RE: لیلی بازم طلاق میخاد!!!!!!!!
اصلا نمیشه از حرفهات چیزی فهمید! " به خدا میکشم تیکه تیکش میکنم.زندش نمیذارم! ...اگه باشه میکشمش."
پیاده شو با هم بریم! مگه سوسک میخوای بکشی؟ می کشم می کشم راه انداختی؟
ملت زنم از من فرارییییییییییییییییییییی یه
میخوای فراری نباشه؟دستم روش بلندشد
گف تو دنیا فقطو فقط از تو میترسم.میره تو اتاقو قفلش میکنه
من هم بودم با این بکشم بکشم های شما دو تا پا داشتم چهار پنچ تا دیگه قرض میکردم در میرفتم!
یه سوال! اگه منو هم نمی کشی له نمیکنی نمیچسبونی به دیوار برای عبرت بقیه! :
این چه لیلی است که تو رو اینقدر مجنون کرده که متوجه اعمال و گفتارت نیستی؟ که خون جلوی چشمهاتو گرفته جایی رو نمی بینی برادر من! احساست چنان چشمهاتو بسته که فکر کنم الان خود لیلی جان هم کنارت بود نمی دیدیش. الان فقط و فقط خودت رو داری می بینی و خشمی که همه وجودتو تسخیر کرده.
چند سال داری؟
سارینای عزیز
قبول دارم اشتبهاتمو.حاضرم تغییر کنم به شرطی که مطمئن شم میخاد منو.به شرطی که مطمئن شم به کسی غیر من فک نمیکنه
ببین آقا فرید
خوبه که اشتباهاتو قبول داری
خوب ما فرض رو بر این میگیرم که لی لی خانوم از دست کارهای شما عاصی شده و رفته
خوب کدوم زنی می خواد زندگیش به هم بخوره؟
اگر شما اشتباهاتو اصلاح کنی برمیگرده دیگه!
سلام اقا فرید
به تالار خوش امدید
ببینید این طرز برخورد شما با لیلی خانوم درست نبوده ، بیشتر اعضای این تالار خانوم هستن و مطمین باشید هیچ کدوم و حتی اقایون این نوع رفتارو تایید نمیکنن.
به نظر من شما توی تالار بگردید و اگاهیتونو نسبت به نیاز خانوما و نوع رفتار باهاشون اطلاعات بیشتری کسب کنید مقاله های زیادی تو این تالار هست که شما رو تو این رابطه کمک میکنه .
طبیعیه که مرد نسبت به خانومش غیرت داشته باشه اما این دیگه تبدیل به شکاکی و بد بینی شده و همین لیلی رو از شما دور کرده خواهشا قبل از اینکه خون جلوی چشماتونو بگیره اطلاعاتتونو راجع به خانوم ها و نیازهای روحیشون بالا ببرید.
شما اگه تغییر کنید مطمین باشید لیلی هم دوستون خواهد داشت و برمیگرده مطمین باشید.
سارینای عزیز
قبول دارم اشتبهاتمو.حاضرم تغییر کنم به شرطی که مطمئن شم میخاد منو.به شرطی که مطمئن شم به کسی غیر من فک نمیکنه
[/quote]
اگر ایشان خانه را ترک کرده، و شما تهدیدش نکردی یا بیرونش نکردی، تازه این شما هستی که میتونی مدعی بشی که ایشون ترک منزل کرده و عدم تمکین و از این چیزها!
اینها قانونی هاش بود که همه و همش به نفع شماست.
اما برای درست کردن زندگی و برگردوندن لیلی جان آنطور که دوست داری و شایسته است که یک زن باشد، لازم است بدون هیچ شرط و شروطی از همین الان استارت تغییرات خودت را بزنی. لازم نیست این تغییر رو جار بزنی و بابتش منتی سر کسی یا لیلی بذاری و ...
لیلی لازم داره که تغییرات رو به عینه ببینه و لمس کنه اونهم در دراز مدت. لیلی در کنار شما میخواد به آرامش برسه، امنیت داشته باشه، احترام داشته باشه، و... خلاصه اینکه میخواد خانوم زندگیش باشه.
برادر خوبم! میدونی اگر همسرم به من بگه پاشو برو موهاتو درست کن و لباس این طوری بپوش چه حالی به من دست میده؟ حتما پیش خودم فکر میکنم که دلشو زدم یا اینکه میخواد بهم بگه تو همیییییییییییشه همینطوری بدرد نخور و شلخته ای و...
خونه محل امن و آسایشه، درسته که که زن و مرد باید برای هم اراسته باشند اما خوب یه وقتهایی هم آدم دوست داره خودش باشه.
میدونی؟ همین یکی دو هفته پیش یک روز که موهام عین جودی ابوت سیخ روی سرم وایساده بود، همسرم برگشت بهم گفت: قربون این موهات که اینطوری شده! باور کن احساس کردم بهترین شوهر دنیا رو دارم که حتی منو توی شلختگی ام هم دوست داره این بود که چند لحظه بعد که فرصتی دست داد رفتم سریع مرتبش کردم چون فک کردم همچین همسری شایسته بهترینهاست.
از قدیم گفتن زبان خوش مار رو از لونه میکشه بیرون. تا وقتی میتونی با زبون نرم اهدافت رو به خوبی پیش ببری و همسرت رو عاشق خودت کنی، دعوا و زور و داد و بیداد برای چیه؟
زنی که مردش روش دست بلند میکنه احساس بی عزتی میکنه، احساس تحقیر، و خیلی حس های بد دیگه. چطور میتونه مردش رو دوست داشته باشه.
تازه حتی اگر فرض محال شما هم درست باشه و ایشون یکی دیگه رو دوست داشته باشه، باید از خودت بپرسی چه معایبی و ضعف هایی در شما باعث شده که ایشون به دیگری رو بیاره. گفتم فرض محال! وگرنه بنده اصلا قبول ندارم که این فرض درسته و کاملا رد میکنم.
به اون موجود بد درونت: حالا اسمش کودک خودخواهه، والده، شیطان الرجیمه، نفس اماره است و... خلاصه هر تحفه ای هست یک مهار محکم بزن و اجازه نده که کنترلت دست این نفس لامروت بیافته!
سعی کن کنترل احساسات ات را بدست بگیری و فورا عصبانی نشی. اما حتی اگر هم عصبانیت اتفاق افتاد، سعی کن تا 24 ساعت هیچ تصمیمی نگیری و هر حرفی هم که خواستی بزنی موکول کن به بعد. قدری فکرت رو متوقف کن و به موضوعی که عصبانیت کرده فکر نکن. از جایگاه دوست داشتن خودت سعی کن قدری خودت را نوازش کنی و یا برنامه ای برای احیای آرامش از دست رفته مثل قدم زدن در بیرون از خونه، تماشای یک برنامه مورد علاقه یا فوتبال، و... هر کاری که میتونه بهت کمک کنه انجام بدی.
موقعی که قال خوابید و آرامش رفته دوباره برگشت بعضی وقتها می بینی که حتی خودت عصبانیت اون لحظه ات رو بی دلیل می بینی. اینطوری خیلی از فرصتهایی را که میتونه به تصمیم های غیر معقول و منطقی و تخریب خودت و زندگیت منجر بشه را جلوشو گرفتی.
فعلا تا همینجا بسه
ببخشید که طولانی شد.
راستی داشت یادم میرفت: سعی نکن به سرعت برش گردونی. یه فرصت کوتاه به هردوتون بدی برای فکر کردن بد نیست!
سلام فريد محترم
آرام باشيد .
در گذشته اشتباه كرده اي و خودت هم اين را مي داني و امروز مي خواهي جبران كني . كه خيلي هم عالي است پس بايد از يك جايي شروع كني و در مرحله ي اول آرام بودن است تا ارامش نداشته باشي نمي تواني رفتار و احساس و افكار بالغانه داشته باشي و افسار زندگي و رابطه را به دست بگيري .
نمي دانم چند سال داريد اما اين را درك مي كنم كه اجساسات ناشناخته و افكار ناپخته داري .
اين حرف يعني چه ؟
يعني با اين دل مهربون و توانايي فوق العاده در دوست داشتن ليلي - راه و روش فرهاد بودن را بلد نيستي .
دقت كن راه و روش فرهاد بودن - مرد زندگي بودن ، را بلد نيستي . تبر دست گرفته اي اما به جاي اينكه از تبرت براي حل مسائل و مشكلات زندگي استفاده كني با اين تبر به جان ليلي و رابطه ات و خودت افتاده اي .
راه هست براي ياد گيري و استفاده ي درست از تبر .
اولين گام
حفظ آرامش
يادگيري و استفاده از اين احساس و عشق . ايني كه عشق معرفي كردي عشق نيست . عشق امنيت و ارامش مياورد نه رنج و عذاب و حس خفگي دو جانبه دوست محترم . ( در اين رابطه هم تو در حال خفه شدن هستي و هم ليلي . مسير استفاده از اين احساسات درست نيست كه به اين حس و حال دچار شده اي پس بايد تغيير بدهي احساسات و افكار و اعمالت را و به سمت پختگي و بلوغ گام برداري .
زمان دادن به خودت و ليلي تا در طي زمان متوجه ي تغييرات بشويد و واكنش هايتان را كنترل كنيد . اما فعلا خودت و اول خودت بايد روي خودت كار كني .
سلام اقای فرید
متاسفانه باید بگم راهی که در پیش گرفتین به جای خوبی نمیرسه،شما گفتین اوایل دوستتون داشته،باید بگم شما مقصرید،از همون اول اشتباه کردید،و هنوزم دارید به اشتباهتون ادامه می دین،گفتین خانمتون زیبا و جذابن،ایشون با همه مزیت هایی که داشتن با شما ازدواج کردن چون شمارو برا اینکه شوهرش باشین مناسب دیده،اما حالا شما همه صلاحیت خودتون زیر سوال بردین،شما غرور اون شکستین،عزتش رو زیر سوال بردین،کتکش زدین،با محدود کردن های بیجا و بیش از حد شخصیتش زیر سوال بردین،الانم که دارین مثل لات های کوچه میدون داد و بیداد میکنین که میکشین و میزنین،فکر میکنین اینها در حد شخصیت شما و همسرتونه؟این رفتارهای اشتباه کنار بذارین، زندگیتون خراب کردین،نذارین بدتر از این بشه،برای خودتون راه برگشتی بذارین،اقای فرید رفتارتون و اخلاقتون خیلی بده و اگه لیلی میخواین به فکر عوض کردنش باشین
سلام
دیشبو نخابیدم.بیدل عزیز معدرت میخام تند رفتم.دارم سهی میکنم ارامشمو به دست بگیرم وکنترل شده رفتار کنم.بالاخره باهاش تماس گرفتم.گفتم بیا خونه هرجی توبگی.
گفت قضیه سره محدودیتاش نیس دوسم نداره.گفتم غلط کردم هرجور توبخای عوض میشم.مشاور میرم.
گفت ما باهم فرق داریم.من دوس داشتم دوستم باشی نه بابام!!!
گفتم این شهر بره گرگه بنمیخام اذیتت کنن.
گفت من اذیت نمیشم تو همش میگی اینو ببوش اونو ببوش.من میخام بهم احترام بزاری اصلا به توجه من جی میبوشم؟
گفتم باشه هرجند ته دلم اصلا راضی نبودم.
راستی قضیه ی توهینوکتک ماله 15 یا 16 ماه بیشه ودیگه حتا تو بدترین شرایط که اذیتم میکرد تکرارش نکردم.هیجوخ.
لیلی توشرایط حساس کنترل نداره.نمیدونه داره جیکار میکنه واسه همین دوس ندارم ازم دور باشه.
واقعا بوششو دوس ندارم اگه برگرده جیکارکنم؟اصلا برمیگرده
29 سال سنم ولیلی 20 سالش.ا
درسته اشتباه کردم(توهین وکتک)اما همون موقع گفتم تکرار نمیکنم ونکردم.
حالا نمیدونم عوارضه همون رفتاره غلطمه که ازم فراریه یا از اول تظاهربه علاقه میکرده؟
گفتم لی لی مرده ایده الت جه اخلاقی داره؟البته قبله دعوا.
گفت هر جی به غیره تو.البته باخنده گفت.
گفتم جدی بگو.
گفت گیر نده.مثله خودم باشه.بگه بخنده.مثله بیرمردا رفتار نکنه.
گفتم مثه خودت یعنی جی؟
گفت راحت باش دیگه.هی نگووای فلانی نگات میکنه وای موهات بیرونه.من قبلا هم موهام بیرون بود جرا چیزی نمیگفتی؟میخاستی خ...از بل بگذره؟
گفتم اونموقع مجرد بودی.الان باید همه جیزت با گذشتت فرق کنه.
گفت اگه قراره ادما بعده عروسی فرق کنن شاید دیگه همو نبسندن؟شاید من تورو به خاطر اینکه گیر نمیدادی انتخاب کردم؟ها؟
گفتم دوست دارم که میگم نکن اینکارو جنسه خودمو میشناسم گرگن.
گف تو خودتم نمیشناسی.من نمیخام زنه 50 ساله باشم.میخام بدوم بخندم ببرم لباسای شاد ببوشم.
گفتم اینجا جاش نیس.
گف اگه تو بخای وفکرتو باز کنی وبه جایه قر زدن با من باشی خوشبخت میشیم.
دیگه از بحث باهاش کلافه شدمورفتم بیرون.
راستش کم میارم.حاضرجوابم شده.
سلام فريد
كنترل گر هستي . ذهنت را آرام نگاه دار
تا نتواني به انسانها و عزيزانت اعتماد كني زندگي برات مثل برزخ خواهد بود و زندگي را براي عزيزانت جهنم خواهي كرد .
حاضر به اعتماد باش . اتفاق بدي نمي افتد اگر ياد بگيري كه به عزيزانت احترام بگذاري و آنها را هماهنگونه كه هستند بپذيري . تو بايد ياد بگيري كه ليلي را انتخاب كرده اي همين مدلي كه هست و تنها زيز سايه ي همدلي مي تواني شروع به ساختن زندگي ات بكني .
فعلا اينها را تمرين كن و ياد بگير تا بقيه اش .
شاید حق باشما باشه.
انی عزیز میشه بیشتر توضیح بدی؟دقیقا حرفه لیلیروزدید.میگه منو همونجور که هستم ببذیر.یعنی من حق ندارم تو ظاهرو بوشش نظر بدم؟ایشون نباید یه سری چیزارو رعایت کنه؟
اصلا حریم خصوصی افراد شامله چه چیزایی میشه؟
حریم خصوصی تو ازدواجوزندگی مشترک معنی داره؟
شاید بیشتر بحثوجدلای ما سر همین موضوعه.
میگم سنگین رنگین باش.میگه مگه عقد کردنی چش نداشتی!میگم محترمانه برخورد کن میگه همینم که هستم اگه بخای عوضم کنی افسرده میشم.همه ی دوستام قبلو بعده عروسی فرق نکردن اما تو کاری کردی همه مسخرم کنن!
بهم میگه تو ماله عهده قل قله میرزایی!!گفتم بیا 1 زندگیه اروم عادی که با عرفه جامعه هماهنگ باشه داشته باشیم.میگه من زندگیه عادی نمیخام.عرفو قبول ندارم.تو هیچوخ به خاطر افکاروعقایدت از زندگی لذت نمیبری جون دایم فکرت با منه که جی میبوشم جی نمیبوشم!
میگه مگه جند سال عمر داریم بزار همون که هستم باشم به خدا عاشقت میشم.
من خودخاه نیستم.اما این جامعه واسه طرز تفکر لیلی کمی خشنه.من دوس ندارم نطر فقط نظرمن باشه.اما بی منطقه.نمیخاد کوتاه بیاد.
بهم اس ام اس داده فرید خاهش میکنم نیا دنبالم بابا بزار تنها شم 1ماه فقط.نیاز به مسافرتو ارامش دارم.با دوستام میرم کیش.