انسان همچون رودخانه است ؛ هر چه عمیق تر باشد ، آرام تر و متواضع تر است
اين رو هي تكرار کن .
انشالله منم دعا كنيد . يامولا
نمایش نسخه قابل چاپ
انسان همچون رودخانه است ؛ هر چه عمیق تر باشد ، آرام تر و متواضع تر است
اين رو هي تكرار کن .
انشالله منم دعا كنيد . يامولا
صبح به خیر سبکتکین جان:72:
خوشحالم که بهتری و آروم تر.
حالت عصبی و عجولت در نوشته هات کمتر شده.
دیدی اگر هیچ کاری نکنی آروم تر می شی و بعد بهتر می تونی تصمیم بگیری. تصمیمات سریع و عجولانه و هیجانی خودت را هم خسته کرده بود. اگه چند روز تحمل کنی و به خودت و آرامشت بیشتر اهمیت بدی کم کم به اوضاع مسلط می شی و تصمیمات بهتری می گیری.
سلام به همگي شما دوستاي خوب
اميدوارم كه حالتون خوب باشه . شرمندم كردين با پست هاتون .
واقعا موندم اگه يه روز پاشه بياد سر كارم . يا بخواد بياد وسايلاشو از خونه ببره من چيكار كنم . نمي دونم مي تونم آروم باشم يا باز عصبي مي شم . از دوستان مي خوام راهنماييم كنن در اين زمينه .
يه چيزي هم مي خوام بگم جالبه شوهرم نه تو اين مدت به خونه زنگ زده نه خونه خواهرمينا . فقط سر كار زنگ مي زنه . حتي با اينكه چند روزه كه زنگ مي زنه و من نيستم و بقول خودش كار مهمي هم داره ولي تا حالا با خونه تماس نگرفته چون شماره ها رو چك كردم .
نمي دونم چيكار داره باهام . از يه طرف يه كم دودل شدم از اين كاري كه مي كنم . آخه اون حتي تو اون مدت كه موبايلشو خاموش كرده بود بهم گفت اگه كارم داشتي سر كارم و واقعا هم هر وقت زنگ مي زدم مي تونستم پيداش كنم . نمي دونم اين كارم درسته يا نه كه نمي ذارم باهام تماس بگيره . مي دونم نگران نمي شه ولي مي گم نكنه بدتر لج كنه كه من دارم اذيتش مي كنم با اين كارام .
نمي دونم اگه مي شه راهنمايي كنين ممنون مي شم .
m25teh عزيز ، من خيلي به ياد شما هستم و اميدوارم هر چه زودتر برين سر خونه زندگيتون . باورتون مي شه يكي ازچيزايي كه واقعا آرومم مي كنه تو اين موقعيت فكر كردن به زندگي شماست و صبري كه داشتين . يه ذره اميد بهم مي ده اميدوارم كه همسر منم يه خورده آرومتر بشه و دست از غرورش برداره . باور كنيد خيلي براتون دعا مي كنم.
از ديد من رفتارت دوستانه باشه به نوعي كه او متعجب از صميمانه بودن آن بشود .
مردها حوصله ي زن بغ كرده و اخم آلود را ندارند و معمولا در اين شرايط علي رقم تنفر از اين حالت ، منتظر چنين حالتهايي هستند. و علت در رفتن و فرارهايشان و.....در خيلي از موارد به اين موضوع بستگي دارد .
اجازه بده ذهنش در گير علامت سئوال صميميت و جذب آن بشود . معجزه مي كند اين زبان خوشي كه مي تواند مار را از سوراخ بيرون بكشد .
همين خويشتن داري باعث مي شود تا بستر گفتگوهاي صميمانه باز بشود و......نتيجه گفتگوي صميمانه و انتخاب و تصميم گيري دوستانه تر خواهد بود . يادت باشه پدركشتگي با شوهرت نداري . حتي اگر تصميم بگيريد كه با هم زندگي نكنيد .
يعني چي دوستانه باشه ؟ يعني يه جوري رفتار كنم انگار برام مهم نيست و اتفاقيه كه افتاده ؟ يا اينكه بي خيال باشم ؟
البته فكر ميكنم اگه هم يه روز بخواد بياد و وسايلشو برداره حتما يه موقعي مي آد كه من نباشم خونه . چون خودش كليد داره .ولي نمي دونم اگه يه وقت باهام بالاخره تماس گرفت چي بگم من اصلا نمي دونم چي مي خواد بگه كه خودمو آماده كنم .
سعي كن خلاقيت داشته باشي . او شوهر توست و تو او را بهتر از همه مي شناسي .
بعد هم به جاي اينكه در شرايط فعلي فكر كني كه چه برخوردي داشته باشي سعي كن بيشتر روي خودت متمركز باشي و يك خورده مهارتهاي ارتباطي خودت را افزايش بدهي . اين را كه درست كني خلاقيتهاي تو هم به وقتش شكوفا مي شود .
صبر داشته باش
سبک تکین سلام
من بانظر انی گرامی مخالفم
شما باید کاملا متعادل باشی نه خیلی مشتاق نه خیلی ناراخت و غمگین ... یه برخورد خیلی عادی ....
اونچیزی که واقعا هستی
حقیقتش اینه که شما با توجه به استخاره ای که کردی نمی خواهی فعلا طلاق بگیرید و در تلاشی که روی خودت کار کنی و اخلاق و رفتارت رو اصلاح کنی بنابراین چنانچه نشون بدی از دیدنش خوشحالی تمام رشته هایی رو که بافتی پنبه می کنی
سلام واقعا لذت میبرم میبینم هم صبورتر شدی(جواب تلفن نمیدی)هم آروم داری تاپیک میزنی.و دیگه عصبی نیستی از تاپیکهایی که میزنی مشخصه داری تغییر میکنی:46::104::104::104::104::227:
. مي خواستم امسال دكترا شركت كنم ولي مي دونم وقتي نمونده و نمي رسم بخونم مي ذارم سال بعد واي از هر چي درسه ديگه خسته شدم . از وقتي يادمه دانشجو بودم . :316:
خيلي كيف مي ده يه سال تمام درس نخوني . كلي برنامه دارم واسه اين يه سال كلي كلاس بايد برم . هر چند تو اين يه سال بازم بايد درس بخونم براي امتحان دكتراي سال بعد ولي يه سال خيليه قشنگ وقت مي كنم بدون استرس و عجله بخونم ديگه .
سعي مي كنم رفتارمو متعادل كنم در مقابلش .
سبکتکین جون خیلی برات خوشحالم ایشالا روحیت و همین جوری حفظ کنی،اینا همش از دعاهای دوستای تالاریته شک نکن!!:43: