RE: مشكل نحوه ارتباط جنسي من هنوز حل نشده
با تشكر فراوان از پاسخ همه دوستان
با توجه به اينكه امروز سرم شلوغه انشالله شنبه پاسخ دوستان و همچنين توضيحات بيشتر در مورد همسرم ميدم
بازم ممنون
gh.sana
عزيز با توجه به اينكه حالا ديگه بچه مون بزرگ شده شوهرم ديدن فيلمهاي سكس را به حداقل رسانده
7 ساله عقد كرديم 5 ساله خونمون هستيم دوره نامزديمون بعد عقد رابطه جنسي داشتيم اما بعد دوسال اين درخواست را ازم كرد
هيكل متوسطي دارم شوهرم هميشه ميگه هيكل ات بيسته بيسته
شوهرم منو تا دلم بخواد دوس داره اما نميتونه از اين موضوع هم بگذره
والا من تا ميتونم متنوع باهاش كار ميكنم درس مثل فيلمهاي سكس همه پوزيشنها را ميكنيم و خيلي هم لذت ميبره اما نميدونم يه جوريه گاهي اوقات هفته اي هيچ درخواستي نميكنه گاهي اوقاتم روزي دو بار درخواست ميكنه و چند روز پشت سر هم به همين منوال
تا جايي كه متوجه شدم وقتي پشت سر هم يعني روزي دوبار باهاش هستم اون موقع ها بيشتر درخواست از از این طریق ميكنه
خانم دكتر عزيز سارا بانو
اولا من از اين كار خيلي متنفرم و وقتي اين كار را ميكنه از خودم شرم زده ميشم از خودم متنفر ميشم فكر كنم پست ترين كار دنياست بقيه اش بمونه
سارا جان
اوايل كه شوهرم رابطه از ...... داشت خيلي سختي ميكشيدم حالت تهوع بهم دس ميداد خونريزي داشتم و نميتونستم حتي چند روز بخوبي طهارت كنم اما لا فك كنم ...... هم عادت كرده و خونريزي نميكنه و زياد درد نميكشم اما سارا جون از عواقبش ميترسم در مقاله دوستمون g.sana خوندم كه حتي يه بار هم ضرر داره چه بمونه به ..
همچنين اونجا نوشته بودند بهترين راه ورود ميكروب به بدن از اونجاست و و همچنين نوشته بود رشته هاي عصبي این ناحیه كنترل خودشون را از دس ميدن و شايد دوران پيري برامون مشكل ساز باشه و باعث ناپاكي لباسمون شه ترس من از اين جور چيزاست
سارا جان و بقيه دوستان ببخش كه اينقدر بي پرده باهاتون حرف ميزنم چون فقط ميتونم مشكلم را اينجا مطرح كنم و ..
مشکل عزیز همه مردها این درخواست رو می کنند. همسر منم چندین بار درخواست کرد و من مخالفت کردم. آخر یک روز گفتم باشه.
انقدر خودمو سفت گرفتم و داد زدم که خودش گفت بسه آبرومون رفت بابا و الان هم دیگه دست بر داشته ولی گاهی بازم حرفشو می زنه که من بی خیال می گذرم.
شما که با این کار انقدر مشکل برات پیش اومد از همون اول باید که خونریزی داشتی باید می کردیش پیراهن عثمان که شوهرت دست بر داره.
الان هم به نظر من خیلی جدی در این مورد برخورد کن و یک کلمه بگو نه.
عزيزم اگه همسرت واقعا به شما علاقمند باشه و خير وصلاح شما رو بخواد بايد بدونه كه با اين كارش چه ضربه اي به جسمت ميزنه....من ديگه نميدونم چي بايد بگم:303:
ولي اولين و اخرين راه حل همينه كه من و ساير دوستان گفتيم...محكم و قاطع بگو نه!!
نميدونم علت كوتاه اومدنت چيه!!
از چي ميترسي كه جلوش رو نميگيري!!؟
بقيه اش با خودته ديگه ظاهرا از دست ما كاري بر نمياد...
موفق باشي گلم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مشكل
سارا جان
اوايل كه شوهرم رابطه از ...... داشت خيلي سختي ميكشيدم حالت تهوع بهم دس ميداد خونريزي داشتم و نميتونستم حتي چند روز بخوبي طهارت كنم اما لا فك كنم ...... هم عادت كرده و خونريزي نميكنه و زياد درد نميكشم اما سارا جون از عواقبش ميترسم در مقاله دوستمون g.sana خوندم كه حتي يه بار هم ضرر داره چه بمونه به ..
همچنين اونجا نوشته بودند بهترين راه ورود ميكروب به بدن از اونجاست و و همچنين نوشته بود رشته هاي عصبي این ناحیه كنترل خودشون را از دس ميدن و شايد دوران پيري برامون مشكل ساز باشه و باعث ناپاكي لباسمون شه ترس من از اين جور چيزاست
مشکل گرامی..
مطالبی که در مقاله و به خصوص در سایت تنظیم خانواده نوشته شده ( از دکتر سلطانی مجد ) صحیح است و من خودم به عنوان یک پزشک هرگز تایید نمی کنم و به هیچکس پیشنهاد هم نمی دم ...و کاملا معتقدم وقتی زن مخالفه نباید انجام بشه چه شرعا چه عرفا چه انسانی...
ولی متاسفانه این رو می پذیرم که مردهای ایرانی ( برخی از اونها ) متاسفانه قدرت کنترل این میل را ندارند و تنها راه شما همان پیشنهاد مدیر است چرا از مشاور یا روانپزشک به همراه همسر خود استفاده نمی کنید..راستش مشکل گرامی مسائل ریزتری هست که نمی شه در صحن علنی تالار بیان کرد چون اینجا ممکنه هرکس با هر رده سنی بخونه و دیگر اینکه تالار بر مبنای طرح این مسائل گذاشته نشده دوست من....
حداقل اگر پیام خصوصی شما فعال بود می توانستید در صحن خصوصی پاره ای اطلاعات دقیق تر داد که متاسفانه مقدور نیست..پیشنهاد من همان قبلیست دوست من...
عوارض هم بله وجود داره و البته نه با یکبار و دو بار اونم با روش صحیح...
دوست عزیز خاله سوسکه محترم ..خواهش می کنم روش هایی که انها هم تایید ندارند را پیشنهاد نفرمایید در راستی سوال مراجع پاسخ دهید ..ایشان خود به دنبال روش مناسب می گردند ولی تشویق به روش خاص عواقب مناسبی ندارد از همکاری شما سپاسگذارم..
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
تالار همدردي معمولا
مشكلات روانشناسي باليني يا روانپزشكي را راهنمايي كلي مي كند تا از طريق حضوري مراجعين مسائل خود را پيگيري كنند و اميدوار به چند راهنمايي كلي روي نت نباشند. تا اينطوري وقت را بيشتر از دست ندهند.
همچنين تجارب شخصي افراد ، يا كنجكاوي هايي كه براي كمك به شما دارند، روش خطا و آزموني هست كه ممكن است شما را نسبت به درمان صحيح مقاوم سازد.
البته بعضي سايتها هم در اين خصوص فعاليتهايي دارند كه مي توانيد، مراجعه كنيد مثل:
پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده
در تالار همدردي بيشتر راهنمايي و مشاوره هاي خانواده انجام مي گيرد.
این تاپیک قفل می گردد