RE: آیا به تغییر می شه دل بست ؟(یک سئوال)
دوست عزیزم همینطوری که خودتم اشاره کردی این خانم انگار اصلا ثبات نداره. راستی گفتی چند سالشونه ؟ نمیدونم شاید سنشون کمه و به اقتضای سنش اینطوری رفتار میکنه . اینکه بارها رابطه رو قطع کنند و باز به طرف شما برگردند چیز خوبی نیست . اگه شما رو دوست داره که دلیلی برای این کارا نیست . من فقط اینو میدونم که به امید تغییر با کسی ازدواج کردن اشتباهه . ادمهای زیادی بودند که چشمهاشون رو روی بعضی از خصوصیتهای طرف مقابلشون میبستند به این امید که حالا بعدا درستش میکنم . من فکر میکنم ادما تا خودشون به کار اشتباهشون پی نبرند و نخوان هیچ تغییری نمیکنند حتی اگه به شما قول هم بدند که تغییر میکنند . و من با نظر بهشت عزیز موافقم . احساس میکنم این خانم یک کمی زیادی داره کارایی میکنه که مختص خانوماست ;-) و درضمن چون ازاین مطمئنه که شما همیشه بعد از هر قهری گرمتر از قبل میپذیریش و میبخشیش به همین خاطر دیگه هیچ نگرانی و ناراحتی ای از اینکه شما رو از دست بده نداره و خیلی راحت قهر میکنه و دوباره بعد از چند وقت برمیگره پیش خودت .:72:
دوست عزیز
ایشون 24 سالشونه،همانطوری که گفتم من می خواستم بهش کمک کنم اول برای خودش و بعد برای اینکه بتونیم باهم زندگی کنیم.اگر تا قبل از ازدواج مشکلاتش حل نمی شد هیچ وقت این کارو نمی کردم.
بله خودم هم همین فکر و می کنم ولی من سعی می کردم منطقی و با گذشت با هاش رفتار کنم.
منظور شما کدوم کارشه که مختص خانومهاست؟
د.ست عزیز خودتون هم متوجه شدید که حداقل تا الان در بی ثباتشون تغییری ایجاد نشده . نمیدونم چرا ولی حداقل در اطراف خودم دخترای زیادی دیدم که وقتی از محبت طرف مقابلشون مطمئن میشن دیگه احترامی قایل نیستن واسه اون محبت . این مختص به جنس مخالف نیست حتی شما به دوست صمیمی و همجنس خودت هم که زیادی محبت میکنی بعد از چند وقت دیگه ارزشی قایل نیست و به نوعی وظیفه ات میدونه . این قهر و اشتی ها و اینکه دوست داره هرطور شده محبت و توجه شما رو بیشتر جلب کنه رو من تو دخترای زیادی دیدم . همونطوری که بهشت عزیز گفت منم احساس میکنم که این خانم به دنبال محبت شماست و به قولی میبینه نازش خریدار داره بیشتر ناز میکنه ;-). ولی خب یک کم عجیبه که با وجود اینکه شما بهش محبت میکنید بازم به دنبال جلب توجه بیشتره.
خوب اگه ناز شو نکشی که می گه دوسم نداری و اگه بکشی که اینطوریه !
پس چی کار باید کرد؟
کلا با ناز کردن چی کار باید کرد؟