سلام فرشته مهربون :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
بایدم غلبه کنم چون دوستانی مثل شمادارم وشما دوستان همدردی برام منت گذاشتین کمکم کردین خیلی ممنون وسپاسگزارم ازشما دست گلتون دردنکنه
سعی می کنم ازمعلوماتتون استفاده کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام فرشته مهربون :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
بایدم غلبه کنم چون دوستانی مثل شمادارم وشما دوستان همدردی برام منت گذاشتین کمکم کردین خیلی ممنون وسپاسگزارم ازشما دست گلتون دردنکنه
سعی می کنم ازمعلوماتتون استفاده کنم
سلام
برای ازدواج چشم و گوش طرفین باید کاملا باز باشه
عاقلانه ازدواج کن و عاشقانه زندگی کن
برای همین لینک زیر رو میذارم درمورد راههای شناخت و ازدواج مناسب بخون. توکلت بر خدا باشه:
http://mohsenazizi.blogfa.com/post-2617.aspx
سلام دوستان مهربان همدردی:72:
خوبین ایشاالله؟؟؟؟
امیدوارم همتون به لطف خدا خوب وسرحال باشین:310:
راستش یه بلایی سراین افکارم اومده میخواستم کمکم کنید
من بااین خانمی که رابطه دارم(برای ازدواج)نمیدونم چی شده چهرش ازچشم افتاده حس میکنم چهرشودوس ندارم
برای باراول ازاخلاقش خوشم اومدوازچهرش نه
ولی برای باردوم هم ازاخلاقش هم ازچهرش
الان هم دو دلم نمیدونم چیکارکنم
لطفا درصورت امکان کمکم کنید
یه روزدوسش دارم یه روزنه نمیدونم چیکارکنم برسردوراهی موندم
واقعا درمانده ام ایشون هم روزبه روز شدیداوابسته میشند
سلام
فرشته مهربون انی عزیز دوستان چراکمکم نمیکنید
سلام دیوید عزیز،:72:
تا کارشناسای عزیز بیان، من یه چند تا سوال بکنم که یه خورده مساله باز تر بشه.
فکر کنم الان حدود 3، 4 ماهی هست که با این خانم آشنا هستی.
فعلا این مساله ظاهر ایشون رو بذاریم کنار، معیارهای دیگه ی ازدواجت رو چک کردی با ایشون؟
چند تا از معیار هایی که برات مهمه رو توی شخصیت ایشون دیدی؟
چند تا از ویژگی های شخصیتی ایشون برات جزء معیار های منفی حساب میشه؟
ضمنا اینجوری که شما گفتی، فکر میکنم ایشون زیاد به این چیزا فکر نمیکنند و بد جوری درگیر احساسات شدن. شما باید تشویقشون کنی که عاقلانه تر انتخاب کنند. و گرنه بعد ازدواج، پشیمونی ایشون دامن شما رو هم میگیره.
ديويد محترم سلام
از ديد من عدم تصميم گيري و ترديد مشكل شماست و اقدام به بهانه جويي هر چند به قيافه مي كنيد و اين تزلزل در اين رابطه كاملا مشهود است .
كاغذ و قلمي برداريد معيارهاي اصلي و فرعي خود را براي انتخاب بنويسيد ببينيد اين خانم چند درصد از اين فاكتورها را دارد و چند در صد را ندارد . چه فاكتورهايي جز و فاكتورهاي اصلي است و چند درصد جز و فاكتورهاي اصلي نيست و....
اگر بتوانيد اين كار را با دقت انجام بدهيد تصميم گير ي و انتخاب براي خودتان هم راحت تر مي شود .
از اينكه تنها شويد و كسي در زندگي شما حضور نداشته باشد تا بتوانيد با وي تلفني صحبت كنيد و يا به ديدارش برويد و ...نترسيد . قاطعانه تصميم بگيريد و همان را اجرايي كنيد .
سلام دخترمهربوننقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
ممنون ازاینکه وقت گذاشتین:72:
تقریبا90 درصدباهم تفاهم داریم
عرض کردم تنهامشکلی که دارم تقزیباروچهره ایشونه هرازگاهی دو دلم
واللاه هیچ مشکلی نداریم تقریبامچیم
__________________________________________________ _____________نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
سلام انی عزیز:72:
انی عزیز ازاینکه فرمودیدتنها نشویدیاکسی درزندگی شمانباشدنترسید
اصلابخدا ابدا همچین باشه چرابایدترسی داشته باشم؟
بخدابهانه گیری هم نمیکنم:302:
انی عزیز من نمیدونم چطوری عرضموبرسونم
من بااین خانم اصلا مشکلی ندارم
تنهاترین مشکل من بخدا فقط چهرشونه هرازگاهی دودل میشم ایشون به خانم نمازخون اهل زندگی وبالغ هستندودرکشون بیشترازاین که من بخوام هستش
عرض کردم تنها مشکل من چهره ایشونه
بایک مشاورهم صحبت کردم گفتند باید زود به زود همدبگروببینیدتا بتونی راحت تصمیم بگیری
بنظرتون چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که تجربه دارندبخصوص انی عزیزوفرشته مهربون لطفا راهنماییم کنید
:323::323:
سلام
نمیخواین کمکم کنید:302:
سلام دوست عزيز
منم خيلي خوشحالم از اينكه ميبينم به فكر ازدواجين و افكار منفي رو از ذهنتون دور كردين ان شاءالله كه اين روند مستدام باشه.
مي خواستم نظرم رو بدم اما ديدم تكراري ميشه چون قبلا در تاپيك پايين كه شرايطش مشابه شماست نظرم رو دادم اگر خواستين اين تاپيك رو مطالعه كنيد.
دودلي حساسيت زياد معيارها
__________________________________________________ ____________________________نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
سلام ممنون ازراهنماییتون
بله شما كاملا آگاهانه فهميدين كه دچار وسواس فكري شدين و اين به علت كمالگرايي بيش از حد شماست و تنها با درمان كمالگرايي مشكل شما حل ميشه (حرفهاي كارشناسانه از خودمون توليد ميكنيم ) و درضمن در تصميم گيري هم دچار مشكل هستين كه بهتره مطلب فرشته ي مهربان در اين رابطه (تصميم گيري درست) رو هم بخونين اگر لينكشو پيدا نكردين بگين تا براتون بذارم.
درضمن اين دختر خانم نه اضافه وزن داره نه لاغره. والا من كه مشكلي در قد و وزنش نمي بينم. پس اگر منو ببيني ديگه چي ميگي؟
شما اول ميگين آرايش نميتونه بكنه ....بعد ميگين دماغش خوب نيست ... بعد ميگين مو زائد داره ....بعد ميگين لاغره ... اينا همه نشون دهنده ي وسواس فكري شماست اول سعي كنيد اونو برطرف كنين اگر بازهم ايشونو با بقيه مقايسه كردين رهاش كنيد.
من احساس ميكنم شما به شدت خجالت ميكشي از اينكه به خاطر زيبايي ظاهري ايشونو رها كنين و عذاب وجدان دارين و همش ميگين دختر خوبيه و ... اما دلتون نمياد ولش كنين چون ميترسين خدا راضي نباشه كه به خاطر زيبايي ظاهري ولش كردين و ...
اما برادر من مطمئن باش خدا مهربونتر از اين حرفاست پس بدون عذاب وجدان به زيباييش فكر كن و اگر دوست نداري رهاش كن!
--------------------------------------------------------------------------------
یاساعزیز مشکل من اینه
از اينكه به خاطر زيبايي ظاهري ايشونو رها كنين و عذاب وجدان دارين و همش ميگين دختر خوبيه و ... اما دلتون نمياد ولش كنين چون ميترسين خدا راضي نباشه كه به خاطر زيبايي ظاهري ولش كردين و
نمیدونم برسردوراهی موندم اگرولش کنم بدجوری شدیدااسیب میبینه
اگرباهاش ازدواج کنم نمبدونم دراینده وضع بهتر میشه یانه کم میارم ؟؟؟؟
واقعا درمانده ام موندم برسردوراهی:302: