RE: عدم انتقاد و تلافی، فقط سکوت وگرنه دعوا
سبزه عزیزم من از همون اول دراین مورد خیلی مشکل داشتم، قبلا گفتم دیگه سرتونو درد نمیارم.
اما تقریبا از همون اوایل آشنایی با این سایت متوجه رفتار بسیار غلط و اشتباهم شدم.
با هم رفتیم دکتر متخصص زنان،مشاوره خاص و... تا اینکه الان،بعد از 6 ماه نمیگم خوبم اما نسبت به گذشته دیدم واقعا تغییر کرده و خییییییییییییلی بهتر شدم. اما فکر میکنم به خاطر محدودیتها و کارهای بی فکری من در گذشته دیگه شوهرم اون آدم اول نیست، هیچ شوق و ذوقی در این رابطه از خودش نشون نمیده یا خیلی کم.میگه خودمم دیگه دوست ندارم یه جورایی فکر میکنم بیخودیه الکیه. توذوقم خورده، حالا که چی بشه!!!!!!!!!
ازش خواستم بریم در خصوص این مورد مشاوره،چون به قول شما ریشه خیلی از مشکلاته اما به هیچ وجه قبول نمیکنه. لباس آرایش و... براش اهمیتی نداره دیگه.خیلی سعی کردم مثه روزای اولش کنم اما نتونستم.
حتی میگه هر وقت بچه خواستم میریم از بهزیستی میگیریم اونجا آشنا دارم،اونم واسه رضای خدا!!!!!!
آره دوست خوبم من متاسفانه خیلی خیلی جزئی نگرم. خودمم داغون شدم از این اخلاقم،خیلی حساس و زودرنجم.
ای خدا اخه چرا زنها باید اینهمهه مصیبت بکشن؟ :323:
[/color]مینا جان سلام
بابت این همه تاخیر در جواب عذر میخوام :72:
همون طوری که شما گفتید همسرتون تو ذوقش خورده اما یادت نره ممکنه ذوقش کم شده باشه اما نیازش همچنان هست و فروکش نکرده و تا زمانی که همسرتون ارضای جنسی نشه ارامش روانی برای انجام بقیه امور زندگی و رفتار درست باشما نخواهد داشت دست خودش هم نیست شاید خودش هم متوجه نباشه چرا عصبی و کم حوصله میشه.
پس باید چه کار کرد؟
اینکه شما از اول با این مساله مشکل داشتید متاسفانه به خاطر تلقین بدی هست که از قدیم در جامعه ما خصوصا در خانواده های مذهبی وجود داشته یعنی این مساله یک امر زشتی قلمداد شده که هیچ گاه نباید اسمی از اون برده شه و تنها زن ک موجودی واسه ی استفاده ی ابزاری هست و ...
متاسفانه اموزشهای درستی در این مورد به زن و شوهران داده نمیشه و هرکس هم میخواد یاد بگیره باید از فیلمهای سکس و ماهواره یاد بگیره !
من فکر میکنم بینش شما در این مساله تا حدی نتیجه ی این تلقین نادرست هست
ببین این طور فکر کن که قشنگ ترین لحظات از نظر خدا همین لحظاتی ست که زن عاشقانه این کار رو انجام میده و اگه خوب و درست انجام بشه نه تنها مرد بلکه زن هم ارضا میشه و به ارامش روانی میرسه.
ببخشید این مساله رو میگم اما میدونستی نیاز جنسی زن نه برابره مرده اما به خاطر حیایی که در وجودش هست سخت تر از مرد ابراز میکنه.
شاید مقداری از این حساس و زود رنج بودن شما هم مربوط به این مساله باشه که به ارامش نمیرسید![color=#FF0000]
[color=#FF0000]باید برای اینکه همسرت از این تو ذوق خوردگی بیاد بیرون برای یک مدت طولانی هنگام انجام عمل جنسی بانشاط عمل کنی طوری که همسرتون به این باور برسه که شما هم لذت میبرید و به شما اعتماد کنه با یکی دوبار شاید اعتمادش جلب نشه استمرار داشته باش و خودت کم کم شاهد پیشرفت کیفی ان خواهی شد.