RE: داشتن یک دوست خوب درکنار زندگی یک فرد متاهل چیه
سلام آقا رضا
شايد همسرتون با اين كار شما مخالفت نكنه كه خيلي بعيده .حال اگر موضوع برعكس بشه چي؟ آيا شما خودت هم مي توني بپذيري كه همسرت با يه غريبه در حد يه برادر ارتباط داشته باشه . به هر حال به نظر من يه عواقبي داره كه كمي غير قابل پيش بيني است . حال بايد از خودت بپرسي كه آيا همسرت برايت كم گذاشته است؟ دوست خوب شما از ارتباط با شما نيت خاصي دارد ؟ اگه اين دوست خوبت ديگر نخواهد باشما ارتباط برقرار كند باز هم دنبال يه دوست ديگر هستيد ؟ به نظر من بهترين و مطئمن ترين دوست تو همسرت خواهد بود اگر گرماي محبت را به او هديه كني .
سلام. من فکر می کنم این کار در دراز مدت بر رفتار شما با خانمتون اثرگذاره. شما ناخودآگاه کسی رو که حتماً با شما رودربایستی داره و خیلی رفتارهاش حساب شده هستش با خانمتون مقایسه خواهید کرد و این نتیجه خوبی نداره. به نظر من از این کار حذر کنید.
من مخالف نیستم.
اما بستگی به کمال و شخصیت افراد داره. من معتقدم میشه جدای مساله جنسیت انسانها رو دوست داشت.
مثلا مرد یا زن متاهلی که نتوانسته نیازهای عاطفی و جنسی اش را در خانواده ارضا کند شایسته چنین دوستی نیست.
این دوستی زمانی صحیح است که ورای نیازهای جنسی و عقده های عاطفی و عشقی باشد.
به نظرم شما حتي اگه به اين موضوع فكر كردين چه برسه به اينكه بهش اقدام هم كرده باشين بايد ببينين علتش چيه و چرا به اين كار دست زدين اگه راهنمايي بيشتري خواستين مي تونين اطلاعات بيشتري بدين از قبيل اينكه چند ساله ازدواج كردين و شرايط خودتون و همسرتون رو واضح بيان كنين و اينكه چرا احساس نياز به يه نفر ديگه در زندگيتون مي كنين
بقيه صحبتها رو دوستان كامل گفتن
سلام
ببین رضا جان خودت باید تصمیم بگیری
شما خودتونو باید همسرتان بگذارید اگر خوشحال میشید که همسرتان هم در کنار شما دوستی داشته باشد و شما مشکلی نبینید در ان صورت نباید مشکلی باشد اما درک کنید که خانم ها بسیار حساس هستند و نزمانی که شما همسری را برگزیدید باید دوستی مهر و محبت وخلاصه تمام خوشی و غم تان را با همسرتان تقسیم کنید
سلام
بشرطی که بادوست شدن همسرت بامرد گردن کلفت دیگری ناراحت نشوی وبه این کاردوستی ضربدری می گویند توبازن دیگری وزن توبامرد دیگری
سلام روزتون بخیر
مولا علی میفرماید :انچه که برای خود می پسندی برای دیگران نیز بپسند وانچه در نظر تو ناپسند امد برای دیگران هم نپسند
این حدیث خیلی معانی وسیعی روشامل میشه جزییات موضوع از چه قرار هست خودتون بهتر از همه واقفید ولی با این حدیت مطابقت بدید خیلی جاها نه صرفن تو این موضوع خیلی از امور راهنما می تونه باشه
به خدواموند منان می سپارمتون
دوستی داریم تا دوستی متوجهی که . . .
مولا علی میفرماید :انچه که برای خود می پسندی برای دیگران نیز بپسند وانچه در نظر تو ناپسند امد برای دیگران هم نپسند