پرناز نازنين
من تاپيك هاي قبليتو خوندم
شما كه خيلي شوهرتو دوست داشتي مشكل خاصي هم كه نيود ميشه بگي چرا از هم جدا شدين ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پرناز نازنين
من تاپيك هاي قبليتو خوندم
شما كه خيلي شوهرتو دوست داشتي مشكل خاصي هم كه نيود ميشه بگي چرا از هم جدا شدين ؟
سلام عزيزم. اگر نياز مي بيني بايد گريه و هق هق كني، خب اين كار رو انجام بده. نيازي نيست به اجبار بخندي خانومم. هر وقت احساس كردي ميتوني بدون دليل به كوچكترين چيزها بخندي، اون موقع بخند. اما به ياد داشته باش يه روز اين سختي ها به پايان ميرسن و تنها خاطره بهترين لحظاتش به ياد ميمونه. مثل لحظاتي كه از خدا كمك خواستي و باهاش درد دل كردي و گفتي كه چقدر دلت براش تنگ شده.
تموم ميشه عزيزم. آروم باش. خداوند هست.
سلام مرسی از لطف همه شما عزیزان
درسته من مشکلم و باز نکردم تا دیگران حداقل بتونن با من همدردی کنن.نه به این دلیل که شما رو خدای نکرده قبول نداشته باشم نه .ولی روم نمیشه در برابر مشکلاتی که دیگران دارن مشکلات خودمو که میتونه مشکل هزار نفر دیگه باشه بگم و وقت عزیزان و بگیرم. از طرفی آدمی هستم که زیاد اهل درد و دل کردن نیستم و بیشتر تو خودم میریزم.
اما چرا ازدواج ما بهم خورد بر عکس همه ازدواجها که یا همدیگرو دوست ندارن و یا باهم مشاجره دارن و یا دلایلی که روزانه شاهد اون هستیم...من و نامزدم همدیگرو خیلی دوست داشتیم و داریم و الان که داریم از هم جدا میشیم به دلایل دیگه ای هست و هردو ناراحت هستیم و حسابی غصه میخوریم .هردومون فقط این مسئله رو به زمان سپردیم تا اون حلش کنه و اگه خدا بخواد باز بتونیم با هم باشیم.
من اگه گفتم دیگه نمیتونم ازدواج کنم و بچه دار بشم به این دلیل هست که دوست ندارم بعد از نامزدم به کسی دیگه دل ببندم و دلم نمیخواد از فکرش بیام بیرون چه برسه فراموشش کنم .
من خیلی دوست داشتم با اون ازدواج کنم و بچه دار بشیم من خیلی دوست دارم مادر بشم واقعا از ته دل .
توروخدا بهم نخندین و سرزنشم نکنید.
چند وقته که واقعا غصه دارم ولی خوب اینم سرنوشت منه و کاریش نمیشه کرد تا ببینیم خدا چه تقدیری واسه من رقم زده:302:
سلام پرناز عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط پرناز
وقتی این ارسالتون رو در تاپیک غزاله دیدم ، نتونستم بی تفاوت از کنارش رد بشم.
اول اینکه یه دل سیر گریه کن. گریه کردن هم مثل خندیدن لازمه. وقتی گریه هات تموم شد (اگه هم تموم نشد ولی خسته شدی از گریه ) ، بیا دردو دل کن. راحت باش. شما که بیش از یکساله عضو تالاری و با فضای اینجا اشنا.
اون مقدار که لازم کی دونی از رابطه تون با نامزدتون بنویس. مطمئن باش دوستان خوبت باهات خواهند بود و با شما همدردی می کنن. من هم اگه مطلبی به ذهنم رسید دریغ نمی کنم.:104::104:
:46::46::46:
سلام پرناز جون من ميگم درسته حالا اينجوري شده كاش ميشد يه جوري درست بشهتو هم ديگه ناراحت نباش ميدونم سخته اما بايد ساخت
شما تو تاپيك اولتون گفتيد كاش مثل دوران دانشجويي ميخنديدي من ميگم دوران دانشجويي من بدترين دوران زندگيم بود ميدوني چرا ادم يكرو دوست داشته باشه 3.5 سال صبر كنه بخاطر مشكلاتش هدفش هم دوستي نباشه اصلا با خودش ميگفت بعد 10 سال بيا اون موقع تصميم ميگيرم بعدشترسشش از نه شنيدن داشته باشه آخر سر دل به دريا بزنه بگه گفت به دروغ چند روز ديگه عقدشه - اين بفهمه دروغه بخاطر كسي كه قبلا تو دل اين جا شده بود دروغ انگشتر دستش كنه هر روز بيشتر گريه كنه مگه يه مرد كوه صبر نيست اين قدر چرا بايد گريه كنه الا 5-6 بار سعيكنه فراموشش كنه نشده چكار كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هركي عاشقه عشقو درك كرده (من كه عاشق نيستم اما با تمام وجودم دوسش دارم ميخوام تموم دنيا نباشه اون پيشم باشه)لطفاجواب بذاره مرسيييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييييييي:3 02::43::302::43::316:
سلام پرناز خانوم عزیزم:72:
امروز حالت چطوره ؟
گلم حرف بزن ببینیم چی شده ؟
چرا تو و نامزدت دارین جدا میشین ؟
ربط به همون غار تنهایی و مشکلات خانوادش داره یا مشکل پدر تو؟
عزیز دلم راحت باش و درد دل کن تا ما هم بتونیم بهتر راهنمایی یا همدردی کنیم:46:
سلام خانومی مرسی خدارو شکر خیلی بهترم.راستش ظاهرم خندانه ولی دلم گریان
نه به پدرم اصلا ربطی نداره.خداروشکر پدرم ظاهرا آروم شده
مشکل ما هم اینه که فعلا ایشون از یه سری مسائل راحت نشدن و باید یه سری مسائل و حل کنند و بعدا اگه خدا خواست با هم ازدواج کنیم راستش ایشون از نظر خانواده من عالی هستن ومن هم مورد پسند خانواده ایشون هستم اما هنوز مشکلاتی هست که اگه خدا بخواد حل میشه فقط دعا کنید عاقبتش خوب باشه
راستش فرانک جان من پدرمو خیلی دوست دارم توروخدا واسش دعا کنید که از اعتبار و اعتقادش کم نشه بخدا آدم کوچیکی نیست چه از نظر اعتقادی و چه انسانی واقعا دوست داشتنیه .فقط:302:خدا لعنت کنه خانومهای بد این دوره زمونه و البته آقایون بی غیرتی که عرضه نگهداری زن وبچه شونو ندارنو توی جامعه سرگردانشون کردن:302::316: