RE: پایان یک عشق اتشین.....بی اعتمادی به مردان
پرستوی سفید عزیز
بنظرم او تاپیک بدی نشده حتما بهش سر بزن.ایشون رو رد کردی ولی ادمهایی مثل ایشون بازهم وجود دارن که ممکنه سراغت بیان پس بهتره با عقاید این تیپ بتونی بهتر برخورد کنی و هم اینکه اطلاعات خودت بیشتر می شه حتما سر بزن
این حس مقایسه رو درک می کنم ولی به یاد داشته باش نمیشه شنا کرد ولی خیس نشد، تو الان خیس شدی (عوارض اتمام رابطه) و تا خوش شدن (کنار اومدن با خودت) باید صبر کنی.
بهتره در این مورد با مادرت صحبت کنی مطالبی که توی این سایت اومده رو براش بیان کن .این فاصله زمانی تا فراموشی منطقی که گفتم نظر من نیست نظر روانشناسهاست. بهش بگو چرا فعلا می خواهی صبر کنی.
25 سال که سنی نیست بخوان نگرانت بشن حالا فرصت زیاد داری به مهارت کسب کردن خودت توی این مدت بپرداز.
من هم با عوارض قطع ارتباط دست و پنجه نرم کردم ولی مال من بر خلاف شما از طرف یک دختر بود.پستم هنوز صفحه ی اوله خوشحال می شم بخونیش.
به هر حال مادرها همشون نگران بچه هاشونن ایشونم با توجه به خواهر بزرگتر ت و این اتفاقی که افتاده نگران شما شدن.توجه داشته باش از روی دوست داشتن این حرف و می زنن.ولی همونطور که گفتم سعی کن باهاشون حرف بزنی.
ایده ال که وجود نداره ولی فکر نمی کنم به موردی برخورده باشی که 70 درصد خوب بوده چون اگه اینطور بود که بله گفته بودی.
اگر فکر می کنی به مشاوره احتیاج داری حتما برو کمک می کنه.
دوست عزیز از لطفت هم بسیار سپاسگذارم امیدوارم تونسته باشم کمکی هرچند کوچک کرده باشم :72:
حالا حتما باید ازدواج میکردی و بعد متوجه میشدی اشتباه کردی؟
برو خذا رو شکر کن 2 سال اززندگیت رو صرف یه آدم اشتباهی کردی
برو بگرد دنبال عشق واقعیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرستوی سفید
مشکل من الان مادرمه
با اینکه خیلی دوسش دارم ولی واقعا داره بم فشار وارد میکنه
روزی 5 بار تاکید میکنه که دختر تا یه سنی خاستگار داره بعدم میشینه گریه میکنه میگه اخر ارزوی عروسیت تو دلم میمونه
فضای خونه الان واقعا برام سنگینه
بعد 2 سال حالا باید از صفر شرو کنم
چرا دخترا اینقد بدبختن واقعا؟
اون که ازم جدا شه 5 سال حداقل وقت داره تا کامل منو فراموش کنه بعدم بره دنبال ایده الش بگرده و پیداش کنه
اما من چی؟باید هر چه زودتر فراموشش کنم بعدم با هر کی اومد ازدواج کنم
راستی واقعا دختر تا چه سنی خواستگار داره؟
من دلم میخواد فعلا یه یه سالی تنها باشم بعدم با هر کی واقعا لیاقت داشت اردواج کنم
ولی با توجه به شرایط فکر کنم باید 2 ماهه بله رو بگمم
سلام دوست من!
من هم فکر می کنم مشکل فعلی شما فشاری هست که مادرتون به شما وارد می کنه! پیشنهاد می کنم ایشون رو روشن کنید که با رفتار هاشون نه تنها به شما کمکی نمی کنند بلکه رو اعصاب شما دارند راه میرند!!!
ازشون صریحا بخواید که سرزنشتون نکنه و انرژی منفی بهتون نده.
شاد باشید.
:18::72: