پس ديگه چي ميخواي ناقلا ؟ ولش كن بيچاره رو دنبال كيس ديگري باش با معيارهات موفق باشي
چاكرتيم fall جون انشاا... خبر انتخاب عاليت رو توهمين سايت ببينم دوست عزيز .
نمایش نسخه قابل چاپ
پس ديگه چي ميخواي ناقلا ؟ ولش كن بيچاره رو دنبال كيس ديگري باش با معيارهات موفق باشي
چاكرتيم fall جون انشاا... خبر انتخاب عاليت رو توهمين سايت ببينم دوست عزيز .
بقول دوستان با فرد ایده آلی که در ذهنمه فرق داره و به عبارتی به دلم نمیشینه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
پس نتیجه ای که از این تاپیک گرفتم اینه که ایشون رو فراموش کنم
البته اینم بگم که یه مسئله دیگه در کاره و اون اینکه من چند ماه پیش به خواستگاری ایشون رفتم و دیگه بیخیالش شدم و ایشون به شدت ناراحت شدن و امروز باز دوباره وعده ازدواج دادم که نمی دونم بقول دوستمون آقا رضا نمی دونستم در کجای دنیا سیر می کنم و یهویی زد به سرم و الان پشیمونم
به نظرتون چطوری بهش بگم که دلخور نشه
آخه اون بار سرکاری و این بار هم ...
وای خدا منو ببخشه
تو رو خدا کمکم کنید.
دارم دیوونه می شم:325::325::325:
اگه دوست نداري وارد جزييات بشي اشكالي نداره...خودم حدس ميزنم كه چرا به دلت نميشينه!!!راستي گفتي ايشون به مذهب هم پايبند هستند پس مطمئنا لباسشون پوشيده و با حجاب كامل بوده،اونوقت شما چطور تونستي متوجه دلخواه نبودن هيكل ايشون بشي!؟؟ يعني بنده خدا انقدر نافرم بودن؟؟
در اينكه اشتباه كردي كه قول و وعده دادي كه شكي نيست... اگه واقعا از همين الان اصلا به دلت نيست خب احتمال اينكه بعدا به دلتون بشينه چندان زياد نخواهد بود...ولي قبل از اينكه تمومش كني يه مقدار منطقي فكر كن و تمام شرايط رو بسنج..
به نظرت ناراحت شدن اون واسه يه مدت كوتاه بهتره يا اينكه ازدواج كنين و مدتها هر دوي شما عذاب بكشيد و كار به طلاق بكشه!؟
دلیلش چی بوده که وقتی قبلا نپسندیده بودین ، دوباره بعد از چند ماه تصمیم به ازدواج با ایشون گرفتین؟ این شکلی خیلی شخصیت این بنده خدا له میشه. به نظرم باید به شدت و با وسواس عمل کنین. حتما و حتما برو پیش مشاور.نقل قول:
نوشته اصلی توسط faal