دوستان؛ خواهش میکنم منو راهنمایی کنید. من واقعا به کمکتون احتیاج دارم.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان؛ خواهش میکنم منو راهنمایی کنید. من واقعا به کمکتون احتیاج دارم.
lمعتاد هرگز و هرگز نمیتونه ترک کنه...همین طور ادمی که دروغ میگه اونم یکسال؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با زندگیت بازی نکن
:72:سارا خانوم اگر دنبال یک زندگی پر دردسر و پر مسئله هستی
اگر می خوای آینده تو فدای احساسات امروز و آدمی کنی که همچین مشکلی داره
اگر م یخوای مثل من ماه عسل زندگیتو با مشکلات بگذرونی و دست و پنجه نرم کنی
و با سوالات بیشمار ازدواج کنی که ممکنه هیچوقت جوابشونو پیدا نکنی
بسم الله!
من هیچوقت شما رو تشویق نخواهم کرد که با ازدواج با این آقا مثلا بهشون کمک کنید
من به شما خواهم گفت دوتا پا داری دوتادیگه قرض بگیرو برو
من به شما خواهم گفت سری رو که درد نمی کنه دستمال نبند
برو توی این تالار زندگی همسران افراد معتاد رو بخون و ببین با چه مسائلی دست و پنجه نرم کردن، اگر دلت زندگی اینجوری می خواد کسی نمی تونه چیزی بگه
پدر ایشون دیر یا زود متوجه مشکلش خواهند شد، پس بهتره الان به یه زبون مناسب بهشون گفته بشه تا الان فرزندشونو رو از دست تریاک نحات بدن، بهتر از اینه که خدایی نکرده دو سال بعد کار بکشه به شیشه و کراک!
پس مشکل قلبی پدرشون دلیل نمی شه که این مسئله ازشون مخفی بشه
شما بهش گفتی برو تغییر کن برگرد
خوب در بهترین حالت می ره دو ماه بعد میاد با آیه و قسم که ترک کردم
از کجا میدونی این آدم ظاهرا بدون مشکل بعدا با یه مشکل کوچولو، با یه درگیری تو ازدواج دوباره سراغ مواد نره؟
الانم میگه اگر تو بری من می میرم
بهش بگو اکر منو دوست داشتی و آینده مونو و رابطه 5 ساله مونو اصلا چرا دنبال مواد می رفتی؟
رابطه تون 5 سال هست ادامه داره ، خوب، دلیل نمیشه بعد این ادامه پیدا کنه
امیدوارم احساسی تصمیم نگیرید و به فکر پدر و مادرتون و مشکلاتی که اونها و فرزندتون درآینده خواهند داشت نیز باشید
موفق باشید
[color=#1E90FF][size=medium][align=right]سلام دوست عزیزم
من خیلی تجربه ندارم اما فقط میخوام بهت بگم که به خودت فرصت بده.بذار زمان خودش همه چیز رو روبه راه کنه.با گذشت زمان خیلی از مشکلات که فاجعه به نظر میرسند به راحتی حل میشوند.توهم به این فکر کن که شایسته بهترین ها هستی!عزیزم به خودت فرصت بده تا به درستی تصمیم بگیری و بهترین آینده رو برای خوت رغم بزنی.
به این هم فکر کن که هر انسانی اشتباه میکنه و اسیر دام هایی میشه که شاید واقعا ناخواسته بوده.بذار کمی زمان بگذره توهم روی این موضوع خوب فکر کن تا به سرانجام خوبی برسی.توی تصمیمی که میگیری هم عجله نکن.
امیدوارم بهترین ها از آن تو باشند:43:
[b](مرور زمان به خودیه خود بسیاری از مشکلات را حل میکند.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
:104::104::104:
احسنت ..به نظر من سابینا قشنگ این موضوع رو باز کرد..منظور من سارا جان از اینکه منطقی این صحنه ترک کن همینه..یعنی اسیر احساست نشو..من درک می کنم دوست داشتن یعنی چی ..شما با ایشان دوست بودی..قبول ..اونم 5 سال که خودش کاملا اشتباه بوده ولی بگذریم که این مشکل شما نبوده..خواه نا خواه ایشان دچار اشتباه شده..نگفتی هرکدام شما چند سال دارید؟
ببین دوست من ایشان حتی به درخواست علت شما پاسخ صحیحی نمی دهند و بخشیدن شما و اینکه شما کنارش باشی دردی دوا نمی کنه چه بسا اینکه ایشان با خود فکر می کند من تریاک می کشیدمو ترکم نکرد..به نظر من حتی علی ظاهر باید ایشان بداند که هر خطایی تاوانی دارد و او به عنوان یک مرد نباید از خطا خود فرار کند ..باید کامل بپذیرد ...و در ثانی من بسیار افراد را دیدم که چون از پدر و مادر مخفی شده مسئله اعتیاد به هر علتی فرزند بیشتر در قهقرا فرو رفته است..گفتن شما به خانواده وی به هر طریقی که صلاح می دانید به نظر من مفیدترین کار در حق وی است..و از کشیده شدنش به راه بدون بزگشتجلوگیری می کنید چون شما هرچه قدر هم وی را دوست داشته باشی به اندازه پدر ومادر دلسوز نیستی ..این حقیقت انکار نشدنی هست...
به نظ من شما باید از این وابستگی ( با یا بدون دوست داشتن) فعلا خارج بشی تا شرایط مساعد بشه و شما از این شوک روحی خارج بشی..در ثانی پدر و مادر شما از دوستی شما آگاهی دارند؟ایا به ایشان قضیه اعتیاد را گفته اید؟چه جوابی برای آنها دارید..
شما که انقدر مهربانید و دلتان برای قلب بیمار پدر دوستتان می سوزد پس پدر و مادر خودتان و سهم آنان چه؟شما هم ثمره زندگی پدر و مادرتان هستید سارا جان...
ایشان را به سمت مراکز ترک اعتیاد سوق دهید و به سمت مشاورسوق دهید ...
ان شا الله که ایشان خود برای نجات زندگی خود تلاش خواهد کرد..
موفق باشید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
ببین دوست من ایشان حتی به درخواست علت شما پاسخ صحیحی نمی دهند و بخشیدن شما و اینکه شما کنارش باشی دردی دوا نمی کنه چه بسا اینکه ایشان با خود فکر می کند من تریاک می کشیدمو ترکم نکرد.. الان ترک کرده سارای عزیزم. میدونم 2 ماه اصلا خنده داره واسه ترک کردن ولی خودش میگه حتی من بعد از چند سال هم بهت ثابت میکنم که دیگه اهلش نیستم!
به نظر من حتی علی ظاهر باید ایشان بداند که هر خطایی تاوانی دارد و او به عنوان یک مرد نباید از خطا خود فرار کند ..باید کامل بپذیرد ...و در ثانی من بسیار افراد را دیدم که چون از پدر و مادر مخفی شده مسئله اعتیاد به هر علتی فرزند بیشتر در قهقرا فرو رفته است..گفتن شما به خانواده وی به هر طریقی که صلاح می دانید به نظر من مفیدترین کار در حق وی است..و از کشیده شدنش به راه بدون بزگشتجلوگیری می کنید چون شما هرچه قدر هم وی را دوست داشته باشی به اندازه پدر ومادر دلسوز نیستی ..این حقیقت انکار نشدنی هست... دقیقا موافقم با شما. خودم هم دارم به این نتیجه میرسم که باید به خامواده اش اطلاع بدم.
ممنونم دوست عزیزم از راهنماییت :72:
[/quote]
ممنونم دوست عزیزم. حرفات خیلی به من امید داد. الان واقعا دوست دارم زودتر چند سال از این موضوع بگذره تا به یک نتیجه ای رسیده باشم و این بحران رو رد کرده باشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط صمیمی
به نظر من یه فرصتی بهش بدید . اگر مطمئن شدید ترک کرده و دیگه طرف مواد برنگشت ازدواج کنید
بدون شک ببخشش ولی ازدواج حتی بکرشم نکن:305::305::305:
باهاش بمون اگه :
می تونی مشکلات جانبی یه ادم معتاد مثل بی مسئولیتی، از کار بیکار شدن و عشق به چیزی غیر از همسرش (ماده مورد اعتیاد) و ........ رو بپذیری
می تونی باهاش تو درمانش همراهیش کنی(تازه اگه همیشه مایل به درمان باشه)
می تونی در صورت برگشت به اعتیادش دوباره و دوباره و شاید بارها دوباره برای ترکش همراهیش کنی
می تونی در صورت گرایشش به مواد اعتیاد آور بعدی بهش کمک کنی
می تونی در صورت رد شدن از طرف خونواده اش و مشکلات مالی ناشی از اعتیادش صبور باشی
و هزار تا مشکل دیگه که با یه آدم معتاد همراه هستش
این بالایی هایی که گفتم ممکنه برای هر شخص سالمی هم بعد از ازدواج اتفاق بیفته ولی برای آدمی که خودت می دونی از الان معتاد هستش احتمالات بالا چندین برابر می شه. حالا اگه توانشو داری که بسم الله و گرنه رهاش کن و به زندگی خودت ادامه بده. اگر واقعا به تو علاقه مند باشه خودشو درمان می کنه و برمی گرده البته به قول دوستان بعد از یکی دو ماه دیگه درمون نمی شه.
اگه واقعا بهش علاقه داری و از هر لحاظ مطمئنی می تونی دورادور توسط دیگرون تحت نظرش داشته باشی تا در صورت ترک به صحت گفته هاش اطمینان داشته باشی. ولی حتی در صورت ترک هم باید احتمال بازگشت رو بدی.
حالا به نظرت این ارتباط به این همه ریسک می ارزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lifeisbeautiful