ازت متشکرم دوستم
بازم منتظر نظارت دوستان هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
ازت متشکرم دوستم
بازم منتظر نظارت دوستان هستم
سلام
یکی از موارد اختلاف بین همسرها معمولا همین مساله ای هست که گفتین
یکی از همسرها اجتماعی تره و دیگری زیاد به این موارد اهمیت نمیده
همونطور که شخصیت شما جوریه که دلتون میخواد رفت و آمد داشته باشین، شخصیت ایشون هم طوریه که بیشتر در تنهایی آرامش پیدا میکنه
اولین گام اینه که شخصیتش رو بپذیرید و ازش فرار نکنید. بپذیرید که خلقش اینجوریه و از والدینتون هم مخفی نکنید
دونستن اونها حداقل باعث میشه دلیل رفتارشو بدونن و شماهم هی مجبور نشین توضیح الکی بدین
منتها در این موارد هر دو باید مقداری انعطاف داشته باشین؛ وقتی شما به سمت همسرتون انعطاف نشون میدین و درکش میکنین مطمئن باشین که به مرور زمان اونم به سمت شما انعطاف نشون خواهد داد؛ عجله نکنید
الان که عیده فرصت خوبی برای ایجاد این هماهنگی هست. عید و دیدوبازدیدهای خانوادگی معمولا درهمه خانواده ها و همه جا رسمه. نمیتونه عید دیدنی رو نیاد ولی ممکنه همه جا نخواد بیاد؛ باهاش راه بیاید
اوایل خونه والدین خودتون و همسرتون برید که مسلما مخالفتی نداره. بعدش پدرتون میتونن بهش بگن که خب حالا بریم فلان جا مثلا. ایشون احتمالا میپذیره چون پدرتون این حرف رو گفته
ولی دیگه زیاد اذیتش نکنید. اگر گفت فلان جا رو خوشم نمیاد بگید باشه و کارخودتونو بکنید. پدرو مادرتون باید جریان همسرتون رو بدونن. برای میزبان میشه گهگاهی دلایلی آورد
منتها کلا سعی کنید در مهمونیها شرایطی فراهم کنید که به همسرتون خوش بگذره. باید دلیل فراری بودنش از مهمونیها رو درک کرد؛ شاید به خاطر این باشه که تو مهمونیها تحویلش نمیگیرن؛ شاید پرتوقعه و شاید حس میکنه نمیتونه در مهمونیها صحبتی کنه و موثر باشه. به مرور وقتی دلیلش رو بفهمید اونوقت میشه راهکارهای بیشتر و بهتری ارائه داد...
سلام ممنونم ازتون
درمورد عید دیدنی گفتید من مطمئنم نمیتونم بجز خونه یکی دوتا از فامیل جای دیگه ای ببرمش.چون از الان اخمو تخم کرده دعوا کرده که تو عید جایی نمیاد.
شما میگید من با همچین آدمی چیکار کنم؟
چرا هیچکس راهنماییم نمیکنه؟
شاید باورتون نشه ولی من از اینکه عید داره میادو دوباره دعواهامون شروع میشه دارم داغون میشم.
از غدیش یکدندگیش خسته شدم.واقعا نمیتونم بیخیال بشم نمیتونم هیچ جا نرم.
با سلام
من مطالعه ی پست دوم تاپیک زیر را به شما پیشنهاد می کنم
http://www.hamdardi.net/thread-15431.html
همچنین می توانید به اتفاق همسرتان به یک مشاوره ی حضوری مراجعه کنید تا سریع تر و دقیق تر راهنمایی بشوید.(در این مورد نیاز است همسرتان هم حضور داشته باشند و صحبت با شما به تنهایی زیاد مثمر ثمر نخواهد بود).دقت کنید که وقتی می خواهید به همسرتان پیشنهاد رفتن به مشاوره را بدهید بگویید که برای زندگی بهتر است و ابدا این طور نیست که تصور کنید ایشان مشکلی دارند.
با احترام
:72::72::72: