RE: ازدواج با پسری که از چهره او بیزارم
اين بنده خدا داره ميگه ميشناسمش و ميخوام به رابطه جنبه ي رسمي بدم تا شناختمون بيشتر بشه همه ميان ميگن نه تو نميشناسيش از اين ازدواج كه طرفو نميشناسي دوري كن طرف بهت دروغ گفته و...
بابا بنده خدا سؤالش يه چيز ديگه است. :160:
نمي دونم جوابم درسته يانه. به نظر من به خودش نگو از قيافت بدم مياد بگو من هنوز ترديد دارم ولي ازش بخواه تا رسمي بياد خواستگاري و ...
يه كمي بيشتر باهاش آشنا شو با خصوصيات اخلاقيش با خانوادش با زيباييهاي شخصيتيش اما اگر با وجود پي بردن به همه ي اونا بازهم از قيافش متنفر بودي ردش كن.
در مورد اينكه آيا قيافه اش برات عادي ميشه يانه؟ بستگي به خودت داره.يك دوست داشتم خودش زيبا بود و براي همين هم خيلي به چهره حساس بود ازقضا با پسري آشنا شد كه قيافش خوب نبود. دوستم هميشه اون بدبختو مسخره ميكرد اما بعد از يك مدت طولاني كه باهم دوست بودن با تمام وجود عاشقش شد حالا ميگه ديگه صورتش اصلا برام مهم نيست همه ي تلاشش رو هم كرد تا بتونه با هم ازدواج كنن البته متاسفانه هنوز موفق نشده.
اما نميشه اين قضيه رو به شما تعميم داد بايد به خودت رجوع كني. البته زيبايي رو ميشه تا حدي هم اكتسابي دونست. مثلا براي خانمها آرايش كردن يا زيرابرو برداشتن و ...صدبرابر زيباترشون ميكنه و براي آقايان هم يك مدل موي زيبا، لباسهاي زيبا، صورتي كه تميز و مرتب باشه و ... يا اگر خداي نكرده عيب خاصي در بيني و ... هست با جراحي و ... ميشه زيبا شد. فكر نميكنم كسي اين كارها رو انجام بده اما باز هم زيبا نباشه ... نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reyhaneh_19_190
من اونجوري كه شما فكر مي كنيد باهاش آشنا نشدم... يعني اينطور نبوده كه صحبت و آشنايي از طريق اينترنت باشه...من مي خوام فقط يه آدم متخصص بهم بگه كه آشنا شدن رسمي و از طريق خانواده ها با اين پسر درسته يا نه... چون من همه چيزو در موردش مي پسندم جز چهره... مي خوام بدونم اين چه قدر مهمه؟
سلام دوست عزیز،
همانطور که باقی دوستان هم اشاره کردن و من هم تایید میکنم،
این مساله بسیار بسیار بسیار مهم هست، :300::324:
برای ازدواج، چهره، اندام و کلا ظاهر فرد مقابل نباید فوقالعاده زیبا باشد، اما باید در حدی باشد که به دل شما بنشیند!:300:
من فکر میکنم در حال حاضر چون ذهن شما تا حدی درگیری عاطفی و احساساتی پیدا کرده، در مورد این مساله دچار تعارض شدین و تصمیم گیری براتون سخت شده!
اما دوست عزیز اگر به دنبال تصمیم منطقی هستین، تصمیم منطقی انصراف از ازدواج با این فرد هست،:160:
نه چون چهرهٔ زیبایی ندارد یا چهره اش در حد متوسط است یا ...بلکه چون چهره ایشان به گونهای هست که شما از آن بیزارید!
دوست عزیز، این مساله هیچگاه برای شما حل نخواهد شد!
این اخطار رو از سمت من و همه دوستان جدی بگیرین!
موفق باشین،:72:
کامران
عزيزم قيافه براي شخصي مثل شما كه در ابتداي تاپيك اعلام تنفر از قيافه ي ايشان را مي دهيد بسيار بسيار مهم است .
به هيچ عنوان پاي خانواده ها را در شرايط اينچنيني به اين رابطه باز نكنيد .
قاطعانه تصميم بگيريد كه اين رابطه را قطع كنيد .
در غير اين صورت با اين سطح از احساس تنفر نسبت به قيافه ي اين آقا، در صورت ادامه رابطه ، شما مشغول بازي كردن با احساسات اين آقا و خودتان مي شويد و .....
نسبت به خودتان و ديگري مسئولانه برخورد كنيد و بر پايه ي اين اصل تصميم بگيريد .
در ضمن از ديد من شما آمادگي ازدواج در شرايط فعلي را نداريد . بهتر است قدري روي آگاهي ها و مهارتهاي خود بيشتر كار كنيد .
با سلام
براي هر معيار ازدواج يك فرستنده معيار داريم يك گيرنده معيار
مثال: زيبايي
تصويري آقا از خودش براي شما مي فرستد، و گيرنده شما روي آن ارزش گذاري مي كند. در واقع تصوير اين آقا در آينه نمي گويد كه زشت است يا زيبا، بلكه در گيرنده شما برچسب بيزاري مي خورد.
همين قيافه كه در گيرنده شما بيزاري را برچسب مي گيرد، شايد خاطر خواه داشته باشه هزارتا :46: :43: :46: :43: :46: :43:
و آن وقتي هست كه تصوير قيافه اش با ساير معيارها روي هم نمره گذاري مي شود و برايندش زيبا ديده مي شود.
ما هر كدام گيرنده هاي خودمون را داريم ، كه با گيرنده شما تفاوت دارد. اين شما هستيد كه بايد در گيرنده خود ارزش گذاري قيافه اين آقا را نمره دهي كنيد.
خلاصه :
يا گيرنده ات را عوض كن، يا انتخابت را (فرستنده ات را)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
4:می رسیم به مطلب اخر ..گفتید شما برای رفع نیاز جنسی تصمیم ازدواج داردی ولی از ظاهر ایشان بیزارید..دوست من شما به جمله خود دقت کن..حتی نگفتی خوشم نمیاد..نگفتی بدم میاد..نگفتی متنفرم..گفتی بیزارم!! معانی اینها خیلی باهم متفاوته..شما اگر قصدتون و یا یکی از قصدهاتون تامین نیاز جنسی ست چطور با کسی که از قیافه او بیزارید می خواهید رابطه جنسی داشته باشید..مطمئن باشید همیشه این موضوع شما رو ناراحت می کنه..ببینید من معتقدم همه انسان ها چون مخلوق خدا هستند زیبایند ولی باید ما با کسی ازدواج منیم که با هر عیبی ایشان را بپسندیم نه اینکه خود را مجبور کنیم..زندگی که یک روز و دو روز نیست..قیافه او همین است..استغفرالله ..زبان لال فکر کن دور از جون روزی بر اثر حادثه ای صورت وی بسوزد و از این هم که در ذهن شما زشت تر به نظر بیاید اونوقت چه؟طلاق می گیری؟نه عزیزم زندگی مشترک این نیست...
سلام مجدد:
دوست عزیز متاسفانه شما اصلا با دقت پست ها رو مطالعه نمی کنید..در پست من علاوه بر مطالب مهم در شناخت ازدواج در رابطه مقوله پذیرفتن چهره صحبت شده که اصلا دقت نکردید و مجددا سوال خود را مطرح کردید..و همه همان سخن اولیه تایید کردند...
یاسا جان ما موظفیم همه جوانب خطر گوشزد کنیم هرچند در پست من به سوال اصلی ایشان هم پاسخ دادم..همان طور که سایر دوستان در پست های بعدی اشاره کردند..:72:
سلام؛
نظر همه دوستان محترم,و درست
من هم نظرم رو اضافه میکنم؛ درسته که شما به ازدواج نیاز داری،اما نه با این عجله و نه اینکه دست رو یکی بذاری ،بدون اینکه بهش افتخار کنی وقتی کنارت هست؛
خانم محترم؛ اول باید چهره فرد مورد نظر مهر تأیید رو از دل بگیره بعد بری دنبال سایر معیارها ؛
من هم مخالفم، نه خودت و نه اون آقا رو دچار مشکل بزرگ در آینده مکن.
نقل قول:
mamnoon az hamegitun
از طرف همه : برایتان آرزوی خوشبختی و موفقیت روزافزون می کنیم:72::72::72: