به فرانک1389:
- یه بدبخت از نوع بلاتکلیف. حال ندارم بنویسم...نقل قول:
میشه یه کم بیشتر خودتو معرفی کنی؟
چند سال داری ؟فرزند چندم خانواده هستی؟
به چه کاری مشغولی؟
میتونی از تصمیماتی که تا حالا به تنهایی یا با کمک والدینت گرفتی مثال بزنی ؟
ببین آقا محمد گل ، من گفتم " خودت" رو معرفی کن اینی که هستی یعنی "محمد" نه اینکه ...
یعنی چی حال نداری بنویسی؟!
یه جوان 18 ساله چه معنی داره انقدر خسته و بی حال باشه ؟
خودت سوال پرسیدی و راهنمایی خواستی پس باید حال صحبت کرده باشی!:82:
- 18 / تک فرزند
تک فرزند هم که هستی:310:
یه پسر 18 ساله تک فرزند ...که پدر و مادرش خیلی دوستش دارن و روش حساس هستند:46:.
خواهر و برادر هم که نداری بگی " به فلانی بیشتر محبت میکنن و من هیچ " یا بگی "بینمون فرق میذارن " یا بگی "پدر و مادرم دختر رو بیشتر از پسر دوست دارن" و ...
خب داداش جون، پدر و مادرت تمام توجه شون به توه چون تک فرزندشون هستی و میخوان از هر لحاظ پیشرفت کنی .برای همین سعی میکنن تو تصمیملت مهم زندگیت کمکت کنن و با تجریباتی که دارن راهت رو روشن نگه دارن تا خدای نکرده تو چاه نیوفتی!
شک نکن که پدر و مادرها خوبی بچه هاشونو میخوان البته گاهی بعضی از پدر و مادرها خوبی رو درست تشخیص نمیدن و ممکن باعث اشتباه بشن اما این فقط گاهی مواقع هست نه همیشه و در اکثر مواقع درست میگن.-
درس خوندن
خب بایدم یه جوان به سن تو الان مشغول درس خوندن باشه و دغدغه اصلیش درس و تحصیل باشه. البته در کنارش تفریحات سالم و ورزش و دیدن دوستان (دوست واقعی حواست باشه!) هم باشه:310:
- یادم نمیاد تصمیمی رو با کمک والدین گرفته باشم. معمولا اونا تصمیم میگیرند. یا خودم. از تصمیمهایی که خودم گرفتم میتونم خریدن برخی چیزها رو مثال بزنم.
خب ببین، تا حالا سنت کم بوده و پدر مادرها به اقتضای سن بچه هاشون تا یه زمانی خودشون براشون تصمیم میگین که راه کدامه و چاه کدامه.البته باز هم صد در صد نیست و هر کسی حتی بچه های کوچیک بعضی وقتها خودشون حق انتخاب دارن مثلا تو خرید یه اسباب بازی.
اما از این به بعد دیگه داری بزرگ میشی و باید کم کم با کمک بزرگتهات تصمیم بگیری .نه کاملا خودت به تنهایی و نه بزرگتهات به تنهایی بلکه با کمک همدیگه !
باید تو تصمیمات مهم با اونها مشورت کنی و از تجربیات و نظراتشون استفاده کنی تا راهی رو که دیگران رفتن و به بن بست رسیدن رو دوباره نری و با این دوباره کاری زمان ارزشمند رو از دست ندی:305:
[/quote]
انقدر هم بداخلاق نباش:316: