RE: نیاز فوری به راهنمایی
سلام ترنم جون
نمیدونم چرا این مسائلی که گفتی شبیه به مسائلی هست که من هم داشتم و دارم و دقیقا عکس العملهای شما هم همان عکس العملهای من بوده البته عکس العمل یک سال پیش من.الان اگر فکر کردی که میخوام راه حل برای مسئله ارائه کنم و بگم مشکل من حل شده در اشتباهی چون من هم راه حلی برای این مسائل پیدا نکردم فقط میتونم بهت عواقب کارهایی که انجام میدی رو گوشزد کنم اگر الان احساس میکنی که داری نسبت به همسرت سرد میشی تا چند ماه دیگه حتما سردتر خواهی شد و همسرت هم همینطور اگر به این دلیل قهر میکنی یا اوقات تلخی میکنی که شوهرت یاد بگیره که نازتو بکشه بازم سخت در اشتباهی عزیزم من بعد از این همه قهر و ناز و دعوا و جر و بحث متوجه شدم که راه تغییر دادن مردها با چیزی که در ذهن ما هست فرق داره باید انقدر راههای مختلف رو امتحان کنی تا به جواب مطلوب برسی.از راههایی که باهاش هیچوقت در هیچ زمینه ای به جواب نمیرسی دعوا و با صدای بلند حرف زدن و قهر(من تجربه کردم نشد)من راه درست رو میدونم ولی نمیتونم بهش عمل کنم یعنی بعد از این همه دعوا و جر و بحث غرورم به من این اجازه رو نمیده البته میدونم که اشتباه هست ولی خودم به زمان نیاز دارم.به شما هم پیشنهاد میکنم که طبق گفته دوستان با متانت و آرامش برخورد کنید مردها اصلا دوست ندارن زنشون با صدای بلند یا الفاظ بد باهاشون صحبت کنه.بلکه با زبون نرم و آرامش رفتار زودتر به نتیجه میرسید.ولی کاملا بهت توصیه میکنم که از دعوا و جر وبحث پرهیز کنی چون بعد از یه مدت دیگه اثر خودش رو از دست میده و روتون تو روی هم باز میشه. در مورد نگاه کردن به خانمها بهت کتابی رو توصیه میکنم که البته اسمش رو دقیق یادم نیست (اگر دوستان دیگه میدونند راهنمایی کنند) نکاتی در مورد مردان که زنان باید بدانند.توی اون کتاب نوشته که اگر فکر میکنید که همسرتون داره به یه زن نگاه میکنه پس حتما قصد بدی داره شاید اینطور نباشه و دلایلی رو مطرح کرده .خوندنشون بد نیست
امیدوارم مثل من مغرور نباشی و بتونی از راهنمایهای دوستان استفاده کنی:)
ممنون از همه شما چیزایی رو که نتیجه گرفتم :
1-عصبانی شدن ممنوع.(اول فکر بعد حرف)
2-توی کار خونه زبونی ازاش کمک نگیرم(بیانشو با رفتارم امتحان می کنم).
نتیجه عملکردمو خدمت تمام عزیزان عرض می کنم.
:72::72::72:
آفرین ترنم جون.مردها بیشترشون خوششون نمیاد که بهشون دستور بدی این کارو کن اونکارو نکن.همیشه سعی کن با رفطارت یه جوری نشون بدی اینو.درست مثل این میمونه که وقتی مرد از سر کار میاد و با هم میشینین پای سفره غذا یهو بهش بگی پاشو برو دستاتو بشور .دستاتو نشستی!!! این برای شما خیلی هم عادیه ولی یه مرد اعصابش بهم میریزه بخاطر همچین کاری. تازه بعد از دعوایی که شما داشتید اون اومده عذر خواهی کنه. ببین چقدر براش عزیزی که غرورشو زیر پا گذاشته اومده جلو.در صورتی که به نظر من مقصر دعوا شما بودی.در کل با مهربونی و سیایت همه کاراتو پیش ببر.اینهمه دوستان راهکار اساسی پیش پاتون گذاشتن. مشکلات شما انقدر حاد نیست بخدا. زندگی های دیگران رو نگاه کنید و خدا رو شکر کنید.
موفق باشید:72: