RE: با عشق مجازي چه كنم !
البته فکر می کنم بهتر باشه یک دختر خانم جواب شما را بده، ولی از آنجا که کسی جواب نداده من اینها را می نویسم.
اولاً خدا رو شکر که شما زود فهمیدی این آقا به دردت نمی خورد. بعضی ها این روابط اینترنتی را ادامه می دهند و عاشق یک شخصیت مجازی می شوند. دیگر حتی اگر طرف را ببینند، قادر به این نیستند که شخصیت واقعی او را بشناسند. به نظر من از اینجور روابط دوری کن که راهی اشتباه است.
یکبار هم گفتم... این سایتهای دوستیابی به نظر من به درد ازدواج نمی خورند. اگر فکر من اشتباه است، لطفاً دوستان تذکر بدهند. ولی اینجور سایتها باز هم شروع یک رابطه اینترنتی و مجازیست یا اینکه شما را وارد یک رابطه بی فایده می کند. به نظر من زیاد فرقی با یک دوستی خیابانی نمی کند. من به عنوان پسر برای پیدا کردن همسر به چنین سایتی نمی روم. اگر دنبال دوست دختر و یک رابطه کوتاه بودم، شاید ...
نقل قول:
تو اجتماعم كه خيلي تودارم و خجالتي
و به همین دلیل می خواهی به اینترنت پناه ببری؟ به نظر من روی خودت کار کن.
فکر می کنم هر چه بیشتر در اجتماع باشی، با دوستان خوب رفت و آمد کنی، در کارهای مثبت اجتماعی شرکت کنی، این ترست از اجتماع می ریزد. خجالت را کنار بگذار. البته حد و اندازه رو رعایت کن.
باید اول از همه خودت را بسازی. فقط با ازدواج کسی خوشبخت نمی شه. یعنی فکر می کنم کسی که در تنهاییش همیشه غمگینه و نمی دونه از لحظاتش چطوری باید استفاده کنه، و فکر می کنه اگر ازدواج کنه دنیا برایش بهشت می شه، اشتباه می کنه. مطمئن باش اگر از خودت یک دختر موفق و شاداب بسازی، خیلی پسرهای بیشتری طرف تو جذب می شوند.
موفق باشی
mina450 جان سلام
عزیزم ، پرهیز کن ، پرهیز کن ، پرهیز کن از این سایتهای همسریابی .
شما نیازه رو خودت کار کنی ،عزت نفس و اعتماد به نفست را قوی کنی ، هدفهایت از زندگی را در دو بخش دراز مدت و میان مدت تعیین کنی و با انرژی اونها را پی گیری کن ...آنها را دنبال کن . در میان این هدفها ، ازدواج را هدف قرار نده ، ازدواج وسیله است ، وسیله ای برای رشد و تعالی با همراهی یک همسفر و همراه و همدل . احساساتت را مهار کن ، و ازدواج را اینگونه ببین و برای شناخت و انتخاب ، مسیر راه ترسیم کن که هر وقت موردی در خونه شما را زد ، مسیر راه تا کسب سناخت و تصمیم گیری را به او بگویی دقیق و روشن . تا هر دو با افقی روشن تصمیم بگیرید .
موفق باشی
مینای عزیز سلام:72:
خدا رو شکر که فهمیدی ادم مناسبی نیست.
اما از حرفات احساس کردم اگه از نظر ظاهر به دلت می شست می خواستی ادامه بدی.:305:
پست یاسا و حامد خیلی به دلم نشست. یه بار دیگه اونا رو بخون.
برای تاکید جمله یاسا و دوباره می نویسم.
خیلی مهمه که کسی و که می خوای یک عمر باهاش زندگی کنی و کجا ملاقات کنی؟
دقت کن.
چرا تو سایتهای دوستیابی؟ این اصلا خوب نیست.
درسته جامعه و علم پیشرفت کرده اما هنوزم ازدواج های سنتی و یا معقول بیشتر مورد پسنده؟
چرا می خوای از این تنهایی در بیای اما یه عمر بشنوی تو که تشنه شوهر بودی تو من و انتخاب کردی و ....؟ به عبارتی از چاله درای بیفتی تو چاه.
خواهش می کنم کمی عزت نفس داشته باش. سنت خیلی کمه واسه این حرفا.
کمی رابطت و با دوستانت و صد البته با خانوادت بیشتر کن تا از این افکار بیرون بیای.
فکر می کنی همان مرغای عاشق تو خیابون همین جوری همدیگر و پیدا کردن. که البته اگه همین جوری همدیگر و پیدا کرده باشن همین جوری و به همین راحتی هم از هم جدا می شن.
درس و کتابخانه و ورزش و چاشنی زندگیت کن.
موفق باشی:72:
:310:
مرسي از همدرديتون واقعا متشكرم
حرفاتون كاملا به جاست و من همرو قبول دارم
ولي يه چيزي هست كه نميتونم بهتون بگم راستش:163:
من گذشته از اينكه به كسي نياز دارم تا بتونه نيازهاي روحيم رو براورده كنه به كسي نياز دارم كه بتونه نيازهاي عاطفي و جنسي ام رو البته بازم گفتمكه پوزش ميطلبم را محيا كنه
يعني دو نياز همزمان (عاطفي و جنسي) سربه گريبان من رو گرفته
خيلي ببخشيد شايد پيش خودتون فكراي بدي راجب من كنيد ولي اين نياز طبيعيه
با توجه بهاينكه تا اين سنم اصلا مثل دختراي ديگه ادم خوش گذروني هم نبودم و حالا حس نياز ميكنم
من سعي خودمو ميكنم
يعني سعي ميكنم تا جايي كه ميتونم سراغ ازدواج نتي و اين جور برنامه ها نرم اونم بخاطر صحبتهاي دلنشينتون:104:
حالا گذشته ازاين حرفا من برادري دارم حدودا 27 ساله كه دچار نوعي بيماري روحي و جسمي هست
و اينكه من به ايشون بسيار وابسته هستم طوري كه خوشبختي اون رو تو اولويت ميدونم ولي از بخت بد برادرم هم مثل من همين مشكل رو داره
من هرچي به دوست و كسايي كه ميشناختم سپردم تا اگه ميتونن كسي رو براي برادرم معرفي كنن ولي بي فايده بوده و خودتونم ميدونيد اون پسره و نيازش ازمن بيشتره و بخاطر بيماري كه داره با مردم ارتباطي برقرار نميكنه
و كلا من احساس مسئوليت ميكنم
حتي گاهي به اين فكر ميكنم يه خانم رو براي ازدواج موقت براش در نظر بگيريم كه اون رو هم نميدونم به چه طريق بيايد اقدام بشه
راستش من خيلي خام و جوانم ازشما خواهش ميكنم در رابطه با اين مشكل من هم چاره اي بي انديشيد
انشالله كه فايده داشته باشه عزيزانم:323:
سلام دوست عزیز
من هم مثل شما همین نیازو احساس کردم اما دنبالش نرفتم تا حدودی پشیمونم البته نه زیاد
چون خودمو زیاد بندش نکردم تو هم زیاد بهش فکر نکن
بالاخره اون اقا با اسب سفید از جایی که فکرشم نمی کنی پیداش میشه
الان به فکر این باش که (ببخشید این حرفو میزنم)ارتباطتو با خدا بهتر کنی:72:
من برادري دارم حدودا 27 ساله كه دچار نوعي بيماري روحي و جسمي هست
و اينكه من به ايشون بسيار وابسته هستم طوري كه خوشبختي اون رو تو اولويت ميدونم ولي از بخت بد برادرم هم مثل من همين مشكل رو داره
من هرچي به دوست و كسايي كه ميشناختم سپردم تا اگه ميتونن كسي رو براي برادرم معرفي كنن ولي بي فايده بوده و خودتونم ميدونيد اون پسره و نيازش ازمن بيشتره و بخاطر بيماري كه داره با مردم ارتباطي برقرار نميكنه
و كلا من احساس مسئوليت ميكنم
حتي گاهي به اين فكر ميكنم يه خانم رو براي ازدواج موقت براش در نظر بگيريم كه اون رو هم نميدونم به چه طريق بيايد اقدام بشه
ميخواستم بدونم از راه ثبت نام در سايتهاي همسريابي موقت ميتونم براش كاري كنم اصلا به نظرشما درسته؟
راستش من خيلي خام و جوانم ازشما خواهش ميكنم در رابطه با اين مشكل من هم چاره اي بي انديشيد
انشالله كه فايده داشته باشه عزيزانم
نمی شود ایشون تحت درمان پزشک قرار بگیرند تا حالشون بهتر شه و بعد برای ازدواج دائم اقدام کنند؟
از خدا ناامید نشوید، چرا می گویید نمی شود؟ ایشون باید حالشون بهتر شه و چند جا خواستگاری بروند.
ازدواج موقت مشکل ایشون رو اگر هم حل کند موقتاً حل خواهد کرد.
تازه من بیشتر می ترسم که در این بین وابستگی پیش بیاید و ضربه ای دیگر به ایشون بزند.
البته اینها بیشتر وظایف پدر مادر شما است و فکر می کنم کار را به دست آنها بسپارید بهتر باشد.
این را هم یادت نرود:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
پرهیز کن ، پرهیز کن ، پرهیز کن از این سایتهای همسریابی .
تا زمانی بیماری برادرت خوب نشده اصلن به فکر زن دادنش نباش البته مشکل بیکار بودنش باید در نظر بگیری.
حتی اگر خودشم بگه زن می خوام شما باید اول ایشنو به درمان تشویق کنید.
خب نميشه ايشون لااقل دوستي اختيار كنه؟