خانم برو خداتو شکر کن اگه محدودت کنه خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شوخی کردم :311:
ولی دوست خوبم مشکل من دقیقا برعکس مشکل شما هستش به خدا این طرفی هم خیلی سخته
نمایش نسخه قابل چاپ
خانم برو خداتو شکر کن اگه محدودت کنه خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شوخی کردم :311:
ولی دوست خوبم مشکل من دقیقا برعکس مشکل شما هستش به خدا این طرفی هم خیلی سخته
سلام
من هم مشکل شما رو داشتم و دارم. البته همسر من ادم مذهبی ای نیست. من هم مدتی باش راه اومدم وهر چی می گفت انجام دادم . مدتی باهاش صحبت کردم. مدتی تاییدش کردم . ولی هیچ کدوم فایده ای نداشت. همسرم می گفت می خواهم مردم هم ببینن بو چقدر زیبایی. بر عکس تو خونه می گه خودتو بپوشونو لباس محفوظ بپوشو ....
ایتا رو گفتم که بدونی اکر باش همراه بشی شاید حریص تر بشه و بعد ازت چیزهایی رو بخواد که ...
خلاصه به نظر من جتما با یک مشاور در میون بذار.
امیدوارم همسرتون به زودی شما رو همونطور که هستید دوست داشته باشه و موفق باشید.
راستی بهار عزیز تحربه های خوبی هم من داشتم.
اگر فکر می کنی این ایرادات همسرت از سر حس زیبادوستی و یا تنوع طلبی است از تجربیات من برای ارضاء خواسته های همسرت می تونی استفاده کنی
1- از روسری های رنگ و وارنگ ( برای بستنشون به مدل های قشنگی که تو اینترنت هست مراحعه کن) استفاده کن.
2- لباسهای رنگ شاد و متنوع در بیرون از منزل بپوش
3- تو خونه همسرت رو سیراب کن (با عشوه گری و شیطنت های دخترونه و ...) تا تو بیرون چشماش و دلش سیر باشه.
فعلا اینا به ذهنم رسید. اگر بازم یادم اومد برات می نویسم.
کار سختی نیست نیازبه سیاست داری که الحمداله اکثر عزیزان نوشته اند <strike>یه مدت به دلش راه برو شاید فکر کرده لجبازی میکنی به خدا زندگی تون رو بیخودی تلخ میکنین تازه تنوع هم روحیه خودتو عوض میکنه وقتی جوری که اون میگه بپوشی بیرون مردها نگاهت کنند بعدا میفهمه چکار کرده چون میگی توی محیط کارش اینطوریند حواستو حسابی جمع کن</strike> محبت رو فراموش نکن
(ویرایش از مدیر همدردی)
بعدش اینا شد توصیه ؟ خودتو بزک دوزک کن تا دیگران با نگاه لیس ات بزنن و شوهرت رگ گردن اش کلفت بشه و رفتارش رو عوض کنه ؟! عجب !!
خانم bahar89 ، این توقع همسر شما می تواند دلایل مختلفی داشته باشد . شاید مهم ترین آن ها این باشد که تصویر ذهنی او از زن ایده آل ، با آن چه شما می شناسید متفاوت باشد . در این صورت اگر شما آن طور که بعضی از دوستان نوشته اند ، پوشش خود را تغییر بدهید ، تازه آن گونه خواهید شد که او دوست دارد ... و خوشحال هم خواهد بود .
به نظر می رسد دیدگاه های بنیادین شما و همسرتان فاصله ی زیادی با یکدیگر دارد و این ها موضوعاتی است که باید پیش از ازدواج حل می کردید . به زبان ساده ، شما با کسی ازدواج کرده اید که هنجارهای شما را باور ندارد ( به سود هنجارهای شما یا ایشان چیزی نمی نویسم چون یک بحث کاملا متفاوت است ) . طبیعی است که چنین مشکلاتی برایتان پیش آمده باشد .
پیشنهاد می کنم با حضور مشاور مذهبی در باره ی اساس دیدگاه های خود با همسرتان صحبت کنید . اگر ایشان حاضر نشود هنجارهای شما را به رسمیت بشناسد ، کاری از پیش نخواهید برد . همچنین توصیه می کنم در خانه و حریم خصوصی تان از حد اعلای آرایش و هر نوع پوششی که باب میل ایشان است استفاده بفرمایید.
با عرض سلام
خانم bahar89 ، این توقع همسر شما می تواند دلایل مختلفی داشته باشد . شاید مهم ترین آن ها این باشد که تصویر ذهنی او از زن ایده آل ، با آن چه شما می شناسید متفاوت باشد . در این صورت اگر شما آن طور که بعضی از دوستان نوشته اند ، پوشش خود را تغییر بدهید ، تازه آن گونه خواهید شد که او دوست دارد ... و خوشحال هم خواهد بود
جناب tvcdk عزیز
بقیه هم، ک گفتند بزک کن، منظورشون همون تغییر پوشش بود.
خانوم باران گفتند: قبل از ازدواج مشکلی نداشتند و با همسرشون هم عقیده بودند،لطفا تاپیک را دقیقتر مطلع فرمائید[b].
باران عزیز اینایی ک میگم فقط تجربیات خودم هستند،تصمیم نهایی با شماست.
من سعی میکنم وقتی کنار همسرم هستم بهترین وضعیت رو داشته باشم.
بیرون یا توی خونه فرقی نداره مهم اینه ک کنار همسرمم "پس بهتره ک بهترین وضعیت رو داشته باشم"
شاد باشین
"Agreen"
از خانوم باران:
قبل ازدواج عقاید مذهبی مشابهی داشتیم و این چیزا با فرهنگ خانواده جفتمونم مغایره[color=#4682B4]
بهار جان
همونطور که خودتون گفتید شوهرتون حداقل زبانا از شما خواسته تا متفاوت با عقایدتون عمل کنید و فکر می کنم این به سختی قابل قبول باشه. دوستانی که مدام می گن کنار همسرت هستی پس امنیت داری باید توجه کنن تو شهری که یه تیپ معمولی ولی با حجاب کمتر (نه در حد جلف) در حد عرف هستش کسی با چشم یا زبون آدمو نمی خوره ولی مسئله تفکرات و اعتقادات آدمه. از طرفی شوهر شما قبلا با همین تیپ و قیافه پسندیدنتون.
میشناسم کسانی رو که قبل از ازدواج از ساق دست استفاده می کردن و بعد از ازدواج مجبور شدن با موهای رنگ کرده و مانتوی کوتاه و تنگ در حد باور نکردنی به گردش برن. بله همسرشون پیششون بود امنیت برقرار ولی خود اونا چی؟
البته می تونید تا حدودی انعطاف پذیرتر باشید. باهاش مقداری همراه بشید. نشون بدید که نظرش براتون اهمیت داره. شاید نیاز به توجه داره. در خودتون تنوع ایجاد کنید اما نه در حدی که از عقایدتون کوتاه بیاید بلکه مثلا از رنگ های شاد استفاده کنید یا ازش در مورد رنگ رژلب مورد استفادتون نظر بخواهید یا با هم برید برای خرید روسری های رنگ شاد و ادکلن های مورد پسند اون.
مي تونيد از بعد مثبت هم به قضيه نگاه كنيد كه همسر شما مي خواد در همه حال شما كنارش باشيد. در غير اينصورت خيلي راحت مي تونست شما رو به اين بهانه كه تيپ لباس پوشيدنتون رو نمي پسنده كنار بزاره و با افراد ديگه همقدم بشه. خوبي اش اينه كه دوست داره شما در كنارش باشيد. خيلي از مردها رو مي بينيد كه اصلا با لباس پوشيدن زنشون كار ندارند ولي مدام در پي زنان ديگري هستند كه به قولي روي مد و ترندي هستند كه فكر نمي كنم شما اين طرز برخورد رو از همسرتون قبول داشته باشيد.
از طرفي حرف شما هم درسته. هركسي سليقه و يه شخصيتي در نوع لباس پوشيدنش وجود داره كه منحصر به فرد خودشه و دوست نداره با نفر ديگه اي مقايسه بشه و از اين كه به همين صورت مورد پذيرش قرار بگيره لذت مي بره. احتمال اين كه شغل همسر شما در شكل گيري اين اخلاق تاثير داشته كه واضحه. پس بهتره بشينيد با هم صحبت كنيد شما نظر خودتون رو بگيد نظر ايشون رو بشنويد حتي يه چند تيپ مختلف رو كه به سليقه خودتون نزديكتره رو امتحان كنيد و با اون كاركتر خودتون تغييرش بديد كه باب دل خودتون هم بشه .شايد حتي خوشتون هم اومد.
همه اين مسايل رو سعي كنيد به شادي توي زندگي اتون تبديل كنيد و با شوهرتون همسو باشيد. و اصلا دنبال بحث ها و فكرهاي منفي كه اين خواسته هاش حتما آغاز چشم چروني و خيانت اينا هست نباشيد. اگه باهاش همدل بشيد مطمئن باشيد كه هميشه شما از خواسته ها و نيازهاي پنهان اون آگاه مي شيد نه شخص ديگه ايي.
در جواب آقا رضا بگم شوهرم اینننقدر سرشو با کار شلوغ کرده که فرصت ماهواره دیدن نداره.کارای اینترنتیش رو هم من انجام میدم براش بنابراین اونم منتفیه ولی اینم بگم خیابونامون دست کم از اینترنت و ماهواره نداره هرچی بخوای راااحت توش گیر میاداونم تو شغل همسر من!!!
از نظرات همتووون ممنون
من تقریبا طبق نظر اکثریت عمل کردم البته تا حدی که زیاد با اصولم مغایرنباشه
تقریبا 1ماهه
رفتارش خیییلی بهتر شده اما حس بدی دارم و میترسم انتظارش بالا وبالاتر بره
.
من تاپیک را دقیق مطالعه کرده بودم . اما این که قبل از ازدواج چه شرایطی داشته اند ، مشکلی را از امروز ایشان حل نمی کند چون همسر ایشان به طور آشکار تغییر موضع داده و رفتاری را از این خانم مطالبه کرده که خلاف اعتقادات اوست . بنابراین " هم اکنون " این دوست ما با مردی زندگی می کند که هنجارهای ایشان را قبول ندارد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agreen
حس خودت رو خراب نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar89
ببین خواهرم شما قرار نیست صد در صد بشی اون چیزی که می خواد
قراره بهش بفهمونی و بهش نشون بدی برای چیزایی که دوست داره ارزش قائلی
اصلا اینطور نیست اگر و فقط اگر این کارهایی که می کنی با سیاست باشه... و دوم اینکه تحت کنترل عاطفی و ارزشی خودت باشه
مسلم بدون شوهرت بعد از مدت کوتاهی تغییر می کنه و اون موقع تو می تونی اروم بیاریش تو خط خودت
مثلا بیرون که هستین گاهی می تونی مطرح کنی که بعضی مردا چقدر به ادم نگاه می کنن.... نگی کدومها دعوا راه نندازی
اروم تغییر می کنه...و انتظاراتش معقول می شه... تو از مخالفت لفظی به شدت پرهیز کن و کار خودت رو انجام بده حتی با تظاهر به موافقت
گاهی تظاهر به موافقت موجب می شه مرد خلع سلاح بشه و سکوت کنه