RE: چطوری به یک پسر بگوییم قصدمون ازدواج نه دوستی ؟
سلام:72:
<strike>منظور من از فرصت دادن اینه که بلافاصله به ایشون جواب منفی ندید. درصورتی که ایشون همکلاسی، همکار و یا از اقوام و دوستانتون هستند، رابطه رو کاملا عادی و مناسب با محیط ادامه بدید </strike>( ویرایش از مدیر همدردی ) و از خصوصی شدن رابطه خودداری کنید.
ایشون می بایست در رابطه با مسئله ازدواج و اینکه نقش همسر یک فرد در زندگی او به چه میزان حائز اهمیت است آگاهی پیدا کنند. یک همسر با ویژگی های خاص خود در تمامی ابعاد زندگی یک فرد تاثیر گذار خواهد بود. ویژگی های جسمی مانند زیبایی یا سلامت، ویژگی های روحی مانند اخلاق، علایق شخصی، روحیات، ویژگی های اجتماعی مانند تحصیلات، معاشرت، طرز برخورد و ...
می توانید از ایشون بخواهید که در مورد مسئله ازدواج به طور جدی فکر کنند، مطالعه کنند، به سایر ذوج ها نگاه کنند و در صورت نیاز در این مورد مشورت بگیرند.
آنگاه دلایل ازدواج و نحوه انتخاب همسر مورد نظر خود را برای شما بیان کنند. همچنین مجددا نقطه نظر ایشون رو در رابطه با "اهمیت ظاهر" و مسائل مربوط به ظاهر (آفت ها و مزایا) بپرسید.
RE: چطوری به یک پسر بگوییم قصدمون ازدواج نه دوستی ؟
سلام
ممنونم برای توضیح روشنتون
( همچنین مجددا نقطه نظر ایشون رو در رابطه با "اهمیت ظاهر" و مسائل مربوط به ظاهر (آفت ها و مزایا) بپرسید. )
می شه خواهش کنم بپرسم راجب این موضوع باید چطوری سوال کنم .. ممنون می شم اگه چیزی به نظرتون می رسه بهم بگین :72: