RE: * سلام به دوستان همدردم*
زهرای عزیز،
خواهر خوبم،
ملکوتی شدن پدر رو از صمیم قلبم تسلیت عرض میکنم،
بی شک تسلیت واژه کوچکی هست در برابر غم بزرگ شما،
اما از اعماق وجود، از خداوند صبری بی کران برای شما و خانواده محترمتان میخواهم و برای پدر آمرزش و جایگاه رفیع در پیشگاه خداوند متعال،
انشاالله غریق رحمت الهی باشند،:72:
برادرتون،
کامران
لب دریا برویم.
تور در آب بیندازیم
و بگیریم طراوات را از آب.
ریگی از روی زمین برداریم
وزن بودن را احساس کنیم.
بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم.
دیدهام گاهی در تب، ماه میآید پایین،
میرسد دست به سقف ملکوت.
دیدهام ، سهره بهتر میخواند.
گاهی زخمی که به پا داشتهام
زیر و بمهای زمین را به من آموخته است.
گاه در بستر بیماری من، حجم گل چند برابر شده است.
و فزونتر شده است، قطر نارنج ، شعاع فانوس.
و نترسیم از مرگ
مرگ پایان کبوتر نیست.
مرگ وارونه یک زنجره نیست.
مرگ در ذهن اقاقی جاری است.
مرگ در آب و هوای خوش اندیشه نشیمن دارد.
مرگ در ذات شب دهکده از صبح سخن میگوید.
مرگ با خوشه انگور میآید به دهان.
مرگ در حنجره سرخ – گلو میخواند.
مرگ مسئول قشنگی پر شاپرک است.:72::72::72:
سلام زهرای گلم
نمی دونم بگم خوشحالم ازبرگشتنت ، یا که غمگینم از فوت پدر ، ولی اگر به قلبم رجوع کنم ، می بینم که بیشتر متاثر شدم ، واقعا نمی خواستم هیچ وقت به این مناسبت برگردی ، باید بگم فوت پدرت خیلی بیشتر از حضورت ناراحتم کرد
فوت پدر رو از صمیم قلب بهتون تسلیت عرض میکنم و امیدوارم روحشون قرین رحمت الهی باشد
زهرا جونم درسته شما ما رو یادت رفته:311:ولی من همچنان دوستت دارم
ایشالله دفعه بعد خبر عروسی بهمون بدی:323:
موعود گرامی
هر چند تمایلی ندارم که داغت را بعد از اینهمه مدت تازه کنم، اما چون دیر خبر دار شدیم به هر حال از شنیدن خبر فوت پدر گرامیت متاثر شدم و آرزو میکنم که روح آن مرحوم در جوار رحمت الهی همنشین اولیا و صالحان باشند.
به هر حال از اینکه شما را باز در میان اعضا همدردی دیدم خشنود شدم و امیدوارم مشکلات قبلی ات به پایان رسیده باشه و بتونی بیشتر در کنار اعضا تالار باشی.
با آرزوی توفیق:72:
بی دل
سلام موعود عزیزم
خیلی ناراحت شدم از خبر فوت پدرتون
اما مطمئن هستم که با تکیه برایمانی که داری صبور خواهی بود .
تسلیت میگم عزیزم
سلام عزیزان همراه
از این همه لطف و محبت تون از صمیم قلبم تشکر میکنم :72:
باور کنید پست ها و تشکرهای تک تک تون مرهمی بود بر درد از دست دادن پدرم.
del عزیزم، خداوند روح پدر همسر شما رو هم شاد کنه و به خانواده محترمشون صبر عنایت کنه.
خدا رو شکر میکنم که تو این مورد صبر لازم و کافی رو به من داده و نه تنها به خاطر پس گرفتن امانتش گله و شکایتی نکردم بلکه هنوز هم خدا رو شکر میکنم که پدرم خوب از این دنیا رفت.
همیشه دعا میکنیم که : " اللهم انی اسئلک توبة قبل الموت والراحة عند الموت و المغفرة بعد الموت و العفو عند الحساب"
یعنی توبه قبل از مرگ،مرگ راحت،آمرزش بعد از مرگ و عفو و گذشت در روز حساب رو از خدا میخوایم.
در مورد پدرم موارد دیگرو نمیدونم اما " مرگ راحت " واقعا نصیبش شد و بدون اینکه درد بکشه از دنیا رفت.
و این برای من و خانواده ام و خود پدرم کم نعمتی نبود و به همه مون به این دلیل خدا رو خیلی شکر کردیم و میکنیم.
انشاء الله خداوند به همه ما راحتی در مرگ عطا کنه(آمین)
همسفر درراه ماند... زندگی سخت است ... لیک درسفربایدبود... همراهتان ازسفرماند سیلی سهمگین باور
شایدنه... سختی راه رامینماید که بایستی تنهارفت صبری بایدتاآرامشی زاید
ترک پدربزرگوارتان برشماتسلیت باد.
سلام زهرا خانم
متاسفانه چند روزی تالار نبودمو امروز از خبر فوت پدرتون متاسف و متاثر شدم .این مصیبت رو از صمیم قلب بهتون تسلیت میگم.
زهرا جان امیدوارم غم آخرتون باشه. لطف پروردگار تسلی بخش دل رئوفتون باد، كه اينك در ماتم سنگين از دست دادن این عزیز داغدار است.
تسليت مرا در اين مصيبت بپذير؛ خداوند منان روح پاك آن بزرگوار را در بهشت برين خود جاي دهد.
و بر عمر توام با شادكامي و بهروزي شما بيفزايد.
برای قلب مهربانتون از خدا صبر طلب میکنم...
ارادتمند BABY
متاسفم بانو ... دعا می کنم خدای مهربون، روح پدرت رو سرشار از آرامش و شادی کنه ...
صبر داشته باش زهرا جان ....
سلام...
متاسفم موعود جان الان تاپيكت رو ديدم...تسليت ميگم ان شاالله غم اخرت باشه خانمي...:72:
من هم به نوبه ی خودم به خانم موعود تسلیت می گم و امیدوارم در ازای صبر جمیلشون اجری جزیل بگیرند و شادی و رحمت الهی وارد زندگیشون بشه