RE: چطور این پول رو تقسیم کنیم؟ ( لطفا سریع )
ممنون بهشت عزیزم بابت راهنماییت و باید با صبوری و به تدریج این مسئله رو هم طی سه چهار ماه آینده جا بندازم، یادته می گفتم اوایل به محمد پول میدادم؟ خب الان مدتیه نه تنها پولی نمیدم بلکه جا به جا پول هم میگیرم حتی اگه کم باشه ! از این به بعد هم باید خودمو عادت بدم که چیزهای مورد نیازمو اینطوری تهیه کنم و بخرم و وابستگیمو به مامانم کم کنم. راستی مدتیه میخواستم ازتون یه چیزی بخوام هر چند مخالف قوانین تالار باشه، از همون اول از حرفهاتون احساس کردم که عقایدی نزدیک به هم داریم و توی تاپیک اولم وقتی همه میزدن تو سرم :311: شما خیلی منطقی برخورد کردید و حرفهاتون مثل بهشت بود برام، شما رو ندیده و نشناخته مثل دوست خودم میدونم و خیلی دوست دارم با شما صحبت کنم یا هو آی دی من تو پروفایلم هست اگه مایل بودید برام پیام بزنید.
سلام
وای شما چقدر مادی گرا هستید
به نظر من مهم تر از پول زندگیتونه که اصلاً نگرانش نیستید - اول تکلیف زندگی تون رو با این آقا مشخص کنید بعد به فکر تقسیمات باشید-
یه لحظه خوش تو زندگی از هزارتا سکه بیشتر می ارزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jentelman_hz
سلام
وای شما چقدر مادی گرا هستید
به نظر من مهم تر از پول زندگیتونه که اصلاً نگرانش نیستید - اول تکلیف زندگی تون رو با این آقا مشخص کنید بعد به فکر تقسیمات باشید-
یه لحظه خوش تو زندگی از هزارتا سکه بیشتر می ارزه
دوست عزیز می فهمم که شما قصد کمک دارید ولی بهتره برگردید و تاپیک آفت های احتمالی مشاوره رو بخونید، شما با خوندن چند سطر پست فوری قضاوت های قطعی در مورد بنده می کنید و برچسپ می چسپونید و حکم صادر می کنید، بهتر بود به تاپیک های قبلی من و مشکلاتم یه گوشه چشمی می انداختید بعد قضاوت می کردید، موفق باشید