عزیزم من فکر میکنم که شما ضعیف شدی هم از لحاظ روحی هم جسمی . دقت کن که ضعف های جسمی در شرایط روحی هم تاثیرگذار خواهند بود .
اینطور که پیداست مشکل شما نداشتن آرامش قبل از خواب هست که بیشتر ترس از همین خوابها است که دلشوره به جونتون میندازه .
به ذکرهایی که دوستان گفتن تسبیحات حضرت زهرا(س) رو هم اضافه کن .
همونطور که شب بارونی گفتند خوردن یک لیوان شیر ولرم قبل از خواب به آرامش شما کمک میکنه. خوردن آب قبل از خواب هم آرامش بخشه .
سعی کن لحظه قبل از خواب فکرت رو از هرچیزی خالی کنی و به هیچ چیز فکر نکنی تا بتونی آرامش لازم رو به دست بیاری .
منیزیم هم تاثیر خوبی در داشتن خواب آرام داره میتونی قرصش رو تهیه کنی همینطور قرص های حاوی روی مفید هست .
میتونید در گوگل سرچ کنید و عوامل آرامش بخش و حتی تغذیه هایی که مناسب هست رو پیدا کنید .
گل گاو زبان هم در آرامش اعصاب تاثیر داره .
یک قرصی هست به نام «فارما زینک پلاس» که خارجی هست و در دارو خانه ها هست و روی بستش نوشته یک بار در روز اما شما میتونی روزی 3بار مصرف کنی . تا 5 روز که بخوری متوجه تاثیراتش میشی .
میتونی با پزشک هم مشورت کنی اما من مشورت کردم و گفتن که مشکلی نداره . این قرص حاوی روی و ویتامین های گروه ب هست . تا 15 یا 16 روز میتونی روزی 3بار بخوری تا بیشتر تاثیرش رو ببینی و نیازهای بدنت رو جبران کنه و بعد از اون روزی 1بار کافیه.
باید بعد از غذا مصرف کنی .(توجه کنید که اگر از این قرص استفاده کردید تا 1 ساعت قبل و بعدش از چای و مواد دارای کلسیم مثل لبنیات استفاده نکنید . چون مانع جذب اون میشن . حتما هم با آب میل کنید)
امیدوارم بتونی خواب آرومی داشته باشی .