مهمی داری که فقدان آنها باعث رنجش و آزردگی ات شود؟ و اونها رو اولویت بندی کن. در پایان تعدادی از این معیارها رو آوردم.
4- یک برگه کاغد بردار و بنویس که میخواهی زندگیت در آینده چگونه باشد و این رو به خواستگارت بده و نظرش رو بپرس.
5- سخت نگیرید
6- سخت نگیرید
7- سخت نگیرید.
ببخشید اینقده گفتم. چون دیدم وقتی بحث ازدواج پیش میاد همه فقط نسخه می پیچند و کلی مطلب برای ازدواج موفق پیش روی ما می گذارند غافل از اینکه اصل موضوع فراموش شده.
معیارها:
1- حجاب
2- خانواده
3- مدرک
4- سطح سواد
5- تمایل به یادگیری
6- مثبت اندیشی
7- رعایت نظافت
8- خود بودن
9- هوش
10- همخوانی ارزش ها و اهداف
11- شوخ بودن یا جدی بودن
12- فرزند و تعداد آن
13- عاطفی یا منطقی بودن
14- نحوه واکنش به مسائل زندگی
15- میزان عشق ورزی و علاقه به طرف مقابل
16- رازداری
17- صداقت
18- نحوه برقراری ازتباط با جنس مخالف
19- صمیمیت
20- میزان تعهد
ان شاالله موفق شی
برای منم دعا کن
اصلا فکر نکن سنت بالا رفته یا پایینه. این یه دامه، خودت رو تو دام نذار...
به سن فکر نکن ، چون تحت فشار قرار می گیری و ممکنه انتخاب نادرستی داشته باشی.
من یکی از افراد رو می شناسم(خانم) که در سن 35 سالگی ازدواج کرد و ازدواج موفقی هم داشت. خواهش می کنم به حرف دیگران در مورد سن توجهی نکن. معیارهاتو فشرده تر بکن ولی نه بخاطر سن.