RE: برای این رابطه چکار کنم؟
دوست خوبم این رفتارش به هر دلیلی که هست مهم نیست
مهم اینکه این رابطه از ابتدا اشتباه بوده دیگه . درسته ؟
ایشون همون طور که بدون تعهد با شما رابطه داشته مطمئن باش به دوستی با شما و خود شما هم هیچ تعهدی نخواهد داشت (با فرانک عزیز موافقم )
بهتر شما الان تو این سن وقتت رو بیشتر بذاری روی مسائل مهمتر
مثل درس ، کار ، تفریحات سالم
ناز
دوست عزیز اصلا به این خانوم و خانواده اش دیگه فکر نکن.
بعد از این هم ارتباط جنسی با هیچ کس نداشته باش تا انشالله با همسر آینده ات. شما با این سن کم چرا وارد این مسایل شدید؟
حتی توی کشورهای غربی هم که می گن هیچ قید و بندی نیست، ارتباط جنسی زیر 18 سال ممنوع است. یک دختر 17 ساله؟؟
دوست داری با کسی ازدواج کنی که قبل از شما با چندین نفر رابطه ی جنسی داشته؟ شما که به لباس پوشیدن دختر همسایه تان حساس هستید، قاعدتا می گید نه. خب پس پاک بمون تا یک دختر پاک و خوب نصیبت بشه.
از همتون ممنونم دوستان
بله خودم هم میدونم اشتباه کردم راستش منم از اون پسرای هوس باز نیستم که فقط دنبال این مسائل باشم ولی اون خودش میخواست این کار رو بکنیم وگرنه من اصلا حتی دستم بهش نمیزدم الانم میدونم اگر هم الان جدا نمیشدیم بعدا جدا میشدیم چون اصلا نمیتونستم بی غیرت بی تفاوت باشم نسبت به کاراش اما الان که جدا شدیم و یک دفعه حرکتی که از پسرا بیشتر سر میزنه یه دختر باهام کرد خیلی فکرمو مشغول کرده که چرا؟؟!!....
حالاهم فقط سختیی فراموش کردنه که من دارم اذیت میشم به نظر شما میشه اصلا ناراحت نشم میدونم شما میگین فکر نکن واسه خودم میگین ولی خودتونو بذارید جای من یکم سخته حالا شما کمکم کنید چجوری از فکرش بیام بیرون و دیگه برام مهم نباشه چه کار کرده و میکنه و واسه چی اخه من تنها شدم نه خواهری و نه برادری دارم درد و دل کنم دوستام هم باهاشون صحبت میکنم فکرایی دارن که اصلا با من جور در نمیاد فقط میام اینجا حرفامو میزنم دلم خوشه و اروم میشم. ببخشید زیاد حرف زدم سرتون رو درد اوردم.
سلام.الان خیلی واضحه که این جدایی به نفع توئه .اگه آدم شرایط انتخابو داشته باشه باید فردی رو انتخاب کنه که خانواده آروم با پایه های محکم داشته باشن .بر فرضم که تیریپ ازدواج بذارین.... یه خورده فکر کن ببین تا تو شرایطت جور شه کمش 2 سال میگذره حالا با این تفاسیر اصلا عشقی بینتون نمیمونه و مجبور میشی زندگیتو تباه کنی (آخه به خاطر وجدانت نمتونی بعد 2سال ولش کنی )
حالا تصمیم با خودته که خوشبختی خودتو بخوای یا بد بختی و تحمل تو زندگی
بله میدونم خوب شد جدا شدیم اما یه خورده واسم سخته که رفته با یکی دیگه دوست شده که من فهمیدم جریانش چیه حالا داره منت اونو میکشه و من که اینقدر باهاش خوب بودم رو نخواست
واسه فکر نکردن بهش چکار کنم:302:
اصلا مهم نیست که رفته سراغ کی و چی.
خلایق هر چه لایق!
کامل فراموش کن. در ضمن لیاقت شما هم این نیست که دختری بشه همسرت و مادر فرزندانت و همراه زندګیت که اینقد دم دمی مزاج و بی قید و بند است. دنبال یک زندګی سالم باش.
دوست داری همسرت هم مثل مادر این خانوم باشه؟ فکر می کنی دختر همچین مادری بهتر از این می شد؟ فرزند شما چی؟
ایشون فقط دوست شما بودند از این که رفته با کس دیګه دوست شده آشفته ای و به هم ریخته.
تصور کن همسرت بود و بعد می رفت با دیګران ... بهتر که نشد و زود جدا شدید.
دیګه هم به این مدل دوستی ها و آدمها فکر نکن.
سلام
خیانت در جایی مطرح میشه که پیمانی منعقد شده باشه
دوست عزیز
تو از اول دنبال سرگرمی بودی اون هم همینطور خوب الانم رفته سراغ یکی دیگه اون نمی رفت شاید تو می رفتی.
چرا باید از ادمها به عنوان سرگرمی استفاده کنیم که این مشکلات پیش بیاد.توی رابطه ایی که تا این حد شهوت الود بوده قطعا برای ازدواج نبوده ...
اگه اعتقادات مذهبی داری سعی کن توبه کنی اونوقت هم از این افکار میایی بیرون هم در اینده عذاب وجدان نمی گیری
هوس زود از یاد ادم می ره علاقه ایی که یک روز باشه و یک روز نه علاقه نیست .
عیدتون مبارک دوستان
من دارم فراموشش میکنم اما چون همسایمونه وقتی میام تو کوچه باز یادش می افتم و اعصابم بهم میریزه دوس دارم اصلا تو خاطرم نیاد
خیلی راحت تر از اونی که فکرش رو بکنی فراموش میکنی. 1 سال دیگه یاد الانت و ناراحتیت به خاطر این رابطه بیفتی خندت میگیره!