RE: آيا نامزدم منو دوست نداره ؟؟؟؟؟
نیکا خانوم از حرفهایی که زدین من فکر نکنم شوهرتون شما رو دوست نداشته باشه درواقع برخورد صحیح رو بلد نیست و اینی که خودشو برای شما میگیره منو به شک انداخت که نکنه شما از اون موقعیت بهتری دارید مثلا زیباتر و باهوشتر و موفق تر هستید و این یک حالت دفاعی هست از طرف ایشون
در واقع شاید میخواد مردونگیشو اینجوری ثابت کنه که مثلا من زن زلیل نیستم و به زنم اهمیت نمیدم
یک مقداری هم حساس و زودرنج هستند و چون خودش به خونواده شما احترام زیادی قائل هست انتظار زیادی هم از شما داره و برخی رفتارهای شما رو به بی احترامی ربط میده
خوب نتیجه گیری کلی اینه که شناخت ایشون از شما نادرست هست
اینجا جاشه که شما وارد گود بشید و درواقع رفتارهای خودتون رو تغییر بدید
یعنی خلق و خوی همسرتون رو بشناسید و کاری نکنید به اصطلاح بهونه دستش بدید مثلا حتی اگه خونه مادرشوهرتون کار نکنید ( ایشون احساس میکنند اگه خونه اونها و جلوی مهمونها کار نکنید درواقع ایشون رو ضایع می کنید و پشت سرش می گن زن فلانی بهش اهمیتی نمیده ) سعی کنید تو آشپزخونه باشید یک مقداری کمک کنید و یک مقداری جلوی چشم باشید
بعضی ها رو دیدید کار نمی کنند ولی هی میرن و میان طوری که همه فکر می کنن همه کارهارو این انجام داده؟؟
از سیاست و تکنیک استفاده کنید تا اعتماد شوهرتون رو جلب کنید و از هرگونه دعوا و جدال بپرهیزید
وقتی شوهرتون سر هیچ و پوچ با شما قهر می کنه شما هم قهر نکنید ولی زیاد هم به پرو بالش نپیچید تا ایشون فکر نکنن شما واقعا مقصرید و حالا دارید عذر می خواید
با رفتار متعادل و درستتون بهش رفتار متعادل و درست رو یاد بدید
با صبر و حوصله و ثبات در رفتارهاتون من فکر می کنم تغییر چشم گیری در رفتارهای همسرتون مشاهده خواهید کرد
هر چی باشه شما اول کار هستید و رابطه تون هنوز جا برای تغییر داره و انعطافش بیشتر از روابط ده ساله و بیست ساله هست
سه ماه این رفتارها رو ادامه بدید تفاوت های زن و مرد و مهارت های زندگی رو مطالعه کنید و به کار ببرید
اگر مشکلتون به همان صورت حل نشده باقی ماند بعد سه ماه اونموقع شاید بشه گمان بد برد الان خیلی زوده
منتظر خبرهای خوب هستیم:72:
سلام سابينا گرامي
ممنون از راهنمايي هاي قشنگت
اتفاقاً آخرين باري كه با هم صحبت كرديم اعتراف كرد كه اشتباه كرده و تصميم گرفت ديگه به خاطر چيزاي كوچيك با من بحث نكنه يه كتاب هم به اسم زبان عشق خريد تا مطالعه كنه و ياد بگيره . از منم كمك خواست تا بتونه رفتاراي بدش رو ترك كنه .
منم دستورالعمل هاي شما و دوستان و مقالات خوب همدردي رو به كار ميگيرم به اميد خدا تا جايي كه بشه جلوي مشكلات رو ميگيرم .
چند وقت ديگه كه نتيجه گرفتم خبر ميدم و تجربه هايي رو هم كه كسب كردم به اطلاع ساير دوستان ميرسونم
شما هم برام دعا كنيد .
ممنون از همه :72:
دیدی نیکا چقدر همسرتون دوستون داره؟؟؟ این بهترین نشانه بود. داره روی خودش کار میکنه و از تو هم کمک خواسته. پس بدون خیلی براش مهمی. ایشالا درست میشه همه چی:72:
سلام سينا
ممنون از پاسخت
ولي از كجا معلوم كه اون منو دوست داره شايد ميخواد تو زندگيش اعصابش راحت باشه يا اينكه فقط با من خوب باشه .