RE: شوهر من با چند تا دختر رابطه داره!
عزیز دلم خیلی ناراحت شدم برای شرایطی که برات پیش آمده. اینطور که پیداست همسرت میدونه که شما پشتیبان خوبی نداری و داره سو استفاده می کنه. می تونم تصور کنم که نمی تونی بری و تنهایی زندگی کنی.
من اگه جای تو بودم سعی می کردم خودم رو سیب زمینی کنم و فقط به فکر خودم و دخترم باشم. تو چاره ای نداری جز اینکه با ایشون زندگی کنی چون کسی رو نداری که برگردی پیشش و بهتره که بار اضافی رو دوش مادرت نباشی. اما همونطور که دوستان گفتند سعی کن صبور باشی. من معتقدم که میشه خوش بین بود و به تغییر رفتار آدمها امید داشت. همونطور که گفتم سعی کن بهش محبت کنی و کاری کنی که در کنار تو و دخترت خوشحال باشه تا دوست داشته باشه وقتش رو با تو بگذرونه ولی خواهش می کنم ازت که از نظر مالی تا جاییکه می تونی برای خودت در بلند مدت پس انداز درست کنی. الان 27 ساله و جوون هستی و می تونی برای فردا روزیکه پیر میشی طوری کار کنی که اون موقع نیازمند مردایی مثل شوهر بیمارت نباشی. فقط کافیه یخوای اونوقت می تونی احساس رو کنار بذاری و خیلی منطقی بپذیری که شرایطی که توش هستی نیاز به درایت و مدیریت خوب خودت داره. نذار احساسات منفی ضعیفت کنند اینکه مردا به ما زنها خیانت می کنند دلیلش بد بودن ما ، نا زیبا بودن یا هر ضعف دیگه ای از جانب ما نیست، علتش اینه که بیمارند و هوسباز[b]. خودت رو نباز، تو می تونی بدون اینکه از طرف او حمایت عاطفی داشته باشی باش همخونه باشی و دخترت رو بزرگ کنی. سعی کن تا وقتیکه اونقدر قوی نشدی که یه خونه اجاره کنی و از پس مخارج اولیه زندگیت بربیای عاقلانه برای تغییرش امید داشته باشی و تلاش کنی اما یادت باشه که می تونی در بلند مدت روی پای خودت بایستی.
ممول جان چرا هیچ جایی نداره که بره؟ اون آقاست که بدون ایشون جایی نداره بره. چون ظاهرا مخارج زندگی را هم خانوم دارند تامین می کنند.
می تونه برگرده پیش مادرش. می تونه تنها زندگی کنه. چه لزومی داره هر روز و هرشب تحقیر بشه؟
نمی دونم می تونید تصور کنید که زندگی با مردی که بهت به چشم یک بدبخت محتاج و کلفتش نگاه می کنه چقد وحشتناکه. می دونی از نظر روحی چقد این زن داغون می شه؟ می دونی ممکنه بیماری جنسی و هزار درد بی درمون دیگه بگیره؟ چرا باید بمونه؟ که شاید این آقا در نود سالگی دست از هوسرانی برداشت؟
برای خودت و وجودت ارزش قایل باش. برای عشقت، برای جسمت، برای روحت. چرا باید زندگیت را پای همچین مردی حروم کنی؟ یعنی چی که با این شرط باهات ازدواج می کنم؟
سلام
من با arix موافقم. من ازدواج نکردم ولی بی اف اینطوری داشتم. البته شرایط من با شما زمین تا آسمون فرق داره ولی اینو فهمیدم که اینجور آدما هیچ وقت عوض نمیشن!
شما هم با کنار اون موندن داری شخصیت خودتو از بین می بری و خودتو تحقیر میکنی، داری خودتو میشکنی!
و همونطور که یکی از دوستان گفت بعید نیست که به زودی دچار بیماری های مقاربتی هم بشی!
سلام:72:
متاسفم بابت مشکلاتت.
اینی که شما ازش دم می زنی عشق نیست عزیزم فقط یک وابستگیس. وابسته ای چون حس می کنی جایی نداری.
ایا به این فکر کردی که وقتی دخترت بزرگ بشه و راه همین پدر و بره باید چجوری ابروت و جمع کنی؟ چجوری اون دختر و باید جمع کنی؟
به نظرم بهتره برگردی پیش مامانت . مامانت هر چی باشه از این مرد بهتره.
هر دو از تنهایی در میاین و می تونی ضمن کمک خرج مادر بودن پس اندازی هم داشته باشی.
بذار همسرت تنهایی قسطها رو بده و سر کار بره و دختر بازی هم بکنه یا کم کم سر عقل میاد و به خاطر دخترت و عشق به تو پشیمان و نادم بر می گرده. یا همین طور به هوسبازی ادامه می ده تا روزی که حس کنه داشتن یک خانواده خیلی بهتر از این کثافت کاریاس.
مطمئن باش روزی به سمتت بر می گرده.
پس فعلا برو
برو و بذار اون عاقل بشه.
می دونم الان می گی تو موقعیت من نیستید که اینقدر راحت می گی برو
می دونم میخوای بگی عشق و تجربه نکردین که به راحتی می گین برو.
اما دقیقا ما به خاطر همون عشقت می گیم برو
برو و بذار او یه روز نادم از کردهاش برگرده پیشت.
اگرم هیچ وقت نیومد بدون لیاقت تو رو نداشته.
موفق باشی:72:
دوستان عزیز من اگر گفتم نره پیش مادرش، به خاطر این بود که ایشون گقتند پدرشون هم مادرشون رو ترک کرده و فکر نمی کنم مادرشون شرایط مالی و روحی خوبی داشته باشه تا خرج و مخارج دختر یه مرد هوسباز دیگه رو بده.
البته اگر ایشون می تونست شک نکنید که خونه مادرش بار اول که طلاق گرفت می موند. راستش چون دیدم یکبار این کارو کرده و مجبور شده برگرده و در ضمن آقا هم پر رو تشریف دارند. گفتم بمونه و دست کم مخارج دخترش رو از پدرش بگیره.
راستش من زنی رو دیدم با شرایط اینطوری که دخترش برگشته بود پیشش و خودش می گفت که این بار سنگینی براش هست. ولی خب این خانم خودش باید شرایطش رو بسنجه. اگه برگشتنش از روی احساس به این آقا بوده و ترس از تنهایی که اشتباه کرده ولی اگه دیده کنار مادرش بودن معقول نیست اشتباه کرده و
البته که تحقیره ولی افسوس که هیچ جایی برای حمایت از زنهای اینطوری نیست و حتا قانون هم از این آقایون حمایت می کنه.
منم موافقم با پارمیدا
مردی که هوسبازه و عادت کرده به هوسبازی احتمالش خیلی ضعیفه که کاملا" عوض بشه تازه این احتمال ضعیف در مورد مرداییه که حداقل بصورت ظاهری هم شده ابراز ندامت میکنن و خودشونو شرمنده نشون میدن شوهر این خانم که ماشالا اینجوریم نیست و تازه افتخار میکنه به این کارش و هیچ شرمی از علنی کردن مسئله نداره خیلی خیلی بعیده که حداقل حالا حالا ها درست بشه .
اگرم قراره درست بشه زمانیه که دیگه سنی ازش گذشته باشه و انقدر دختر بازی کرده که دیگه دلشو زده و خسته شده از این کار..
بنابر این این خانم 2 راه بیشتر ندارن:
بموننو یه عمر تحقیر بشنو عذاب بکشن (و مطمئن باشید چون شوهرتونو دوست دارین همیشه این عذابو دارین و فکر نکننین کم کم میتونین با این مسئله کنار بیاین و بپذیرین) ولی ظاهرا" کنار عشقشون هستن.
یا اینکه جدا بشنو و یه مدت نسبتا" سخت رو تحمل کنن تا وابستگیشون به شوهرشون از بین بره و این آقا رو فراموش کنن و بعد شاید بتونن به شخص مناسبی علاقمند بشن و در آرامش زندگی کنن.
به هر حال من با نظر دوستانی که شاید درست بشه موافق نیستم و فکر میکنم هیچ امیدی به درست شدن ایشون نیست.
شما که حاضری همین جوری بپذیریش و رجوع کنی، خوب برای چی اینجا این مشکل را مطرح کردی؟
چون ظاهرا همسر شما به هیچ وجه به اشتباه بودن کارش معتقد نیست که هیچ، مثل این که اصلا این کار رو یک روتین برای خودش میدونه و فکر میکنه باید حتما انجام بده. اونم نه با یکی بلکه به گفته شما با چند نفر!
ضمنا ایشون عنوان نکرده که خانوم من! شما کم کاری کردی، یا منو تحویل نگرفتی، یا درست تمکین نمیکنی و ... بلکه بهانه ایشان که با وقاحت تمام به شما میگه تا جوونم باید کیف دنیا رو بکنم، دیگه آب پاکی رو ریخته روی سر تا پای وجود شما. منتها چرا شما همچین مردی را دوست داری اون بر میگرده به ضعف در شخصیت حضرتعالی. که تحمل سختی طلاق رو نداری، حاضری تن بدی به تحمل شرایطی که کمر هر زنی رو میشکنه.
و اما هیچکدام از ما نمیتوانیم به شما بگوییم چه تصمیمی بگیر. اما این را بدان که اگر یکبار دیگر اسم این آقا برود توی شناسنامه شما، یعنی شما پذیرفته ای که ایشان با خانمهای دیگر روابط داشته باشد و حق اعتراض نداری.
تا قبل از طلاقتون میتونستی اعتراض کنی و درخواست جدایی بکنی و... چون کار همسر شما اسمش خیانت بود.
اما حالا که برات شرط گذاشته اگر قبول کنی دیگه اسمش خیانت نیست، بلکه توافقی است که بین شما انجام شده و شما به هیچ وجه حق اعتراض نداری. اگر هم زیرش بزنی و بری برای طلاق و آقا هم اونقدر مرد باشه که راضی بشه بی دردسر طلاقت بده، دو بار مهر طلاق خورده تو شناسنامه ات، و تازه بعد از چند سال رسیدی به همین جای الان منتها معلوم نیست توی چه شرایطی و بچه ات رو اون موقع دیگه بهت بده! خوب فکر کن!
وضعیتی که الان داری، منظورم صیغه است، حداقل یه مرحله بهتر از عقد دائم با همین آقا است. چون هر وقت خیلی بهت فشار بیاد میتونی از این زندگی بزنی بیرون و تمامش کنی. ولی اگه دوباره عقد کنی با شرایطی که برات گذاشته واویلااااااااا!
عزیزم! قدر خودت و جوونیت و سلامتیت و بچه گل ات رو بدون. برای خودت ارزش قائل باش. فکر میکنی خود کشی کنی یا بگی خود کشی میکنم این آقا دلش میسوزه و دست از اعمال اش بر میداره؟
یه چیزی رو روشن کنم: در حال حاضر به جرأت میتونم بگم غریب به اتفاق آقایون یا بالقوه یا بالفعل خائنن به همسرانشون. یه چرخی توی همین سایت بزن متوجه میشی. اما کمتر مردی اونقدر وقیح میشه که مثل همسر شما برخورد کنه. اگر ایشان کمی خجالت حالیش میشد و مخفی میکرد و یا بعدش زیرش میزد و یا الکی به دروغ هم که شده میگفت دیگه تکرار نمیکنه، اونوقت قضیه فرق میکرد. تازه شما جدا شدی و برات شرط هم گذاشته.
در پایان، چکیده حرفم اینه:
طلاق یا زندگی تصمیم با خودته. اما برای هر کدامش حسابی به عواقبش و تواناییهای خودت فکر کن. و بی گدار به آب نزن. تاکیدم روی طلاق فقط به خاطر این بود که این یک راه حل را نادیده نگیری به خاطر ترس. وگرنه هر دو را خوب بررسی کن. شاید حتی بتوانی بین حرفها و رفتارهای همسرت روزنه امیدی برای اصلاح ایشان و بردنشون پیش یه مشاور پیدا کنی. این را هم بررسی کن.
اما بدون تفکر وفقط از ترس ناتوانی و وابستگی به هر وضعیتی خو نکن لطفا! که بعدش بگی خودکشی میکنم!
موفق باشی:323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
یه چیزی رو روشن کنم: در حال حاضر به جرأت میتونم بگم غریب به اتفاق آقایون یا بالقوه یا بالفعل خائنن به همسرانشون. یه چرخی توی همین سایت بزن متوجه میشی. اما کمتر مردی اونقدر وقیح میشه که مثل همسر شما برخورد کنه. اگر ایشان کمی خجالت حالیش میشد و مخفی میکرد و یا بعدش زیرش میزد و یا الکی به دروغ هم که شده میگفت دیگه تکرار نمیکنه، اونوقت قضیه فرق میکرد. تازه شما جدا شدی و برات شرط هم گذاشته.
با تشکر از "بی دل" گرامی و صحبتهای خوبتون،
فقط در رابطه با این قسمت از صحبت شما در رابطه با خیانت آقایون فکر نمی کنم اینطور باشه. شما کمی در حق آقایون کم لطفی کردید. درسته، متاسفانه تعداد مردهایی که خیانت می کنند شاید زیاد باشه، ولی نمی تونم باور کنم که تعدادشون بیشتر از مردهایی باشه که خیانت نمی کنند. شما که دیگه گفتین همه آقایون ...
با این حال با بقیه صحبت های شما موافق هستم.
:shy:
خانم ezdeham هم نباید این فکر رو بکنند که همه مردها که خیانتکار هستند، پس با همین کسی که دوست دارم هر طوری هست بسوزم و بسازم!
حامد خان بنده عرض نکردم که همه آقایون اینطورند! گفتم اکثریت: قریب به اتفاق. ضمنا گفتم بالقوه یا بالفعل. از بالقوه هم منظورم اون عده بودند که اگر چه انجام نمیدهند اما حد اقل آرزویش را دارند و شناگرهای خوبی هستند منتها استخر مناسب به هر دلیل گیر نمیاید.
و اما بنده از ایران و توران بگیر تا ممالک دور و نزدیک دیگه، که نگاه میکنم تجربه این عمر چندین و چند ساله ام چیزهایی با این دو چشمم از این بشر دو پا به من نشون داده که شما فعلا زوده براتون ببینید. انشا الله هیچوقت هم نبینید و دیدتون بد نشه.
به هر حال قصد جسارت به آقایون شریف و محترم تالار را نداشتم. اما مردی که فاقد خصوصیاتی که بنده عرض کردم باشد راستش بنده هنوز ندیده ام. ببخشید البته. انشالله شما را در سن چهل پنجاه سالگی با همین عقیده صافتون اگر دیدم، حرفم را پس میگیرم.
نقل قول:
حامد خان بنده عرض نکردم که همه آقایون اینطورند! گفتم اکثریت: قریب به اتفاق. ضمنا گفتم بالقوه یا بالفعل. از بالقوه هم منظورم اون عده بودند که اگر چه انجام نمیدهند اما حد اقل آرزویش را دارند و شناگرهای خوبی هستند منتها استخر مناسب به هر دلیل گیر نمیاید.
:82:
خیر این نتیجه گیری اشتباه است.دلیلش زود بودن و یا دیر بودن برای نتیجه گیری نیست.بلکه دلیل این است که این نتیجه گیری از هیچ راه علمی و ریاضیاتی حاصل نشده و صرفا حاصل مشاهدات شخصی است که محدودیت های خاص خود را دارد.
از نظر علمی اگر شما مشاهده کنید که مثلا اگر نور به خط مستقیم سیر کند ، دلیل نمی شود که نتیجه بگیرید که نور به خط مستقیم حرکت می کند.بلکه باید ماهیت نور را مورد مطالعه قرار دهید و از روی رفتار آن چنین نتیجه ای را بگیرید.
من می توانم نتیجه بگیرم که همه ی افراد یا بالقوه و یا بالفعل کافر هستند.خب آن هایی که کافر هستند ، به عینه مشاهده می شوند و می روند در دسته ی "بالفعل" و آن هایی که دین دار هستند می روند در دسته ی "بالقوه".در حقیقت می گویم : آب ندیده اند مگر نه شناگر ماهری هستند.
آیا این نتیجه گیری درست است؟شما می توانید در این نتیجه گیری جای کلمه ی "کافر" را با هر چه خواستید عوض کنید.
همچنین جمله ی "آن هایی که به همسرشان خیانت نمی کنند نیز آرزویش را دارند" هم اشتباه است. که "خیانت به همسر" نیازی به آرزو ندارد.در حال حاضر هر کس بخواهد خیلی راحت می تواند این کار را انجام دهد.پس دلیلی هم برای آرزو کردن باقی نمی ماند لذا دسته ی بالقوه ی شما در نتیجه گیری حذف می شود و مناسب تر است بگوییم آن هایی که "خیانت" نکرده اند نخواسته اند که خیانت کنند چه در عمل و چه در آرزو.
:180:(شکل تصادفی برای اینکه جو تغییر کند)
چند وقت پیش یکی از خانم ها آمده بودند و گفته بودند من از وقتی وارد این انجمن شدم به فلان دلیل از ازدواج می ترسم چون خیلی تاپیک های با این مضمون دیده ام.آن جا من خیلی تعجب کردم.چون تاپیک های با مضمون مورد نظر خانم شاید به دو تا در سال می رسید و این در حالی است که اینجا روزانه بیشتر از 10 تاپیک جدید باز می شود!
در حقیقت می خواهم بگویم ذهن انسان به دنبال نتیجه ای می رود که می خواهد و ناخود آگاه از دیدن دیگر حقایق که بر خلاف عقیده ی ذهنی است باز می ماند.این امر به روش های علمی ثابت شده است
بی دل عزیز من مطالعه ی تاپیک زیر را به شما پیشنهاد می کنم
http://www.hamdardi.net/thread-15326.html
با احترام
:72::72::72: