سلام دوست خوبم رهايش
آره حتما از راهنمائيهاي خوبت واقعا ممنونم :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست خوبم رهايش
آره حتما از راهنمائيهاي خوبت واقعا ممنونم :72:
جدی حوزه بهت گفت یه نیت دیگه بکن؟
**
مردای ایرانی حساس هستند. حالا که عقد کردی و از نظز اعتقادی هم راه جلوی پات گذاشته شده اونم به طور تخصصی (حوزه) دیگه نگران چی هستی؟
**
آرامش داشته باش و به همسرت بگو دوست نداری راجع بهش حرف بزنی. محترمانه خواهش کن که که راجع به کسی و موضوعی که اذیتت می کنه نمی خوای حرف برنی. وقتی سکوت کنی در مثابل جوابش و با شوخی و خنده حرف رو عوض کنی کم کم یادش میره. اما هرگز به چنین کسی که میخواد برای موضوعی که خودش ازش باخبر بوده دست رو قرا.ن بذاری چنین موضوعی رو مطرح نکن. چون ارامش خودش و تو رو به هم میریزه.
سلام به دوست عزيزم مهسا
ممنونم مهساجون ، آره حوزه گفت ، گفتش كه اون از موضوع باخبر بوده تو كه بهش دروغ نگفتي ميدونسته كه تو قبلا شوهر داشتي و 8 ماه عقد بودي و امكان نداره كه حتي ببخشيد بهت دست نزده باشه پس با آگاهي كامل اومده جلو ديگه الآن حق گفتن اين حرفا رو بهت نداره و اون خودش دوست داره بهش دروغ بگي البته ناگفته نمونه يكبار بخاطر همين مسائل همسرم گفتش كه اصلا هيچي نگو و حتي اگه ازت ميپرسم و چيزي بوده تو بايد بگي نه هيچي نبوده ، خودش اين حرف رو بهم زد ، خيلي شرايط بدي داشتم خيلي زياد ، بعد از اون اتفاق و اون زندگي قبلي واقعا از هيچ نظر شرايط قرار گرفتن توي اين حرفا رو نداشتم هرروز زنگ ميزدم صداي مشاور و صحبت ميكردم .
ولي الان واقعا نه همسرم و نه هيچكدوم از خونواده اش هيچ حرفي كنايه اي چيزي نميگن و رفتاراشون باهام طوريه كه اصلا باورم نميشه يه همچين گذشته اي داشتم تازه به همسرم گفته بودن اگه روزي بشنويم در مورد گذشته حرفي بهش زدي يعني به من ، اون موقع ما طرف حسابت هستيم . خودمم كه اصلا به گذشته فكر نميكنم و خدا رو بخاطر چيزي كه ازم گرفت و زندگي قشنگي كه بهم داد هزاران هزار بار شكر ميكنم هرچند همه ي زندگيا مشكلاتي دارن و من و همسرم هم از اين امر مستثني نيستيم ولي باز من عاشق همسرم و زندگي و زندگي كردنم . :72:
آفرین :72: پس دیگه بهش فکر نکن. من معتقدم زندگی رو باورها و ترسهای ما می سازه.
خوشبخت باشی همیشه
سلام :shy:
به نظر من هم هر چی بوده ، گذشته.
شما الان باید به زندگی با همسرتون فکر کنین و هر چه در گذشته بوده رو بریزین دور.
من فکر میکنم رفتار خوب شما با همسرتون باعث میشه کم کم این سوال از ذهن اون هم بیرون بره