نقل قول:
اما درمورد شما نیمه ی گمشده ، خداییش شما راهم مثل یک برادر دوست دارم و دلم میخواد خوشبخت بشی یادته قرار گذاشتیم هردومون هم دیگه را راهنمایی کنیم . من هنوز سرعهدم هستم .
مرسی
منم همینطور و هنوز هم بر سر تعهدم هستم:43::72:
نقل قول:
اما در مورد ماه تولد ببین یکمیش درست است اماهمش نه ، و اون قدر مهم نیست که زندگی را تحت تاثیرقرار بده .
موافقم:104:
نقل قول:
اما در مورد تحصیلات ، خیلی خوبه که هردو مثل هم هستید . اون خانم مثل منه ، منم تحصیلاتم بدی نیست یعنی یه لیسانس دارم ، ارشد امسال دادم ، لیسانس دومم راهم دارم میگیرم . اما پدر و مادرم بیسوادند.
نه من اینو گفتم که، بحثم سر این نیست که پدر مادرش با سوادند یا بی سواد! تازه پر مادرش بی سواد نیستند! منظورم بیشتر فرهنگشونه تا سوادشون...
برا تحصیلات دختره مهمه ولی فرهنگ خونوادشونم مهمه
نقل قول:
یا جایی که ازت میپرسند پدر خانمت چی کاره است فکر کن داری جواب میدی ، چه احساسی داری ، خجالت میکشی ، با شرمندگی میگی پدر خانمت تحصیلاتش پایین است یا نه ، یکمی تصور کن چه حالتی میشی !
نه شغل پدر و مادرش طوری هست که خیلی مسئله ای باهاشون ندارم:43:
نقل قول:
اما در مورد خواستگاری رفتنهات ، بابا بیخیال ، اکثریت همین طور هستند شاید هنوز قسمتت نبوده که نشده ، برای برادرم که میرفتیم خواستگاری ، خیلی باحال بود من که خوشم اومده بود میگفتم کاشکی چندتا داداش داشتم میخواستیم بریم خواستگاری .با افکار ، روشها و دیدگاههای مختلف آشنا میشدم .شما هم از این موضوع ناراحت نباش .درست میشه . اما درست تحقیق کن که دختر خانم از نظر اخلاقی حداقل 70در صد شباهت و تفاهم لازم را باشما داشته باشه .شما خودت پاک هستی ، تلاش کن آن دختر خانم هم از نظر مذهب و پاکی مثل خودت باشه
پس برم خواستگاری؟ آخ جون:310::310::310:
بچه ها راستشو بخواهید دارم کم کم تصمیمم رو قطعی می کنم.
ولی یه سوالم هنوز پاسخ داده نشده و اون اینکه:
من الان کلاسهای جدیدی قراره دایر کنم.
به نظرتون صبر کنم تا توی کلاسهای جدیدم ممکنه دختر بهتری پیدا شه یا نه
برم خواستگاری بنده خدا؟؟؟:316: