نوشته اصلی توسط فرانک1389
سلام آقای دیوید
شما واقعا همون دیوید قبلی همدردی هستید؟!!
من که باور نمیکنم:163:
شما و این حرفا ؟
برادر عزیز با این خصوصیاتی که از خود ت گفتی ،نقاط قوتت الحمدالله خیلی بیشتر از نقاط ضعف هستن :104:
خودمونیم ها شما فقط خواستی این همه توانایی و ومحاسنت رو به رخمون بکشی نه ؟
اصلا مگه کسی رو میشناسی که هیــــــــچ عیب یا مشکلی نداشته باشه ؟
من که نمیشناسم و معتقدم که " گل بی خار خداست"
برادر جان !
با یه مشاوره رفتن و مراجعه به یه روانشاس که نباید انتظار داشته باشی یه شبه کل آنچه که طی زمان زیادی باعث ناراحتی روحیت شده ، از بین بره و اگه نره باید خودکشی کنی!
خودت فکر کن ببین این درسته؟
شما خیلی عجول هستید آقای دیوید، اگه دقت کنید تو تاپیک دیگه تون هم انتظار داشتید اون خانم که رفته بودید خواستگاریش با همون یه جلسه صحبت یه ساعته بدون تفکر تصمیم بگیره و خیلی زود ازدواج کنید و وقتی جواب رد داد شما بهم ریختید و ...
__________________________________________________ ______
فرانک1389 عزیزمن عجول نیستم بلکه برعکس
من مشکلم اونموقع این بود
اخه من اونموقع حس کردم لح شدم
__________________________________________________ ______
قای دیوید عزیز!
صبر چیز خوبیه به خدا ، شما که تو زندگی انقدر زحمت کش و فعال و غیرتمند بودید و. هستید ،
شما که انقدر با ذایمان هستید که با وجود فرصت برای سوءاستفاده هرگز خدا رو نادیده نکرفتید و با زندگی خودت و یه دختر بازی نکردید(کاری که این روزها خیلیها میکنند) انقدر پشتکار داشتید که بدون حضور مادر و با وجود کم لطفی های پدر و شاید اطرافیان دیگه به اینجا رسیدید،
و محاسن دیگه که فقط و فقط خودت ازشون خبر داری و خدا ، چرا اجازه میدی افکار منفی و القائات شیطانی بیاد سراغت و ایمانت رو نشونه بره ؟!!
آقای دیوید !
برای اینکه دیگران شما رو طوری که هستید بشناسن لازم نیست کسی شما رو معرفی کنه
شما خو دت باید خودت رو نشون بدی و ثابت کنی
یعنی اگه پدرت بیش از این که هستی ازت تعریف و تمجید میکرد ، خوشحال میشدی ؟
نه ، تو باید خودت خودتو به همه نشون بدی
برادر عزیز!
اول خودت باید خودتو قبول داشته باشی تا دیگران هم بهت احترام بذارن و اونی که هستی رو قبول کنن!
شما یه خواهر داری که چشم امیدش به توه ، اینو من بهت میگم که چشم امیدم به برادرهامه:46:
تو باید با خاطر خوداهر عزیزت ، روحیه تو حفظ کنی و بهش امیدواری بدی چون دخترها احساسی تر هستند.
جوانی به سن شما که تا حالا تونسته خیلی از موانع پیشرفت رو از سر راهش برداره با کمک خدا از این به بعدش رو هم میتونه و موفق میشه.فقط باید امیدت رو از دست ندی و از هر فرصت استفاده کنی
مطمئن باش تو این دنیا هیچ کس دیگه ای نیست که مثل تو باشه ، چون منحصر به فردی ، ما هم همینطور
پس قدر خودت رو بدون و به درگاه خداوند شاکر باش:316: