RE: من قصد ازدواج با یک خانمی که قبلا عقد کرده رو دارم؟؟؟
یعنی اینقدر دقیقه سابینا؟؟؟؟؟؟
اگه اینطور باشه نشونه ی چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی این خانم به اون آقا علاقه ای نداشته و ....
به نظرتون چقدر مناسب من هستن و فرقشون با بقیه ی دختر ها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینطور باشه به نظر من که خیلی دختر پاکی هستش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اگه اینو میفهمیدید دیگه نظرتون در مورد این خانم چی بود؟؟؟؟؟
دوست عزیز می توانم بگویم : بله پزشکی قانونی بسیار دقیقه چون داره گواهی صادر می کنه برای یه کار قانونی و در اکثر قریب به اتفاق موارد ترمیم و حتی نزدیکی های بسیار سطحی( خیلی می بخشید از واضح نوشتنم ) رو هم تشخیص میده. من خودم این تجربه رو داشتم
درواقع این خانوم مورد علاقه شما مطلقه محسوب نمیشه این عین یک نامزد بوده فقط عقد کرده بودند، مثل رسم ما ترک ها
درمورد این که این خانوم آقا رو دوست داشته و نداشته ای کاش می تونستم چیزی بگم ولی خوب نمیشه چون من ایشونو نمی شناسم و اطلاعاتم محدود به حرفهای شما در این تالار هست
ولی این که دختری در ایام عقد بکارت رو حفظ کنه دلیل بر این می تونه باشه که از اول زیاد به این ازدواج دلبسته نبوده و بنابراین ریسک نکرده که بکارتش رو از دست بده . من دلیلم این بود که از همون اول احساس کردم من و نامزدم آبمون توی یه جوب نمیره بنابراین موقع جدایی خودمو حفظ کرده بودم.
درمورد این که فرق این دختر با بقیه چیه اینو میتونم بگم که فرقش فرهنگ بسیار غلط جامعه ماست که دختری رو که در ایام مجردی پنهانی رفته همه کاری کرده و صد تا دوست پسر داشته دست اول میدونه موقع ازدواج و یه دختری که بنا به دلایلی با یک نامزد کرده و بعد جدا شده بیوه و دست دوم !!! در جامعه ما همچین زنانی به جای اینکه همدردی بشن تا طعم تلخ شکست رو فراموش کنن بیشتر بهشون حمله می شه و برای یک گناه نکرده محاکمه می شن
این که چقدر مناسب شماست بیشتر از این مورد بستگی به شباهت ها و تفاوت های شخصیتی و فرهنگی داره و باید مشاوره قبل از ادواج اینو مشخص کنه و اگر منظورتون طلاقشه باید خودتون صادقانه با خودتون کنار بیاین اگر اونقدر دوستش دارید و روشنفکر هستید که این مسئله رو هضم کنید بسم الله ( البته بعد مشاوره ) و اگر فک می کنید بعدها تحت تاثیر خانواده این دختر رو مستقیم و یا غیر مستقیم اذیت خواهید کرد و یا اجازه خواهید داد اذیت کنن لطفا از زندگیش برید بیرون چون اینجور ادمها به قدر کافی سختی کشیدند و شاید تحمل سختی رو نداشته باشن
در مورد قضیه پاک و ناپاک بودنش من نمی تونم قضاوت کنم ولی خوب خود دار بوده که از رابطه جنسی خود داری کرده و خودشو به دست هوس نسپرده
اگر من جای شما بودم مشاوره قبل از ازدواج میرفتم و بعد ظرفیت های خودمو میسنجیدم ، اگر واقعا مشاوره رای به ازدواج می داد اونموقع سعی می کردم پدر و مادرمو قانع کنم
ضمنا این روزها آمار طلاق خیلی بالا هست و اینجور طلاق های به قول وکلا بائن غیر مدخوله در نظر بیشتر افراد مسئله زیاد مهمی نیستند ، فکر کنم خونواده شما سنتی هستند یک مقدار که این قدر سخت می گیرن، وگرنه من بعد طلاق خواستگار زیاد داشتم همه ازدواج نکرده ( الان هم همسرم از یه خانواده به شدت مذهبی هست و ازدواج اولش هست ) که این مسئله براشون مهم نبود
به مادرتون بگید خدا رو چه دیدی خدایی نکرده شاید برای یکی از نزدیکان شما هم این مشکل پیش بیاد در حالی که اصلا فکرش رو هم نمی کنید!
زمانی که من جدا شدم طلاق اینطوری متداول نبود، یه عده زخم زبون زدن، بعد نمی دونم چی شد همون یه عده هر کدوم به نوعی براش این مشکل پیش اومد !
سابینا خانم چون شما این رو تجربه کردید دوست دارم از تجربیات شما استفاده کنم
میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:323:
برادر من من تمام و کمال تجربه خودمو در اختیار شما گذاشتم
باز اگر سوالی دارید بفرمایید تا من در صورت امکان جوابتونو بدم
من هم با سابینا جان موافقم
چون من هم تجربه سابینا را تجربه کرده ام به نظر من باید قبل از ازدواج پیش مشاوره بروید و بیشتر با هم آشنا شوید البته نباید پیش خودتان فکر کنید که حالا که خانم قبلاً عقد کرده پس شما دارید بهش لطف می کنید که می خواهید باش ازدواج کنید اگر اینطور بود لطفاً از زندگی این خانم برید بیرون نه زندگی خودتان را خراب کنید نه زندگی آن دختر را در ضمن اگر اسم همسر قبلی آن خانم از شناسنامه اش پاک شده و شناسنامه اش المثنی نیست حتماً گواهی پزشکی قانونی گرفته اند و البته این ظاهر خوبی نداره که قبل از ازدواج با این خانم از ایشان گواهی پزشکی آن هم پزشکی قانونی بخواهید چون خاطره پزشکی قانونی رفتن خیلی خاطره بدی است. من اگر به جای آن خانم بودم اصلاً اصلاً قبول نمی کردم که به پزشکی قانونی برم چون واقعاً یک توهین حساب می شه برای آن خانم ولی مطمئن باش که پزشکی قانونی خطا نمی کنه چون با حضور دونفر خانم دکتر بکارت دختر دیده می شود .
اگر با آن خانم احساس خوشبختی می کنی پس با آن خانم ازدواج کن اگر حرف دیگران روی شما اینقدر تاثیر گذار است بدان که هنوز به سن ازدواج نرسیدی و با هر خانم دیگری هم که ازدواج کنی چون تحت تاثیر حرف های دیگران به خصوص پدر و مادرت هستی نمی توانی ازدواج موفقی را داشته باشی چون بالاخره ما همه انسان هستیم و یه سری خصوصیات مثبت و منفی داریم سعی کن که طرف مقابلت را خوب بشناسی و برحسب حدس و گمان پیش نری در ازدواج کردن عجله ای نداشته باش به خودت و آن خانم زمان بده بیشتر با هم باشید . من هم تا قبل از اینکه عقد نکرده بودم اصلاً فکرش هم نمی کردم یک روزی طلاق بگیرم همه اش فکر می کردم که این اتفاقات برای من نمی افته ولی افتاد قبل از اینکه ازدواج کنید حتماً حتماً همدیگر را خوب بشناسید .
سابینا این ایدی منه میشه من با همسرتون حرف بزنم و از تجربش استفاده کنم آخه ما هم مشکلیم
این لطفو در حقه من بکنید لطفا
hadi857952@yahoo.com
:325::316:
دوست خوبم من هر چی بود به شما گفتم و فک کنم حالا اطلاعاتتون کامله
بهتره به جای تلاش برای جمع آوری اطلاعات بیشتر خودشناسیتونو قوی کنید
متاسفانه تماس شما با همسر من به هیچ وجه مقدور نیست و من نمی تونم زندگی شخصیمو در اختیار شما بذارم
اینم بگم شما و همسر من هم مشکل نیستید چون خانواده همسر من همچین تصوری نداشتند و خودش هم هیچ چیزی از من در مورد رابطه قبلیم نپرسیده، ما اصلا در اون باره با هم حرف نمی زنیم و پرونده اون مسئله خیلی وقته بسته شده، اینم بگم که من خیلی اصرار داشتم اول ازدواج برم معاینه ولی همسرم و خانواده ش به هیچ وجه اجازه ندادن و گفتن ما به تو اعتماد داریم، اگر غیر از این بود من هیچوقت آدمی رو که منو به گناه نکرده مجازات می کنه به همسری قبول نمی کردم، چون بیشتر از این ها به خودم ارزش قائل بودم و هستم
در نهایت امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل بشه و موفق باشید
ممنوون از راهنماییهات
خیلی خیلی استفاده کردم
دعا کنید برای من
من خودم خیلی خیلی از این خانم راضی و مطمئن هستم ولی مشکل من خانواده هستش همین
من خانواده خیلی مذهبی هستم و اینها ارزش منو خیلی بیشتر میدونند
ولی من مثل اونها ارزش گذاری نمیکنم
یه سوال دیگه؟
شما چند وقت بعد از ازدواج جدا شدید؟؟؟؟
خانواده من فکر میکنن که فقط ما دچار این مشکل هستیم تو عالم و هیچ پسر مجردی این کارو نکرده
خیلی دل برای خودم میسوزه که باید عشقمو فدای خواسته های اونها کنم
در کل ممنون/
من این خانم رو بدست میارم و یه روز دوتایی پشت سیستم از شما تشکر میکنیم سابینا خانم
یه سوال دیگه؟
همسر شما الان فکر گذشته ی شما رو نمیکنه؟؟؟
بگه نکنه فلان یا بهمان.....
اینو میگم که خودمو بسنجم
بابا خودم همه جوره فکر میکنم اصلا برام مهم نیست بخدا
خانواده تهدید میکنن که نکنه فامیل بشنون
نکنه زن داداشت بفهمه
من اینقدر میدونم که وارد شدن این خانم به خانواده ما همین و زیر و رو شدن فضای اون هم از یه طرف بد فکر نکینید منظورم اینه که اخلاقش مهشره
من نمیتونم از این ها چشم پوشی کنم
کسی نبود کمک کنه
سابینا جواب آخرین سوال های منو ندادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می بخشی من سرم یه مقدار گرم بود
فقط یه چیزی رو تاکید کنم من به هیچ عنوان نمی گم نقش قهرمانو بازی کن و برو ازدواج کن
من می گم خودتو بشناس و ببین ظرفیتت چقدره و با عقلت فکر کن نه دل
بشین تجسم کن که ازدواج کردی و مثلا مادرت خانومتو تحویل نمی گیره، یا مثلا یکی این قضیه رو فهمیده و بهت تیکه بندازه چه احساسی بهت درمیده ، آیا میتونی تحمل کنی، آیا میای خونه با خانومت بد رفتاری میکنی، صدها مورد از این فرض های احتمالی رو در نظر بگیر و خوب فکر کن
اگر انقدر از خودت مطمئنی خوب برو جلو
اگرم دیدی که نه تحمل حرفهای مردمو و یا خانواده تو نداری کسی تو رو محکوم نخواهد کرد برعکس خیلی خوبه که به قضیه واقع بینانه نگاه کردی و بعد تصمیم گرفتی و با زندگی یک خانوم شکست خورده بازی نکردی
من شش ماه نامزد بودم و از افکار محمد در این مورد خبری ندارم چون در این مورد حرف نزدیم با هم
تازه شرایط هر کسی فرق می کنه و درسته وضعیت من به شما شباهت هایی داره ولی شما باید مخالفت جدی خانواده تون رو از نظر دور نگه ندارید، معقول و یا نامعقول به هرحال خانواده تون هستند