RE: مشكلي كه خودش برام درست كرد
- شما چون از اول با میل خودت این کار را نکردی، یک حس منفی به این کار داری . در ضمن سالها با اون بینی زندگی کردی حالا سخته برات که بیست روزه این جدیده را باور کنی. مشکل اول خودت هستی که فکر می کنی بد شده.
- بیست روز زمان بسیار کوتاهی هست که بتونی مطمئن بشی شکل بینی ات چطوره. این را دکترت بهت نگفته؟ خیلی طول می کشه تا ثابت بشه.
- نباید به همسرت می گفتی بد شده. باید می گفتی نمی گم تا هیجانش را داشته باشی و بیایی خودت ببینی.
واقعا هم نمی شه بجای چشم دیگران قضاوت کرد. شاید به چشم ایشون خوب بیاد. اما شما خودت بهشون پیش ذهنیت بد دادید. اشتباه کردید.
الان هم بهشون بگو که همه می گن قضاوت کردن در مورد شکل بینی ام زود است و باید صبر کنم. چون ورم داره من اشتباه کرده ام. تا دو سه ماه دیگه عوض خواهد شد. - می تونی با دکترت هم در این مورد صحبت کنی. مطمئنا خواهد گفت که این شکل نهایی بینی شما نیست.
با تشكر از همه ي دوستاي خوبم كه منو آرومتر كردن
من صحبتهاي همه ي شما عزيزان رو قبول دارم ولي الان منم كه احتياج به همدردي دارم اينكه كسي ارومم كنه چون در نهايت اين بيني توي صورت منه نه همسرم و اگه هم خداي نكرده خوب نشده باشه عذابش براي من ميمونه نه همسرم ، ولي بجاي اينكه يه كم آرومم كنه بگه خب خداروشكر عمل تموم شد خودت سلامت هستي فقط به فكر بينيمه ، تازه از ديروز تا حالا باهام قهر كرده و هيچ سراغي ازم نگرفته تازه ديروز صبح كه آخرين بار زنگ زد ميگفتش كه اگه من هرچي گفتم تو ميگفتي نه و قبول نميكردي منم با اين موضوع كنار ميومدم درحاليكه قبل از عمل ميگفت حتما تا قبل از عروسي بايد عمل كني .
توروخدا برام دعا كنين خوب شده باشه :316:
اشكال ما خانمها اينه كه انتظار داريم آقايون در اين مواقع عين يه دوست دختر باهامون همدردي كنن و آروممون كنن در حاليكه كاملا برعكسه! مي دوني الان شوهرت چي پيش خودش فكر كرده؟ گفته من مجبورش كردم دماغشو جراحي كنه حالا هم كه خوب نشده پس اي واي! قراره تقصيرا گردن من بيفته!:316:
براي حل اين مشكل(!) اولن اومده شما رو محكوم كرده دوما براي گريز از غرغرهاي احتمالي فرار رو بر قرار ترجيح داده. به همين سادگي! :33:
حالا شما نگران نشو. بهش زنگ بزن بگو كه همه ميگن ورم داره و بهتر مي شه. تازه بگو الان كه دقت مي كنم مي بينم زيادم بد نشده...
با تشكر از سرافراز عزيزم
عزيزدلم همدردي كه فقط مخصوص دوست دختردوست پسرا نيستش كه ، اون همسر منه ، من به اون نياز دارم همونطور كه من در لحظاتي كه نياز داره باهاش همدردي ميكنم و آرومش ميكنم . الان خودش بهم پيام داد و بازم داره ميده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
ازش تشکر هم کنید که باعث شده بینیتونو عمل کنید و اینقدر خوب شده.
نه دوست عزيزم
تو رو خدا اين حرفو نزن :302: باور كن كه تنوع طلبي مردت با اين حرف افزايش پيدا ميكنه وسواس تر ميشه و بعدها انتظارات نامعقولي ازت خواهد داشت.
من اين خاطره رو قبلا هم گفتم يادآوري اون براي بار دوم بد نيست.
دوستي داشتم (البته دخترخاله ي دوستم بود) كه وقتي ازدواج كرد شوهرش مدام به سايز بيني و سينه و .. اش گير ميداد و دلش ميخواست همشو عمل كنه. ايشون هم با روي باز حرفشو ميپذيرفت. شده بود آلت دست اين آقا!
در مورد بيني ما بهش چيزي نگفتيم اما وقتي ميخواست سينه شو عمل كنه (ببخشيد كه من صريحم) تمام فاميلاش گفتن اين كارو نكن براي بچه دارشدن مشكل برات بوجود مياد و اينا ... اما ايشون قبول نكرد و گفت همسرمه هر كار بگه ميكنم. خلاصه ايشون پروتز كرد تا اينكه ...
چون اين آقاي محترم عادت كرده بود بعد از چندوقت دلشو زد و گفت خوشم نمياد سينه هات خيلي بزرگه و نامحرما نگاه ميكنن و ... دوست بيچاره دوباره رفت عمل كرد و ... اما بعد از يك مدت همسرش با بهانه هاي واهي طلاقش داد و الان اون بيچاره مونده و سردرد و هيكل به هم ريخته و تنهايي ...
درسته كه اون آقا آدم متعادلي نبوده اما باور كن كه اين ماهستيم كه باعث رفتارهاي اطرافيانمون با خودمون ميشيم همه چيز به تو بستگي داره. مي توني به خودت كاملا اطمينان و اعتماد به نفس داشته باشي و هميشه خودتو زيبا تصور كني تا همسرت هم باور كنه كه تو زيبايي يا اينكه اينقدر از خودت ايراد بگيري و ... تا اونم بگه برو عمل كن...
عزيزم تو زيبايي :46: اما حيف و صد حيف كه باور نداري به زيبا بودنت و حيف وصدحيف كه عده اي معدود با مدلهاي سليقه اي خود همچون دماغ سربالا و گونه ي فلان و ... زيبايي را براي ما تعريف كرده اند... حيف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ailara77
با تشكر از سرافراز عزيزم
عزيزدلم همدردي كه فقط مخصوص دوست دختردوست پسرا نيستش كه ، اون همسر منه ، من به اون نياز دارم همونطور كه من در لحظاتي كه نياز داره باهاش همدردي ميكنم و آرومش ميكنم . الان خودش بهم پيام داد و بازم داره ميده .
aliara77 عزيز! منظور منو درست متوجه نشدي! منظورم از دوست دختر، دوستهاي خودت بودن نه رابطه دوست پسر دوست دختري! همين الان ببين چندتا دختر اومدن اينجا بهت دلداري دادن؟! قضيه فقط همينه. درثاني، شما كاملا حق داري از همسرت انتظار داشته باشي بهت دلداري بده اما چون اوايل زندگي هستيد بنظرم آقاي شما بر اساس خصلت طبيعيه مردانش داره عمل مي كنه و شما براي رسيدن به اين خواستتون نم نمك بايد يادشون بديد.(مهارتهاي ارتباطي بين زن و شوهر). حتما بعد يه مدت با درخواست هاي درست و بجاي شما، حتما اين انتظارتون رو برآورده خواهد كرد.:43:
من فکر نمی کنم موضوع بینی اونقدر مهم باشه که شوهرتون این همه شما رو تحت فشار بذاره. یک سری از صحبت های دوستان اصلا منصفانه نیست! اگه شوهر ، چهره ایشون رو قبل از عقد پسند نکرده بودند ، پس چرا کار به وصال رسید؟ این کار آقا تحقیر 100% خانوم هست ، جای هیچ توجیهی هم نداره..
ممنون از نظرات دوستاي عزيزم
آره منم رفتم اينكارو انجام دادم ولي اصلا حس خوبي ندارم و هيچوقت از دلم درنمياد و يه جورايي دلم شكست با اينكار ، فقط برام دعا كنين با خداي خودم عهد كردم كه انشاءاله بيني ام خوب بشه و مشكلي نداشته باشم ديگه به هيچكس هيچكس اجازه نميدم كه توي چيزي كه خداي بزرگ درست كرده دخالت كنه و به اينكارا مجبورم كنه ، من خودم از صورتم راضي هستم از خودم تعريف نميكنم ولي صورتم و اجزاش خوبن فقط بيني ام يك كم گوشتي بود كه اونم چون صورتم خيلي كوچيك نيستش زياد به چشم نميومد و هميشه راضي بودم ولي همسرم به اين مسئله اصرار كرد و الان منتظر فقط منو ببينه ، الان كه پيام داد گفتم اين بيني توي صورت منه اگه هم خوب نشده باشه اين منم كه بايد تا آخر عمرم عذاب بكشم ، گفتش كه اخه تو كه مال خودت نيستي مال خود خود مني
اگه هم خوب نشده باشه اين منم كه بايد تا آخر عمرم عذاب بكشم
بازم يه حرفي زدي كه ناخواسته به شوهرت تلقين مي كني دماغت خوشگل نشده . مي تونستي بگي كم كم ورمش داره مي خوابه و خيلي خوشگل شده . چرا خودت خودتو دست كم مي گيري پيش شوهرت . يه كمي اعتماد به نفس داشته باش دختر خوب .
دوست عزيزم سبكتكين جان ممنونم از راهنمائيت
خيلي خيلي دوست داشتم بدونم كارت به كجا رسيد ازت بي خبرم :72: