RE: یعنی الان من اعتیاد به نت دارم؟
سلام به همه راستش من تازه واردم منم همین مشکل دارم من چون حال روحیم خوب نبودبه نت پناه آوردم وواقعاهم تسکینم داد.ولی الان نمیتونم هم به خاطرروحیم هم برااینکه نمیتونم بدون اینترنت باشم توجمع سرکنم.اصلانمیتونم طاقت بیارم خواهش میکنم اگه راهی دارین بگین ممنون میشم
آویژه عزیز فایل شما را من نتونستم دانلود کنم ، ممنون IVI195وfooter عزیز من الان درس می خونم ولی خیلی کند راستش تمرکز ندارم واسه همینه که سرعت خوندنم پایینه چی کار کنم؟
نقل قول:
من الان تقریبا روزی 4-5 ساعت مفید درس میخونم ولی خیلی کندم درسای ارشدم زیاده واسه همین ناامید میشم میگم با این وضع خوندن معلومه که قبول نمیشم
روزی 4-5 ساعت مفید برای شروع عالیه. من از اواسط شهریور شروع به خوندن کردم و با همین ساعات مطالعه مفید تونستم نتیجه بسیار خوبی بگیرم.
شما که حدود 10 ماه هم فرصت داری مطمئنا نتیجه مورد نظرت رو خواهی گرفت.
گفتی کند پیش می ری؟ چرا؟ مطالب رو با یه بار خوندن متوجه نمی شی؟ یادداشت کردن نکات و خلاصه نویسی وقتت رو می گیره؟ تمرکز نداری؟...
لطفا جواب این سوالم رو بده تا بهتر بتونیم پیش بریم. منتظر نوشته ات هستم ...
برای دانلود اون فایل هم روش کلیک راست کن و گزینه ( save link as ...یا گزینه save target as...) رو بزن. یه صفحه باز می شه برات و می پرسه فایل رو کجا ذخیره کنه. بعد از اینکه save کردی، می تونی فایل پی دی اف رو باز کنی و بخونی. اگه فایل دانلود می شه ولی نمی تونی باز کنی باید یه برنامه pdf reader نصب کنی.
آويژه عزيز من هم به هر شكلي سعي كردم نتونستم فايل را دانلود كنم.
در ضمن از سارا عزيز هم كه اين تايپيك را باز كردند ممنونم من هم اين تايپيك را دنبال مي كنم و از راهنمايي دوستان استفاده مي كنم.
آویژه عزیز ممنون که نوشته هامو پیگیری می کنی بله مطالب را با یک بار خواندن متوجه نمیشم و باید چندین بار بخونم اونم بخاطر اینکه اصلا تمرکز ندارم و مثلا میام خلاصه نویسی کنم که خودش میشه یه کتاب :302:
دوست عزیزم
این اصلا اشکالی نداره. چند بار بخون. حتی شاید لازم شد یه مطلب رو ده بار بخونی، تا نفهمیدی از روش نگذر. وقتی هم فهمیدی حتما نکته اش رو یادداشت کن. ولی با یه برنامه رووان پیش برو. مثلا لازمه دو تا برنامه داشته باشی:
یکی بلند مدت: که مثلا بهت می گه تا اول مرداد، چهار تا کتاب اصلی باید کامل خونده و فهمیده شده باشه.
یکی کوتاه مدت: که همون برنامه روزانه اته و میای جزء جزء کارات رو توش می نویسی. مثلا سه صفحه فلان کتاب. نیم ساعت دوش، یک ساعت اینترنت و ...
همه محدودیت ها ت رو هم توی برنامه ریزی لحاظ کن. (مثلا پنج شنبه شبا اصلا نمی تونم درس بخونم چون همیشه مهمون داریم...) همیشه هم سعی کن مطاله ات از برنامه اصلی جلو باشه. یعنی اگه برنامه بلند مدتت بهت میگه لازمه روزانه 3 صفحه بخونی،شما چهار صفحه بخون. غیر از اون دست کم یه روز در هفته ( و همین طور یکی دو ساعت در روز) رو کاملا خالی بذار که هم یه استراحتی بکنی و هم اگه اتفاق ناخواسته ای پیش اومد فرصت جبران داشته باشی و از برنامه عقب نیفتی.
از یکی هم بخواه ازت گزارش کار بگیره. مثلا یه دوست که پایه درس خوندنت باشه و بیفتین تو دور رقابت. اگه تونستی هم برای آزمون های آزمایشی ثبت نام کنی بد نیست. دستت میاد بین شرکت کننده ها، وضعیت مطالعه تو در چه سطحی بوده. اگه لازم شد برنامه اتو باید فشرده تر کنی.
در مورد خلاصه نویسی هم کار خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوبی می کنی و الان واقعا ارزش وقت گذاشتن داره. هرشب که می خوای خلاصه های اون روز رو دسته بندی کنی یه نگاهی بهش بنداز، بعد جمع و جورش کن. باور کن بعد ها که نزدیک کنکوره و وقت خیلی کم داری ، این برگه ها خیلی ارزشمند می شن و مثلا می تونی در عرض دو روز یه کتاب شونصد صفحه ای رو مرور کنی!
امیدوارم موفق باشی.
نمی دونم مشکل اون فایل ضمیمه چیه؟! به نظر میاد 4 بار هم دانلود شده. به هر حال من یه جای دیگه آپلود کردم.
از این لینک قابل دانلوده.
ممنون آویژه عزیز راهنماییت خیلی مفیده وممنون از این فایل