RE: یکی بگه معنی این رفتارا چیه...
tamas :
کاره عجیب؟؟؟؟منم همه زندگیم رو گذاشتم...
یک سالی بود که تو گروه کر بودم کارامون دیگه میرفت برای ضبط به خاطر همین علی اقا بیخیالش شدم از بس رفت و اومد گفت استادت مرده...تاتر میرفتم گذاشتمش کنار...مالزی رفتنم رو گذاشتم کنار...به خاطر فراموش کردنش 4 ماه میرفتم پیش مشاور...ته تهشم الان جز یه مشت حرف و بد و بیراه هیچی نشنیدم...
baby : میدونم که با خیلیا دوست بوده و جالبم اینجاست من موندم این اخری چه جوری باهاش کنار اومده چون با اخلاق این دوستیاش بیشتر از 2_3 ماه دووم نداشته...
kaktous جان
عزیز دلم ، نازنین ، گل بانو
ولش کن این علی و تحلیل رفتارهاش ، رفتارش هر دلیلی میخواد داشته باشه واقعیت اینه که پر از اشکاله ، اصل قضیه شما این رابطه هست که از اونم پر اشکال تره . کلاً اینگون روابط در خوشی و خرمی و ادب و احترامش هم وابسته ساز و آسیب زاست ، چه رسد به این نوعش .
پس لب کلام برای شما اینه :
رابطه را قطع کنید ، کلاً راه های ارتباطی کات ، حتی دو ماه دیگه هم هیچ جوابی ندین و دنبال سوزوندنش هم نباشید . به جای اینها روح و روان و شخصیت آسیب دیده خود را دیابید و با مشاوره حضوری و کار روی خود بازسازی کنید .
دختر خوب از این پست به بعد دیگه راجع به اون حرفی نزن در همین حد که اینجا از او و رفتاراش بگی هم از تمرکز روی ایشون بیرون بیا و در مورد خودت و روحیاتتو ... بگو و راه کار برای ترمیم دریافت کن .
در پستهات آنچه در مورد این آقا و پرسیدن علت رفتارهاشه ویرایش میشه و فقط راجع به خودت باقی میمونه .
ما همه دوستت داریم و برامون آرامش تو مهمه
موفق باشی نازنینم .
.
سلام خانومی
کارشناسای محترم همه گفتن رابطه رو کات کن خوب با الطبع درست میگن
اما من میخوام بهت دوماه دیگه رو بگم: برمیگرده تماس میگیره و شما متاسفانه توی این دوماه که نبوده انقدر به خصوصیات مثبتش که شاید زیاد هم نباشه فکر کردی که شاید اولش یکم ناز کنی اما ته دلت دوست داری بازم ادامه بدی .اولش نازتو میخره بعد آروم آروم مثل سابق رخنه میکنه توی وجودت بعد چون مشکل داره و متاسفانه دیگر آزاره .باز شروع میکنه و در عین حال دنبال سوژه جدیدش هست بعد شما از همه جا بیخبر زندگیت تا حدی بهم میریزه مثلا از بعضی از فعالیتهات دست میکشی درست رو دست نمیخونی ....و اون آقا باز اذیتت میکنه باز هم میره
نتیجه = شما میمونی با یه فکر خراب ، اعصاب داغون و مشکلات رفتاری جدید و اونم رفته به درک
این بهترین حالتها بود که برات گفتم
باور کن بهتر ازین امکان نداره مگه معجزه بشه!:46:
باعرض سلام و نبریک سال نو . من پسری 27 ساله هستم که دقیقا یکی از دخترهای اقوام اینکار رو با من کرد.
خانوم فقط اون آقا رو ببخش و ازش بگذر.
همچین ادمهای لیاقت دوس داشتن نیستن
میدونم سخته اما برو سمت خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ دا
یه کم وقتتو مشغول عبادت شو .با خدا راحت صحبت کن گریه کن. هیچی معشوقی بهتر از خدا نیست (داستان زلیخا و یوسف یادته )
خانم بخدا چه شبهایی که من بخاطر بیماری اون خانم(استرس)بیدار بودم و تا صبح پشت تلفن دلداریش میدادم تهش میدونی چی شد ؟دست کسی دیگه رو گرفت . الان که دارم اینو مینویسم اشکهام اویزونه .
فقط به خودت و خدا عشق بورز
با آرزوی موفقیت
سلاااااااااام
وای مرسی خیلی خوشحال شدم وقتی اومدم اینجا:43:
این چند روزه واقعا وقت نکردم سر بزنم...
حق با شماست و من همه حرفاتون رو قبول دارم...سخت که هست ولی خب حالا که فعلا میگذره...نمیگم دلم تنگ نمیشه ولی سعی میکنم خودم دیگه خودم رو افسرده نکنم...
پرناز جون واقعا نمیدونم چی بگم...فقط امیدوارم اروم شمووو:323:
اقا داوود من هیچی تو دلم نیست فقط امیدوارم هیچ وقت تو زندگیش احساس کمبود یه دوست داشتن صاف رو نکنه (حتی نگفتم عشق چون ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست)
بازم ممنون