RE: راهنمایی در مورد یک انتخاب
نقل قول:
دوست عزيز در مورد اينكه ايشون گرم ميگيرن و جاذب افرادي هستن مي تونيد باهاشون صحبت كنيد
مثلا بخوايد مانتوي بلند تر بپوشن
این بی احترامیه از همسرمون بخوایم به میل ما رفتار کنه.باید طرفو هر جوری که هست قبول کنیم.اگر نمی تونیم دنبال
کسی باشیم که اونجوری که می خوایم هست.
نقل قول:
ازدواج نياز به تجسس داره
اشتباه نكن دوست عزيزم.
اولا كه اين آقا هنوز قصد ازدواج نكرده و مردده و درضمن هنوز هيچ خبري از خواستگاري و ... نيست.
ثانيا كه حتي در مورد ازدواج هم تجسس بيش از حد (به گونه اي كه حريم شخصي و حرمت طرف مقابل رو بشكنه) به نظر من درست نيست. البته اين نظر نه فقهيه نه اخلاقي نه هيچي ديگه فقط شخصي.
اگر شما به خواستگاري خانمي برين و ايشون از شما بخواد تا موبايلتون رو بهشون بدين تا تمام اس ام اسهايي كه تا حالا بين شما و ديگران ردوبدل شده رو چك كنه چه موضعي ميگيرين؟ ... ناراحت و عصبي ميشين نه؟ ... تازه اين مربوط به تلفن همراه هست چه برسه به ايميل ...
سلام
نقل قول:
این بی احترامیه از همسرمون بخوایم به میل ما رفتار کنه.باید طرفو هر جوری که هست قبول کنیم.اگر نمی تونیم دنبال
کسی باشیم که اونجوری که می خوایم هست.
شايد شما درست مي گيد
من فكر مي كردم توي زندگي مشترك ما بيشتر از من معني ميده
به همين خاطر فكر مي كردم ميشه از همسرمون بخوايم حجاب بهتري رو رعايت كنه
نقل قول:
ثانيا كه حتي در مورد ازدواج هم تجسس بيش از حد (به گونه اي كه حريم شخصي و حرمت طرف مقابل رو بشكنه) به نظر من درست نيست.
حرف شما درسته
منم با بيش از حدش مخالفم، تا اونجايي كه به اين تجسس بشه گفت تحقيق درسته و بعدش همونطور كه گفتين غلط
نقل قول:
اگر شما به خواستگاري خانمي برين و ايشون از شما بخواد تا موبايلتون رو بهشون بدين تا تمام اس ام اسهايي كه تا حالا بين شما و ديگران ردوبدل شده رو چك كنه چه موضعي ميگيرين؟ ... ناراحت و عصبي ميشين نه؟ ... تازه اين مربوط به تلفن همراه هست چه برسه به ايميل ...
بستگي داره در كدوم مرحله خواستگاري باشه
در مراحل آخر، بله بهشون ميدم
به خودم مطمئنم هستم كه ميدم
ما فقط می تونیم پیشنهاد بدیم ولی تصمیم با خودشه که چه کار کنه.اگر مسایلی برامون قابل تحمل نیست باید از اول
دقت کنیم نمودی در انتخابمون نداشته باشه که بعدن بخوایم چیزی رو بهش تحمیل بزنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط احمد علي
نقل قول:
بستگي داره در كدوم مرحله خواستگاري باشه
در مراحل آخر، بله بهشون ميدم
به خودم مطمئنم هستم كه ميدم
باید بګم که اشتباه می کنید. هر شخصی برای خودش حریم خصوصی و نګفتنی هایی داره. اصلا هم معناش این نیست که به خودش اطمینان نداره یا داره کار خطایی می کنه یا کرده.
صداقت با سیاست داشته باش،
نه صداقت با حماقت ( ببخشید ولی لغت بهتری به ذهنم نیامد )
این را هم بخوان:
صداقت های خطرناک