RE: هیچ وقت فکر نمی کردم سر من هم می اد
من توی شرایطی خونه رو ترک کردم که همسرم مرا کتک زد و از خونه بیرون انداخت . الان هم کلید خونه رو عوض کرده و خودش رفته جایی دیگر زندگی می کند
همسرم خیلی دلش می خواست مدتی ازاد باشه تا بتونه هر نوع رابطه ای رو تجربه کنه
به همسرم هم گفتم می خوام برگردم دلم برای خونه زندگی ام تنگ شده گفت لازم نکرده
با سلام
دوست عزیز نگفتید مشکل سر چی بود که کار به کتک کاری کشید بخاطر یک اختلاف قدیمی بود ؟
دوستان شما فکر می کنید توی این شرایط درسته با اون خانم صحبت کنم و ازش بخوام از زندگی م بیرون بره
آذر جون طرف تو شوهرته مشكلتو بايد با اون حل كني نه اينكه سراغ اون خانومه بري . در ضمن ممكنه اون بدونه كه با مردي رابطه داره كه متاهله . حتي ممكنه كه شوهرت بهش گفته باشه كه زن داره . پس فكر نكن اون دلسوز توئه . تو بايد مشكلتو ريشه اي حل كني .اگه شوهرت تنوع طلب باشه كه كاري از دستت بر نمياد ولي اگه در رابطه ات با اون كوتاهي كرده اي بايد بجنبي و زندگيتو دو دستي به چسبي
آذر عزیزم
از نظر من درست نیست که به اون خانم تماس بگیرید و بگید از زندگیتون بره بیرون، گیرم که اون خانم هم حرفتون رو گوش کرد و رفت. دوباره اگر خدای نکرده شوهرتن بره با یه خانم دیگه و ادامه بده شما قراره به هماشون تماس بگیرید و بگید که از زندگیتون بره بیرون؟
اینکارو نکن عزیز دلم.با شوهررت صحبت کن.
دخترتون الان پیش کی هست؟
آذر عزیز،
به نظر من هم صلاح نیست یا شاید بشه گفت فایده ای ندارد که با اون خانم تماس بگیرین. احتمال این که ایشان نداند که شوهر شما متاهل است و بچه دارد بسیار ضعیف است. در ضمن شوهرتون هم از این مساله ناراحت خواهد شد و عکس العمل بدتری نشان خواهد داد.
به قول دوستان فرض که با اون خانوم صحبت کردید و از زندگیتان رفت. با همه ی خانومها که نمی تونید صحبت کنید. می تونید؟؟
این لینک را هم بخوانید.
http://www.hamdardi.net/thread-15179.html