-
RE: چه انتظاری باید داشت
دوستان ممنون از حرفاتون.
اول خدمت جناب فرهنگ 27 عرض کنم که انصافا با حرف اولتون در مورد جامعه موافقم. بابا این مساله میدونید واسه من چقد بدبختی ایجاد کرده؟ اصلا نمیدونم راه چاره چیه؟از یه طرف هرچی فک میکنم میبینم این خانوم واقعا همه چیزش خوبه اخلاقش رفتارش شخصیتش از یه طرفم میبینم هزارتا مشکل وجود داره حالا من موندم چیکار کنم.اما در مورد اینکه در مورد خانواده ها فک کردم یا نه خب معلومه که فک کردم و خیلی از چیزارو هم بررسی کردم و خیلی هم اطلاعات در مورد خانواده اون خانوم به دست اوردم اون طوریام نیست الکی و چشم بسته عاشق یکی بشم.یعنی با این اوضاع شما میگید کن کلا بیخیال اون دختر بشم ؟ اخه باور کنید اصلا همچین کاری از دستم برنمیاد که بیخیالش بشم
اما در جواب جناب tamas عرض کنم که والا به خدا من نمیخوام به من احساس داشته باشه من فقط میخوام بدونم نسبت به من احساسی داره یا نداره تا به قول شما تو اب نمک نمونم. در مورد شناختم ادم وقتی یه نفرو میبینه اول یه سری خصوصیاتش مشخص میشه و یه شناخت جزیی میشه پیدا کرد بله درسته با این شناختا نمیشه ازدواج کرد منتها میشه تقریبا در مورد شخصیت یه همکلاست که سه ساله باهم هستی اظهار نظر کرد دیگه
-
RE: چه انتظاری باید داشت
دوستان نظر دیگه ای ندارن؟؟