RE: همسرم از باجناقش بدش مياد
سلام
نگار جان مشكل اينجاست كه همسر من ميگه اصلا نميخوام به خونه كسيكه به من بي محلي ميكنه برم . و دوست داره من هم ازش حمايت كنم
حالا من هي بگم حساس نباش يا اينكه از قديما گفتن ژيان ماشين نميشه و باجناق فاميل نميشه تاثيري نداره
فقط اين وسط رابطه من و خواهرم خراب شد . بيچاره چقدر هم واسه ناهار و شام زحمت كشيده بود مامانم ميگفت هرچي بهش گفتيم اونا نميان اينقدر غذا درست نكن گفته بود نه اونا حتما ميان خيلي وقته خونه ما نيومدن
بدتر اينكه نميدونه ما واسه چي نميخوايم بريم خونشون
سلام:72:
سال نو مبارک. امیدوارم سال خوبی رو شروع کرده باشید و تا آخر هم ادامه بدید.
saint mary عزیز اون قسمت اول رو هم بهش گفتی؟ گفتی آدم برای تمام اعضای یک خونه نمی ره خونشون؟ چی جواب داد؟
اگه می بینی باز هم لجبازی می کنه، تو هم چند وقت اصرار نکن بذار یه چند وقت بگذره بعدش بگو دلت واسه خواهرت تنگ شده و نمی خوای دل خواهرت رو بشکنی فکر کنم راضی بشه
سلام عزيزم ممنون ايشالا كه سال 90 پر از شادي و خبر خوش واست باشه
آره گفتم سكوت كرد و رفت توي فكر .انگاري كمي روي اون تاثير گذاشت چون كمي نرم تر شد البته منم بهش حق ميدم فقط چون تا حالا نخواستم رابطه ام با خواهرم كدر بشه چيزي نگفتم سعي كردم بي طرف باشم و بگم چون باجناق هستين اينجوري فكر ميكني و اينكه تا حالا به خواهرم هم گله و اعتراض نكردم
آره فكر كنم كمي زمان واسه آروم شدنش خوب باشه
سلام به همه
چند روزه که خواهرم همش میپرسه چرا با ما قهرین از بس فکر کردیم چرا اینجوری شده مغزمون داغ کرد میگفت به شوهرهش گفته چرا اینقدر شوخیهای چرت و پرت میکنی که دیگرانو ناراحت کنی اونم گفته که بابا الف هم خودش شوخه و شوهرش همش میگه ازشون بپرس آخه چرا با ما قهرین؟
در نتیجه منم علت کدورتو گفتم
اینکه شوهر ش چند بار به خونشون رفتیم با سردی برخورد کرده و . اون سر سالن نشسته تلویزیون نگاه میکرده و با پسرش حرف میزده .انگار نه انگار مهمون داره
حق داره صاحبخونه اونه شاید دوست نداشته باشه بریم خونش
خواهرم خیلی خیلی ناراحت شد
گفت حرفها رو به شوهرش گفته اونم خیلی ناراحت شده و گفته اصلا انتظار نداشتم .الف واسش مثه یه برادر می مونه و...
و اینکه اونها اونموقع یه مشکل واسشون پیش اومده که کسی نمیدونه و هنوز هم حل نشده و (مشکلشون هم گفت که یه بدهی 70 میلیونی داره و هنوز هم داغونه)
نمیدونم یه وقتایی میگم باشه قبول ولی حداقل ظاهر رو رعایت میکرد خوب شوهر من از کجا بدونه طرف مشکل داره
از یه طرف میگم همسرم هم مقصره چون اصولا اون همیشه همیشه اهل زود قضاوت کردنه واینکه بارها و بارها دیدم رابطه اش به دیگران اول به دعوا ختم میشه بعدا دوستی شروع میشه بارها این حالتو با همکاراش دیدم
حتی اوایل زندگیمون هم با من اینجوری بود همش انتقاد و ایراد و قهر بود ولی الان که اخلاق منو شناخته بهتر شده
[size=large]خب خدا رو شکر که مشکلتون بهتر شده:104:، مطمئنا همسر شما کمی حساسه و البته زمان کمک می کنه تا این حساسیتش درست بشه، البته رفتار صحیح شما هم شرطه.
سعی کنید وقتی همسرتون از کسی ناراحته از اون فرد دفاع نکنید و یا اینطور وانمود نکنید که اتفاقی نیافتاده، این کار بیشتر همسرتون رو ناراحت و عصبی می کنه:302:. شاید بهتر باشه در این مواقع جمله همسرتون و یا مفهوم جمله ایشون رو بلند تکرار کنید تا همسرتون بفهمه که متوجه منظورش شدید. مثلا اگر همسرتون گفت باجناق اش بهش بی محلی کرده، شما بگید اون موقع که بالای اتاق نشسته بود تلویزیون نگاه کرد رو می گی؟ خیلی به نظر خسته و داغون بود[/size]
نگار جان ممنونم
خواهرم با شوهرش صحبت کرد واونم گفته بود که اگه حرفی زده منظوری نداشته و اینکه مگه ما به جز زحمت چی واسشون داشتیم
خداروشکر رابطه ها دوباره شروع شد
و همسرم دیروز ازم خواست که دعوتشون کنم :104:
و این واسم خیلی مهم بود که همسرم خودش بخواد اونا رو دعوت کنم :104: