سلام نيليا عزيز من هم منتظر ادامه ي سرگذشتت هستم:72:
مطمئن هستم كه وقتي بنويسي آروم مي شوي
موفق باشي:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام نيليا عزيز من هم منتظر ادامه ي سرگذشتت هستم:72:
مطمئن هستم كه وقتي بنويسي آروم مي شوي
موفق باشي:72:
نيلياي عزيزم سلام
كاملا دركت ميكنم شما 5 ماهه كه از هم جدا شدين ولي من 2 سال رها شدم بلاتكليف ، خيلي زجر كشيدم خيلي اذيت شدم ولي اون روزا گذشت به خدا توكل كن عزيزدلم ، اينقدر خودت رو سرزنش نكن به خاطر چيزي كه توي حال وجودنداره ، منم مشتاقم اگه خودت مايل هستي كاملتر توضيح بدي عزيزم ، ما رو دوستاي خودت بدون و حرف بزن تا آروم شي ، هم آرومتر شي و هم بالاخره يه راهكاري جلوت گذاشته بشه .
به خدا توكل كن :323:
اولین شوک: در دوران به اصطلاح نامزدی، وقتی که در آغوشش بودم اسم همکارش را گفت!
همکاری که روابط و تلفنهاش برام عجیب بود اما من هنوز وارد این وادیها نشده بودم که بلد باشم شک کنم و کنجکاوی کنم و ...
یخ کردم. آروم خودم را کشیدم کنار و بدون هیچ حرفی خواستم که برم.
مانعم شد. خواهش و توضیح که این فقط یه اشتباه بوده.
حتی پشت سر اون زن هم حرف زد و گفت که من فکر می کردم زن خوبیه اما می بینم که خیلی خسیسه!!
اشتباه اول. قانع نشدم. نفهمیدم. اما سعی کردم نبینم و فراموش کنم. ولی اگر فراموش شده بود که الان من اینجا نبودم.
سلام دوست عزيز
مشكلتو خوندم منم مثل شما بودم (جدايي)بعد از جدايي تقريبا6ماههي طول ميكشه كه به حالت طبيعي برگردي
ميدونم سخته ولي حتما ميشه 'خودتو سرگرم كن سعي كن 5 شنبه جمعه ها بري بيرون با دوستانت خودتو با بعضي از كلاسها مشغول كني ،تنها نباش منظورم اينه كه بيشتر تو جمع باش ،فقط رو اين تمركز كن كه خدا خواسته اين اتفاق افتاده حتما حتما يه صلاحي توش بوده و حتما به حالت طبيعي بر ميگردي من خودم اين جدايي كشيدم البته براي من تو زمان عقد بود اونم 10 ماه،اگر بتوني به يه مشاوره هم بري خيلي عاليه اين سايتم بهت كمك ميكنه بچه هاي واقعا خوب و تحصيلكرده اي داره كه ميتونن كمك كنن
موفق باشي