سلام شاید لینک زیر براتون مفید باشه:72:
دلیل تنوع پذیری مردان و زنان در روابط
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام شاید لینک زیر براتون مفید باشه:72:
دلیل تنوع پذیری مردان و زنان در روابط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا چ
خانوادهام لندن هستن، برمیگردم ۲ هفته دیگه و دوباره تابستون میام ایران برا همیشه. تو این ۸ماه کاری نکردم که ناراحت بشه، چنمیکهستم فقط به درسش برسه، و ذهنش مشغول نباشه، خودمو با دوستامو کار و درس مشغول کردم. (اینم شد نتیجسه)
سعی کردمزید با عصبانیت بهش چیزی نگم که بگه دلم خسته...... خودم دارم از داخل داغون میشم....
به خدا اسبم خیلی خورده. من شوهرم رو خیلی دوست دارم، تو این ۸ ماه ، اتفاق بعدی رخ نداده که بگم بخاطر اون بود. فقط به خواستش عمل کردم. گفت بخاطر اینکه امتحان دارم بهم زنگ نزن تا بشینم درست دوستم رو بخونم. منم خدایش زنقم رو کمتر کردم، اولش نمیتونستم اما از بچهای تالار که مشاوره گرفتم تونستم زنگمو کمتر کنم.
تو این چند روز که فهمیدم دوست دختر داره همش کرمس شده سوال پیچ کردن، یا میگم باهاش رابطه داشتی؟ میگه نه. میگم دوسش داری میگه نه، میگم منو بیشتر دوست داری یا اونو، میگه تورو.
بیرون رفتن برام سخت شده، نمیتونم اصلا این روزا رو تحمل کنم.
دارم سعی میکنم زیاد گیر بهش ندم ، که فکر نکنه گیر یه زندانبان افتاده.
من ۲ هفتهٔ دیگه بر میگردم لندن، اما تابستون دیگه میام برا همیشه. از این ناراحتم که دوباره فاصله در امیفت بینمون.
دیشب تو اتاق نشست بودیم پیش هم، که این دختر شروع کرد زنگ زدن، پشت سر هم زنگ میزد، شوهرم زنگاشو قطع میکرد (البته فکر کنم چون من پیشش بودم). امروز هم نگاه کردم دیدم شوهرم بهش اساماس داده که زنگ نزن.
بیرون رفتن برام مشکل شده. هیچجوری نمیتونم خودمو آروم کنم، مگر اینکه پیش خودش باشم فقط.
همش میگه تو نگران چی هستی، من فقط واسه سرگرمی هست،. آخه این حرف برای من منطقی نیست اصلا.:302:
سلام
من از دلیل شما برای بازگشتتون خبر ندارم اما فکر نمی کنم تنهاگذاشتن شوهرتون تو این شرایط کار درستی باشه
ممکنه رابطه شون با اون خانم جدی تر بشه:54:
و این یعنی لطمه بیشتر به هر دو تون:81:
<strike>من بودم برای همیشه ترکش میکردم </strike>.بنظر من خیانت هیچ توجیهی نداره:316:
مگه توپ بازی میکنه که میگه واسه سرگرمیه؟
شوهرت هوسبازه.پس معلوم شد که همش میگفت زنگ نزن واسه این بود که جای دیگه سرگرم بود؟
نظرات من کارشناسانه نیست<strike> تو این مورد ولی از دست شوهرت عصبانی هستم. </strike>. (مدیرهمدردی: لطفا در این مورد تاپیک آفت های احتمالی مشاوره را به دقت مطالعه کرده و به کارگیرید)
تجربه به من یاد داده مردایی که میخوان از زنشون بی دلیل کناره گیری کنن.سرشون جای دیگه گرمه؟
تو چرا تو لندن دنبال زندگی خودت نمیری؟
<strike>بنظر نمیاد این مرد ارزششو داشته باشه که از خونه و خونواده بخاطرش بگذری بیای ایران!:300:
</strike>
پرناز جان، عزیزم چرا انقدر عصبانی!!!:72: شما که از آزاده عصبی تر هستی!
آزاده خودش دنبال راه حله که اومده اینجا این تاپیک رو زده. پس لابد از دید آزاده شوهرش ارزشش رو داشته.
آزاده جون ببخشید. بخاطر نظر پرناز فکر کردم لازمه اینا رو بگم. من زیاد وارد نیستم. ایشالا با نظرات دوستان مشکلت حل میشه. منم دعا میکنم.:72:
:درسته من عصبانی هستم اما وقتی تاپیک قبلی آزاده رو بخونید حق میدید.این خانم توی خارج از کشور زندگی میکنه 8 ماه از شوهرش دور بوده با توجه به سختی تماس با خارج از کشور و هزینه بالای اون هرروز با شوهرش توی ایران تماس میگرفته و همیشه دوست داشته که کنار شوهرش باشه اما شوهرش بهش میگفته که درس داره و آزاده نباید مزاحمش باشه!!!!!!!!! بعد از 8 ماه با هزار تا آرزو و دل تنگی اومده شوهرشو ببینه بعد کاشف بعمل اومده که آقا دوست دختر داره و تازه با وقاحت تایید هم کرده .و گفته واسه سرگرمیه .آخه مردی که از یه زن یه انسان یه آدم برای سرگرم شدن استفاده میکنه و تازه پزشک مملکت هم هست . و ازطرفی به کانون خانواده احترام نمیذاره و مدام بدخلقی میکنه و خیانت کرده میشه بخاطرش از همه چیز گذشت؟؟؟؟؟؟؟؟ !شمارو هم عصبانی میکنه.چرا باید اجازه بدیم انقدر راحت مرد یا زنی که شریک زندگیمون هست بخاطر هوسبازی و به بهانه های مختلف بهمون خیانت کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:316:م ن دلم نمیخواد این خانوم و راهنملایی غلط بکنم ولی فکر کن خانومی که انقدر وفاداره و برای شوهرش ارزش قائله لیاقتش اینه!!!!!!!!!!؟من بودم یه لحظه باهاش زندگی نمیکردم .و رهاش میکردم بمونه با سرگرمی تازه اش:300:
آزاده جان من قصد دخالت و یا تعیین تکلیف ندارم و حتی مطمئنم نظراتم کارشناسانه نیست ولی خیلی دلم سوخت برای انسانیت و ارزش های برباد رفته اش:302::302::302::302:
1- آزاده جان به یه بچه ی دو ساله هم وقتی می ګی من را بیشتر دوست داری یا فلانی را ( فرد غایب )، عقلش می رسه که باید بګه تو را.
در ضمن من را بیشتر دوست داری یا فلانی را... یعنی فلانی را هم دوست دارم اما نه به اندازه تو. به نظر شما همسرتون چرا باید یک خانم غریبه را دوست داشته باشد؟؟ بدون توجه به بیشتر کمترش.
2- فکر می کنی در جواب این سوال به دوست دخترش چی می ګه؟؟
3- به نظرم واکنش هات و سوالاتت اشتباه است. این که خودت را کنترل کردی که داد و بیداد نکنی خوب است. ولی اینکه اینقدر وقیحانه و ریلکس در موردش حرف بزنید هم به نظرم درست نیست.
راه حلی به نظرم نمی رسه. اما من کلا در جریان تاپیکهای شما هستم. رفتار شوهر شما عادی نیست. بهتر است موضوع را جدی تر پیګیری کنید.
azade joon salam
نقل قول:
آزاده جون سلام
اما من باز هم ميگم به دليلى كه شما دور هستيد اين مشكل هست خوب چرا ما هميشه روز khuni ميكنيم فقط يه كمى هم cheshmamuno باز كنيم vagheyathao talkhihaye زندگى را هم ببينيم باهاش منطقى برخورد كنيم اينى كه ميگم واسه دورى فكر نكنى اشتباه hamsareto نديده گرفتم نه nabayadam گرفت اما عزيزِ دلم من هميشه بر اين عقيده بودم اگه زن خوب و وفادار basheo هميشه كنار همسرش باشه و hachi جاى خالى نظرِ اون مردم حتما تلاش ميكنه دل hamsaresho به دست بياره تو زندگى كم نظرِ،اينا nazariam بودن اما وقتى خودم به مشكلى بر خوردم فورى جا زدم يه طرف رفتم به قضاوت خوب بايد هم حرف هاى tarafamo مى شنيدم و دليل ازش ميخواستم و هم حرفهاى خودمو ميزدم ابراز ناراحتى ميكردم من قبل ازدواج ميگفتم اگه hamsaramo با كس ديگه اى ببينم نميتونم تحمل كنم فقط mizaramo ميرم اما راه آخر اينه وقتى اون با كسى باشه وسط ناراحت كننده است اما فاجعه نيست پس بايد مصمم تر بشى واسه رفع اين مشكل نه افسردگى بگيرى فكر كنى دنيا به آخر رسيد عزيزِ من خودت كه ميدونى هم تو در جريان زندگى من هستى و هم من اما به نظرِ خودت بهتر نيس تو اين مواقع بيشتر به خودت برسى؟به همسرت نه ها چون فكر ميكنه كاره خوبى كرده تو بايد رفتارى بكنى كه اون معذرت خواهى كُنه و بد كه مطمئن شدى eshtebahesho پذيرفته و pashimune ميتونى bebakhshish البته نه واسه برِ چندم asun نگير،به جاش تا ميتونى به خودت فكر كن و به اينم فكر كن اگه چند روز واسه اين كارش ناراحت budio كمتر حرف زدى دنيا به آخر نمى رسه تو talasheto بكُن كه اون پشيمون بشه حالا خودت raveshhasho بهتر ميدونى عزيزم negaranie تو تعبيه همه ما انسانها گاهى نگران مى شيم گاهى ناراحت گاهى ranjide خوب انسانيم ديگه اما بايد بدونى هنوز zendeio هيچ چيز فجيع نيس تو ميتونى الان پاشى و درست فكر كنى واسه ساختنِ زندگيت اما بازم ميگم دورى مشكل ساز راستى posty كه balhaye صداقت عزيز morefi كرده خيلى مفيد
موفق باشى عزيزم
ببخشيد اگه انگليش تايپ كردم هر كار كردم فارسى نشد نتونستم پاسخ به اين دوست عزيزم ندم
ama man baz ham migam be dalili ke shoma dur hastid in moshkel hast khob chera ma hamishe roze khuni mikonim faghat ye kami ham cheshmamuno baz konim vagheyathao talkhihaye zendegio ham bebinim bahash manteghi barkhord konim ini ke migam vase duri fek nakoni eshtebahe hamsareto nadide gereftam na nabayadam gereft ama azize delam man hamishe bar in aghide budam age zan khubo vafadar basheo hamishe kenare hamsaresh bashe o hachi jaye khali nazare un mardam hatman talash mikone dele hamsaresho be dast biare tu zendegi kam nazare,ina nazariam budan ama vaghty khodam be moshkeli bar khordam fori ja zadam ye tarafe raftam be ghezaavat khob bayad ham harfhaye tarafamo mishnidam va dalil azash mikhastam va ham harfaye khodamo mizadam ebraz narahaty mikardam man ghable ezdevaj migoftam age hamsaramo ba kase digeie bebinam nemitunam tahamol konam faghat mizaramo miram ama rahe akhar ine vaghty un ba kasi bashe vasat narahat konandas ama faje nist pas bayad mosamam tar beshi vase rafe in moshkel na afsordegi begiri fek koni donya be akhar reside azize man khodet ke miduni ham to dar jaryane zendegie man hasty va ham man ama be nazare khodet behtar nis tu in mavaghe bishtar be khodet beresi?be hamsaret na ha chon fek mikone kare khubi karde to bayad raftari bekoni ke un mazerat khahi kone va bad ke motmaen shodi eshtebahesho pazirofte va pashimune mituni bebakhshish albate na vase bare chandom asun nagir,be jash ta mituni be khodet fekr kon va be inam fekr kon age chand ruz vase in karesh narahat budio kamtar harf zadi donya be akhar nemirese to talasheto bekon ke un pashimun beshe hala khodet raveshhasho behtar miduni azizam negaranie to tabie hameye ma ensanha gahi negaran mishim gahi narahat gahi ranjide khob ensanim dige ama bayad beduni hanuz zendeio hich chiz fajee nis to mituni alan pashi o dorost fekr koni vase sakhtane zendegit ama bazam migam duri moshkel saze rasty posty ke balhaye sedaghate aziz morefi karde kheili mofide
movafagh bashi azizam:72:
bebakhshid age english tayp kardam har kar kardam farsi nashod natunestam pasokh be in duste azizam nadam
سلام
شمیلا خانم
قاعدتا باید سر و کله جناب کیوان پیدا بشه و بگه که فینگلیش ننویسین
حالا تا نیستش شما از من قبول کنین:305:
جدا خوندنش خیلی دشواره(کامپایلر می خواد!):311:
[color=#C71585]آزاده جون سلام
اما من باز هم ميگم به دليلى كه شما دور هستيد اين مشكل هست خوب چرا ما هميشه روزخونى ميكنيم فقط يه كمى چشم هم باز كنيم واقعيت هاو
تلخى هاى
زندگى را هم ببينيم باهاش منطقى برخورد كنيم اينى كه ميگم واسه دورى فكر نكنى اشتباه همسرت رو نديده گرفتم نه نبايد هم گرفت اما عزيزِ دلم من هميشه بر اين عقيده بودم اگه زن خوب و وفادار باشه و هميشه كنار همسرش باشه و هيچ جاى خالى نگذارد اون مردم حتما تلاش ميكنه دل همسرش رو به دست بياره تو زندگى كم نگذارد،اينانظريه من بودن اما وقتى خودم به مشكلى بر خوردم فورى جا زدم يه طرف رفتم به قضاوت خوب بايد هم حرف هاى طرفم رو مى شنيدم و دليل ازش ميخواستم و هم حرفهاى خودمو ميزدم ابراز ناراحتى ميكردم من قبل ازدواج ميگفتم اگه همسرم رو با كس ديگه اى ببينم نميتونم تحمل كنم فقط مى گذارم ميرم اما راه آخر اينه وقتى اون با كسى باشه وسط ناراحت كننده است اما فاجعه نيست پس بايد مصمم تر بشى واسه رفع اين مشكل نه افسردگى بگيرى فكر كنى دنيا به آخر رسيد عزيزِ من خودت كه ميدونى هم تو در جريان زندگى من هستى و هم من اما به نظرِ خودت بهتر نيس تو اين مواقع بيشتر به خودت برسى؟به همسرت نه ها چون فكر ميكنه كاره خوبى كرده تو بايد رفتارى بكنى كه اون معذرت خواهى كُنه و بد كه مطمئن شدى اشتباهش
رو پذيرفته و ميتونى البته نه واسه دفعه چندم آسان نگير،به جاش تا ميتونى به خودت فكر كن و به اينم فكر كن اگه چند روز واسه اين كارش ناراحت كمتر حرف زدى دنيا به آخر نمى رسه تو تلاشت رو بكُن كه اون پشيمون بشه حالا خودت روشهاش رو بهتر ميدونى عزيزم نگرانى تو تو طبيعى همه ما انسانها گاهى نگران مى شيم گاهى ناراحت گاهى رنجيده
خوب انسانيم ديگه اما بايد بدونى هنوز زنده اى هيچ چيز فجيع نيس تو ميتونى الان پاشى و درست فكر كنى واسه ساختنِ زندگيت اما بازم ميگم دورى مشكل ساز راست پستى كه بال هاى صداقت عزيز معرفى كرده خيلى مفيد
موفق باشى عزيزم
ببخشيد اگه انگليش تايپ كردم هر كار كردم فارسى نشد نتونستم پاسخ به اين دوست عزيزم ندم [/color]