RE: ابتدای رابطه خوبه بعدش انگار همه فقط تحمل ام می کنن؟
می بینید این تاپیک شروع خوبی داره ولی می ترسم بعدش....
اگر مي ترسي پس ادامه نده! چون اين ترس تو ناخودآگاه به واقعيت مبدل ميشه.
نقل قول:
فرشته مهربان نوشته است:
گفتم: دلم گرفته است !
گفت: چون دل گرفتگی را انتخاب کرده ای، انتخابت را عوض کن.
گفتم: با گفتن یک جمله احساسم را به بازی می گیرد !
گفت: انتخابت این است، می توانی به جملاتش گوش ندهی.
گفتم: با نگاهش مرا خرد می کند !
گفت: تو خرد شدن را انتخاب کرده ای، از این پس آئینه بودن را انتخاب کن.
گفتم: تنها مانده ام وعشقی به سراغم نیامده است.
گفت: تنهائی را انتخاب کرده ای. انتخابت را عوض کن، عشق همیشه منتظر است تا تو او را
انتخاب کنی.
گفتم: هیچ کاری را نتوانسته ام به پایان برسانم!
گفت: چون به پایان نرساندن انتخاب تو بوده ، از این به بعد انتخاب کن که برای به پایان رساندن از تمام وجودت مایه بگذاری.
گفتم: دوستش دارم اما توجهی به من نمی کند!
گفت: چون توجه را انتخاب کرده ای ، فقط دوست داشتن را انتخاب کن ، آنگاه او را خواهی داشت.
گفتم: می ترسم دست به اقدام بزنم !
گفت: ترس گزینه همه آدمهائی است که جرات دیدار با موفقیت را ندارند، گزینه ات را عوض کن.
گفتم: میخواهم همیشه مانند تو خوب فکر کنم !
گفت: به خودت بستگی دارد، من چنین می اندیشم.
چون اندیشیدن را انتخاب کرده ام، تو هم می توانی.
دوست عزيزم جداي از اين مطلب
شما پيش بيني نبودن خودت رو چي تعبير ميكني؟ شوخ طبعي؟ حاضرجوابي؟ كسي كه با داد و بيداد حرف ميزنه يا بعبارتي پرخاشگر؟
نه دوست گلم. شوخ طبعي يعني شوخ طبعي و نه چيز ديگه. حاضرجوابي هم يعني حاضرجوابي و نه چيز ديگه و ... و پيش بيني نشده هم فقط و فقط معناي خودشو داره!
يعني كمي خلاقيت در عادات معمولي و هميشگي. يعني تنوع در زندگي و درس و تنوع در نوع نگرشت كه همه چيز از اون نشات ميگيره.
فكر ميكني استعدادشو نداري؟ داري ... باور كن و از ساده ترين ها شروع كن:
فرداصبح كه از خواب بيدار ميشي اگر فقط صداي ماشينها به گوشت ميرسيد كمي بيشتر دقت كن تا صداي قشنگ گنجشها رو هم بشنوي.
اگر با باز كردن پنجره فقط دود رو حس ميكردي كمي دقيق تر ببين تا بچه ي كوچيكي كه با شوق و ذوق ميدوه تا به كلاس درس برسه رو هم ببيني.
اگر فكر ميكردي فقط اگر در تاپيك شما نظر ميدن يعني به شما توجه ميشه از امروز رقم تعداد بازديدهاي تاپيكتو ببين تا بفهمي كه چندين نفر تا حالا ازش بازديد كردند.
حالا سطح كارتو يه كم بالاتر ببر:
اگر به درست كردن شام به چشم يك وظيفه نگاه ميكردي امروز اونو به چشم يك وعده ي طلايي ببين كه همسرت رو سر ذوق بياره و اونو شگفت زده كنه!!!!
اگر فكر ميكني كه همكلاسيت با تو حال نميكنه و زياد از بودن با تو لذت نميبره امروز اونو به يك وعده ي نهار يا شام به خونت دعوت كن.
اگر فكر ميكني كه استادت تو رو فراموش كرده و فقط تحملت ميكنه امروز به مناسبت نزديك شدن بهار براش يه شاخه گل ببر. :72:
اگر فكر ميكني كه دوستات ديگه يادت نيستن و ... امروز بهشون يك پيامك خيلي زيبا و ناز بزن و از همشون ياد كن.
آره عزيزم چراكه نه؟! تو رابطه ي خودتو با دنيا و آدمهاش عوض كن اونا هم رابطشونو با تو عوض مي كنند. تو براشون هيجان خلق كن تا اونا هم برات هيجان خلق كنند.
چرا اول تو شروع نمي كني؟؟ ... شروع كن از همين حالا ...
به قول بالهاي صداقت عزيزم:
وقتي قفلي عوض بشه كليد اون قفل هم تغيير ميكنه.
دوستان همه بهترین حرفها را زدند.
راستش من هم قبلاً این حس را داشتم. یعنی فکر می کردم کسی از من خوشش نمیاد. فکر می کردم کسی نمی خواهد با من دوست باشه. شما وقتی از برف بازی گفتید، من یاد خودم افتادم. دقیقاً همین مسئله برای من هم اتفاق افتاده بود. وقتی مدرسه می رفتم، بچه ها برف بازی می کردند. من هم قاطی آنها رفتم. هیچکس ولی به من برف نمی زد! یادمه یکبار یکی به من برف زد خیلی ذوق زده شده بودم.
من برای اینکه این مشکل رو حل کنم، سعی کردم اول خودم برای خودم احترام قائل بشم. باور کنید تمام این مشکلات برمی گرده به همین مسئله اعتماد به نفس.
خب بالاخره بعضیها هستند که شخصیتشون طوری هست که همه رو به سمت خودشون جذب می کنند. هر چی بگویند، همه می خندند. حالا اگر من یا شما همان شوخی را در جمعی بکنیم، شاید هیچ کس نخندد. این بر می گردد هم به طبیعت خود اون فرد که خدادادی هست، و هم خیلی از چیزها که اکتسابی هستند و شما باید آنها را یاد بگیرید.
قرار نیست همه شوخ باشند، یا همه بلد باشند داستان جذاب تعریف کنند. شما باید نقاط قوت خودتان را پیدا کنید. ببینید به چه چیزهایی علاقه دارید، چه کارهایی رو خوب بلد هستید، در چه کارهایی استعداد دارید. توانایی های خودتون رو زیادتر کنید. اول از همه خودتون خودتون رو قبول کنید. یاد بگیرید برای خودتون دوست خوبی باشید. تواناییهایتون رو باور کنید. این باعث می شه اعتماد به نفستون بالا بره. وقتی شما خودتون رو قبول داشته باشید، این حس رو می تونید کم کم به دیگران هم بدهید. من اگر با کسی صحبت کنم و متوجه شوم که او خودش هم خودش را باور ندارد، چطور می تونم با اون ارتباط برقرار کنم؟
وقتی کسی قصد هنرنمایی دارد، ولی خودش خودش را هنرمند نمی داند، چطور باید دیگران از هنر او لذت ببرند؟
شخصیت خودتون رو بسازید. مهم نیست که بلد باشید خوب جک تعریف کنید تا همه طرف شما بیایند. مهم اینه که بقیه بفهمند شما آدم خودساخته ای هستید. دنبال این نباشید که دیگران از شما تعریف کنند. سعی نکنید خودتون رو در نگاه دیگران پیدا کنید. شما هستید که به خود و دیگران باید ثابت کنید که وجود دارید.
کمی هم حساسیت خودتون رو روی این مسئله کمتر کنید.
yasa خیلی حرفهای خوبی زد.
خیلی تلاش کنید، موفق خواهید شد :)
من تاپیک قبلیتون رو نخوندم و نمی دونم اونجا فعال بودید یا نه، مطلبی که من گفتم کلی بود و نه فقط در مورد شما.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط negar_a
Yasa عزیز متشکرم که دلگرمم می کنید. یک سوالی از شما داشتم: کارهای من واقعا همیشه پیش بینی شده است، آیا این دلیل این است که من حوصله سر بر هستم؟ من سرعت بالایی ندارم، اگر از من سوالی بشود نمی توانم سریعا جواب دهم. کارهایی که انجام می دهم سریع نیست چون همیشه با احتیاط انجامشان می دهم. با هیجان و بلند صحبت نمی کنم چون صدایم نمی رسد، آدم شوخ و بذله گویی هم نیستم ... آیا این باعث می شود حوصله سر بر باشم؟ پس علائق من برای کسی جذاب نیست؟ من فیلم های خارجی دوست دارم، بازی های مختلف دوست دارم و جدی هستم و مسئولیت پذیر... آیا اینها امتیاز نیست؟
دلیلی نداره که بتونیم همه آدم ها رو جذب خودمون کنیم. همه ما به تناسب روحیات، شخصیت و علایقی که داریم بعضی ها دوست دارن وقتشونو با ما بگذرونن و بعضی ها هم نه. منم وقتی با کسی باشم که دنیامون با هم متفاوت باشه حوصلم سر میره و مسلما اونم همین احساسو داره. بنابراین لازم نیست سعی کنید که همه جذبتون بشن و شاید همین ذهنیت باعث بشه که سعی کنید که رفتار مطابق علاقه اونها نشون بدین که کاملاً واضحه که مصنوعیه. بهتره خودتون باشید و سعی کنید با کسانی ارتباط داشته باشین که روحیاتشون با شما متناسب تره. رفتار مصنوعی اصلاً جالب نیست.
سلام دوست عزيز. گمان ميكنم اين تصوير ذهني شما باشه. درحقيقت رفتار ديگران با شما عوض نميشه، بلكه شما حساس ميشيد.
يه توصيه براي شما دارم، فكر ميكنم جواب بده. سعي كنيد با اطرافيانتون خيلي درد دل نكنيد و بيشتر شنونده باشيد تا گوينده. البته منظورم اين نيست كه حرف هاي شما مشكل داره، در حقيقت گفتن بعضي از حرفا (مثل حرفايي كه چند روز بعد از گفتنشون پشيمون ميشيد) توقعات و انتظارات رو به وجود مياره و ممكنه عدم برآورده شدن اين توقعات شمارو به اين نتيجه برسونه كه اونها سرد شدن و دوست ندارن با شما صحبت كنند.
نكته::305: اين توقعاتي كه من بهش اشاره كردم ناديده نگيريد. بهتره كلا توقعاتتون رو بيارين پايين. مثلا انتظار نداشته باشين هر عملتون با عكس العملي مواجه شه و هر محبتي ميكنيد متقابلا محبت ببينيد. اونوقت راحت تر ميتونيد علاقه ديگران رو به خودتون درك كنيد.
نگار جان
من تصور بدی راجع به شما نداشتم. منظورم این است که از نوشته هایتان هیچ حس بدی نگرفتم ( تاپیک قبلی ). اما توی این تاپیک اینقد خودتان از خودتان بد گفتید که حس کردم با یک دختربچه ی لوس غرغرو طرفم.
منظورم این است که شما دختر حوصله سر بری ( اصطلاح خودتان ) نیستید. چون در تاپیک قبلی که بحث این حرفها نبود، رفتار یا گفتار خاصی هم دیده نشد. اما تو این تاپیک خودتون شروع کردید به جون خودتون غر زدن و خودتون را تخریب کردن.
اگر این تصور را از ذهن خودتان بیرون کنید مطمئن باشید که مشکل حل خواهد شد.
برگرد همون تاپیکت را ادامه بده و سعی کن روابطت را با همسرت خوب کنی.
یک توصیه دوستانه ی پاورقیانه:
با توجه به تاپیک قبلی که گفتید مدتی است با همسرتان بیخودی بحث می کنید و روابط گرمی ندارید و با توجه به خصلت های آقایون ( به همسرتون شک نکنید لطفا ) و ... بهتر است روابطتان را با اون دختر خانم محدودتر کنید. نداشتن رابطه ی صمیمی با همسر و وجود محرک خارجی و نفر سوم ممکن است خدای نکرده باعث لغزش شود. اکثر کسانی که وارد این وادیها شدند آدمهای بدی نبودند یا قصد بدی نداشتند، اما به تدریج ...
سلام:72:
دوستان عزیز خیلی متشکرم، صحبت های شما خیلی عمیق هستند و من نمی تونم به این سرعت همه رو بفهمم. می خوام همه رو دقیق بخونم و سعی کنم عمل کنم. فقط می خواستم بگم دارم روی این موضوع کار می کنم و نمی گذارم زحمت هایی که شما می کشید بیهوده باشه....
دوستان سلام
من دارم روی خودم کار می کنم ولی خیلی سخت تر از اونیه که فکرش رو می کردم. امیدوارم امسال عید با راهنمایی های شما بین اقوام و دوستان اوقات بهتری رو داشته باشم. امیدوارم شما هم عید خیلی خیلی خوبی داشته باشید و به هر چی که می خواید برسید.
:72::72::72::72::72:
در سال جدید دنیا را برایتان شاد شاد
و شادی را برایتان دنیا دنیا آرزومندم
:72::72::72::72::72:
ديديد دوستان...........
تاپيك هاي من اصلا ادامه ندارن و فقط تا صفحه 2 پيش مي رن.... چرا من نمي تونم رابطه برقرار كنم؟ چرا ابتدا خوبه ولي بعد........:302:
سلام نگار جان
بايد بگم من امروز تايپيكتو خوندم هر دو صفحشو و كلي چيز يادگرفتم
آخه منم همين مشكلو دارم
خيلي ازت ممنونم كه اين تايپيك رو باز كردي جواب خيلي از سوال هامو گرفتم و فكر ميكنم بهترين تايپيكي بود كه تا الان خوندم:104:
نگار مگه هر کی تاپیکش تا 2 صفحه ادامه کرد یعنی بلد نیست ارتباط برقرار کنه؟ چرا اینطوری به قضیه نگاه می کنی گلم؟