RE: چطور در مصاحبه موفق شوم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
7- هميشه پيشنهاد حقوق پايين دادن نشانه خوب و مثبتي براتوننيست بلكه شايد نشانه ضعف شما باشه. با اقتدار حقوقي كه لياقت كار شما رو داره پيشنهاد بدين. (اگه می ترسید که حقوق تون رو عنوان کنید بی پاسخ نذارید و بگید بر اساس اشل شرکت )-
من سابقه چند ماهه دارم اما علاوه بر مطالعات شخصی که بسیار زیاد هم بوده دوره های تخصصی هم گذروندم و دانشم کم نیست و خرفی برای گفتن دارم
با این وجود اگر پیشنهاد من رو خواستن بدونن چی بگم؟
و اگر گفتن که عرف شرکت فلان قیمته مثلا همون حقوق اداره کار که 303 تومنه و بیشتر از این نمیشه چی بگم؟
باید چونه بزنم؟!!
ستایش عزیزم سلام:46::46:
انشاالله که کارت جور بشه و به زودی خبر شاغل شدنت رو بشنویم:)با اجازه منم میخوام نظر شخصیم رو بگم،ببین ستایش جان چونه زدن سر قیمت کاملا به جو و فضایی که توش قرار خواهی گرفت بستگی داره یعنی اینکه شما باید طرف حسابت رو ببینی و بسنجی،متاسفانه چیری که من زیاد دیدم اینه که خیلی از کارفرماها حالا تو هر صنفی که باشن تلاش میکنند که حقوق و مزایا رو تا جایی که میشه پایین بیارن مخصوصا اگر نیازهای شغلی شون نیاز به نیروهای با تخصص خاص و محدود نباشه و من این رو نسبت به خانم ها بیشتر هم دیدم همچین مواقعی به نطرم اصلا نباید کوتاه اومد چون در تایید حرفهای آقای بی بی ارزش کاری آدم پایین میاد.
من زمانی قرار بود با آقایی همکاری کنم روزی که برا مصاحبه رفتم با سه تا خانم دیگه بودیم بحث حقوق پیشنهادی که شد اون خانم ها گفتن هر چی که خودتون بگید و ما حرفی نداریم و از این حرفها اما من با جسارت گفتم من برا کاری که انجام میدم این مقدار میگیرم بعد دیدم اون آقا ایستاد با من چونه زدن که پیشنهادم رو بیارم پایین و من اونجا براش توضیح دادم که کیفیت کاری که من تحویل میدم به چه صورته،سوابق کاریم رو گفتم و اون رو در موقعیت برنده برنده گذاشتم یعنی ایشون رو متوجه کردم که در قبال حقوقی که میگیرم چه مقدار سود وارد شرکت میکنم و از بین همه اون به من زنگ زد.یکبار دیگه و یک جای دیگه هم این اتفاق افتاد و من کوتاه نیومدم اولش مدیر عامل گفت به سلامت اما چند روز بعد بهم زنگ زدن چون اونها رو هم مطمئن کرده بودم براشون سود آفرینم.
اما جایی هم شده که هیچ چونه ای نزدم و اصلا حرف پول رو نزدم چون طرف حسابم رو اینجوری دیدم.
شما هم باید بسنجی و رزومه و مدارکی که داری رو در نظرشون بیاری و با اطمینان از کارت بگی و اونها رو هم مطمئن کنی.اگر مثلا گفتن عرف شرکت ما مطابق اداره کاره شما میتونی درخواست مزایا کنی اما چونه زدن هم حدی داره و روش خاص خودش رو میطلبه.کلا خیلی ظرافت میخواد که من مطمئنم شما داری:)و از پسش بر میای.فقط کافیه به خودت و ارزش و تفاوتی که داری کاملا اعتماد داشته باشی:46:
خبرش رو بهمون بده.موفق باشی:72::72:
ببخشید که دیر اومدم
مصاحبه خیلی خوبی بود اولیم مصاحبه ای بود که انقدر طول کشید دقیقا 2 ساعت و 10 دقیقه
مدیر شرکت انقدر سوال پیچم کرد که دیگه کلافه شده بودم
تا ببینیم نتیجه چی میشه
ان شاله که نتیجه هم خوب باشه