RE: دوست دختر داشتن خواستگار رو بپرسم یا نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
سلام دوست گرامی:
شما می توانید این گونه شروع کنید که من دختری بوده ام که روابط پیش از ازدواج برایم مهم هست..خودم دختری بودم که اهل هیچ گونه دوستی و روابط خارج از عرف و پیش از ازدواج نبوده ام و تنها با خواستگارانم زیر نظر خانواده صحبت داشته ام و بسیار مایلم که بدانم شما چه نظری دارید؟
:72:
در مرحله شناخت برای خواستگاری نوع بیان و ابراز نظر بهتره به صورت مصداقی باشد ، نه مستقیم و بخصوص به صورت نظر سنجی .
مثلاً آنچه سارا بانوی نازنینم اینجا گفتند بهتره اینگونه طرح بشه :
حد روابط اجتماعی یه دختر برای شما چی هست ؟ چه جور روابط و تعاملی را باعث آسیب می دونید ؟
شما فکر می کنید رابطه یک دختر پیش از ازدواج با یک پسر ، می تونه تأثیری در زندگی آینده آنها با کسانی که ازدواج می کنند داشته باشه؟؟ اگر گفت آره ، باید پرسید که تأثیرش مثبته یا منفی ؟ ....
اگر ایشان تاثیر مثبت را اعلام کرد یا گفت اثری نداره ( یا این عین نگرشش است ، یا به احتمال قوی داره از خودش دفاع می کنه بی آنکه بدونه و این یعنی بی رابطه نبوده ).
اما اگر گفت تاثیر منفی داره ، بهتره به چالش کشیده بشه و از عمق جوابهاش و نوع واکنشش و استحکامش روی این موضوع میشه فهمید که چه کاره بوده که بیش از این فوت کوزه گری هست و نباید لو داد که خدای نکرده مورد بهره برداری فریب کارانه قرار نگیره از سوی کسی توی این دنیای درندشت نت .
.
بنظر من قضیه انقدر که فرشته ی مهربان عزیز گفتن پیچیده نیست:311:
اگه طرف واقعا ادم فریبکاری باشه اونطوری که فرشته ی مهربان عزیز هم گفتن بلده بپیچونه
بنظر من بهترین طریق پرسیدن همون طریقیه که سارا بانو گفتن
تنها راه اینکه بفهمید طرف چه جور ادمیه گذشتن زمان به اندازه ی معقول و توجه به ریز رفتار و واکنشهای طرف مقابله همونطوری که سارا بانو گفت
سلام
با اجازتون منم نظر بدم
ببین دوست عزیز حالت خواستگار شما در واقعیت،یعنی بین خودش و خدای خودش، 2 حالت داره. یا روابط(تا هر حدی؛ که حالا چون برای شما مهمه ما همون حداقل که یه دوستی معمولیه رو میگیریم) یا این روابط رو داشته یا نداشته.
اگه نداشته باشه که میگه نه. اما اگه داشته بوده و بپرسی، هم میتونه بگه آره هم میتونه بگه نه.
پس بنظر من با پرسیدن هیچ چیزی معلوم نمیشه.
ضمنا اگه اونجوری که سارا بانو گفتن(با احترام به سارا بانو) بپرسی، معلومه که میاد توی موضع شما و خودش رو اونجوری که شما دوست داری معرفی میکنه. اگه بخوای من بازم راه بلدم که چجوری ازش بپرسی که متوجه نشه شما اصولا با موضوع دوستی موافقی یا مخالفی. و نتونه بیاد توی موضع شما. اما من حرفم اینه که اصلا نباید این مسائل رو پرسید.
یه چیزی میگم خوبِ خوب روش فکر کن.
فرض کن پسری اومده خواستگاری شما و از همه نظر بهترین کیسه. هم از نظر ظاهری پسندیدیش، هم ایمانش بهت میخوره هم اخلاقش هم سطح مالی و اجتماعی و.... حالا ازش این سوال رو میپرسی میگه بله رابطه داشتم. میتونی ردش کنی؟ یا به خودت میگی حالا توی جوونیش یه اشتباهی کرده و بهش جواب مثبت میدی؟
کلا یه مساله دیگه هم پیش میاد. اگه طرف بگه آره، داشتم، قبح این مساله میریزه. پس فردا اگه ازدواج کردید و خدای نکرده یه موردی ازش ببینی، میگه من که بهت گفته بودم اینجوریم. خودت خواستی. میخواستی با من ازدواج نکنی. درصورتیکه حتی اگه آدم از شوهرش یه همچین مسائلی ببینه تا جایی که میشه نباید به روش بیاره تا روش به این مسائل باز نشه و پررو تر نشه.
اینا یه کمی نظر خودم بود+ (بیشترش)نظر دکتر فرهنگ که خیلی تاکید کردن نباید بپرسید.
دکتر فرهنگ کیه؟http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FB.gif
ببین رفتارش در مقابلت چطوره؟راحت حرفشو می زنه؟خجالت زده نمی شه؟دست و پاشو گم نمی کنه؟
:) فرهنگ27 جان فکر نمیکنم دکتر فرهنگ با شما نسبتی داشته باشن:) دارن؟
روانشناسن که راجع به مسائل ازدواج هم صحبتای زیادی کردن. من تاحدی قبولشون دارم.خیلی از حرفاشون از روی منطقه.
یه سرچ بزنی توی google سخنرانی هاشون رو هم پیدا میکنی.
راستی ستاره جون به حرفای flag هم خوب فکر کن چون یه تجربه ی عینیه.
دوستان از راهنمایی های همتون ممنونم
اما فرشته مهربون اگه الان قبل از ازدواج هم نپرسم و بعد در زندگی مسئله ای دیدم میگه میخواستی چشمات رو باز کنی و درست انتخاب کنی .
البته به نظرم ایشون صداقت در گفتار رو تا حالا داشتن .
دانش، نگرش و رفتار آدمها الزاما یکسان نیست.
شما نمی تونید با پرسیدن نظرشون راجع به روابط دختر و پسر خارج از چارچوب ازدواج، رفتار گذشته ی ایشون یا حتی آینده ی ایشون را بسنجید.
چون ممکن است بر اساس دانش یا حتی نگرش به شما جواب بدهند، نه رفتارشون!
ضمن اینکه ممکن است تجربیاتی داشته اند و حالا بر اساس اون تجربیات به این نتیجه رسیده باشند. پس در جواب تحلیل اینگونه روابط به شما بگویند که به هزار و صد دلیل نمی پسندند. اما معنیش این نیست که تجربه نکرده اند.
و دست آخر اینکه، اگر خواستگار شما فرد سالمی باشد ( انشالله ) که مشکلی نیست، ولی اگر خدای ناکرده گیر آدم زرنگ و ناتویی افتاده باشید، هیچکدام از راههای دوستان به جواب نمی رسد. با تجربه ها خوب بلدند چه مدلی جواب بدهند و کجا مکث کنند و کجا لبخند بزنند که شما فکر کنید آخر معصومیت هستند!
بهتر است چند جلسه بروید مشاوره. از مشاورتون بخواهید که نگرش و باور ایشون را نسبت به این مساله هم براتون بسنجند و در این زمینه کمکتون کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رهایش
دانش، نگرش و رفتار آدمها الزاما یکسان نیست.
شما نمی تونید با پرسیدن نظرشون راجع به روابط دختر و پسر خارج از چارچوب ازدواج، رفتار گذشته ی ایشون یا حتی آینده ی ایشون را بسنجید.
چون ممکن است بر اساس دانش یا حتی نگرش به شما جواب بدهند، نه رفتارشون!
ضمن اینکه ممکن است تجربیاتی داشته اند و حالا بر اساس اون تجربیات به این نتیجه رسیده باشند. پس در جواب تحلیل اینگونه روابط به شما بگویند که به هزار و صد دلیل نمی پسندند. اما معنیش این نیست که تجربه نکرده اند.
و دست آخر اینکه، اگر خواستگار شما فرد سالمی باشد ( انشالله ) که مشکلی نیست، ولی اگر خدای ناکرده گیر آدم زرنگ و ناتویی افتاده باشید، هیچکدام از راههای دوستان به جواب نمی رسد. با تجربه ها خوب بلدند چه مدلی جواب بدهند و کجا مکث کنند و کجا لبخند بزنند که شما فکر کنید آخر معصومیت هستند!
پس تکلیف چیه؟
اگر طرف ایشون فرد سالمی باشد که با نپرسیدن این سوال هم چیزی را از دست نداده اند.
اگر فرد زرنگی باشد هم که پرسیدنش فقط سبک کردن خودشان است. چون یا جواب دروغ می گیرند و یا به قول دوستمان ( دختر مهربون ) باز کردن روی ایشان و از بین بردن حرمتها.
به نظر من ایشون فقط باید بپرسند که آیا همسرشون رابطه ی جدی ای ( نامزدی، رابطه ی عاشقانه ی بلند مدت نافرجام و ... ) داشته اند یا خیر. این سوال هم نیازی به پنهانی و در لفافه مطرح کردن ندارد. باید کاملا واضح سوال شود.
روابط سطحی و معمولی مهم هستند ولی مساله اینجاست که مطرح کردن این سوال به احتمال زیاد جواب حقیقی و خوبی نخواهد داشت.
یک مشاور حرفه ای می تواند سلامت اخلاقی ایشون و میزان توانایی شون را در مقابل وسوسه ها و هوسها تا حدودی بسنجد. اما خود ایشون با سوال کردن به جواب مناسبی نمی رسند.
به نظرم این سوال فقط و فقط حریم رو خراب می کنه.
سعی کن توجه ایشون رو جلی کنی و اگه خواستی بدونی که دوس پسر داشته یا نه از شیوه غیر مستقیم استفاده کن. چون ممکنه مستقیما باهاش مطرح کنی، اثرات خوبی نداشته باشه.
:72: