RE: زن کارمند و اختیار پولاش
سلام.با تشکر فراوان از مدیر محترم سایت.
واقعا ممنونم. من درسته دغدغه دارم به غیر از دغدغه در عمل انجام شده قرار گرفتم. یعنی تا حدودی خرج زندگی با من تقسیم شده و من اینو نمیخوام فقط به خاطر مسئولیت پذیری شوهرم. میخوام یه راهکار کاربردی به من ارائه بدین تا توسط اون کمک مالی رو کم کنم.هر چند که تو ذهنمه به عناوین مختلف پس انداز کنم از پولم تا هم شوهرم از پولم نا امید بشه و هم از طرفی فردا روز به دردمون بخوره .من تا اینجا از راهنمایی شما و دوستان به این نتیجه رسیدم که به قول خودمونی پولمو واسه خودم و یا به هر دلیلی خرج کنم تا شوهرم مطمئن بشه من دستم خالیه و از طرفی مشغله اقتصاد خونه رو هم بی خیال بشم. درسته ؟؟ من درست فهمیدم ؟؟؟
اما خرج کردم تمام حقوقم یه کم سخته ، زیاد نیست . اما من انصافا دلم نمیاد همشو خرج کنم . با خودم میگم یه کم نگه دارم شاید تا آخر ماه لازم بشه ....
نمی دونم چیکار کنم.
سلام عزیزم
به نظر من نباید زیاد هم خساستبه خرج بدی یعنی اینطور نباشه که کل درآمدت رو خرج کنی مگه ما خانومها که شاغلیم پولمونو برا چی کنار میزاریم برای زندگی مون دیگه. حالا وقتی الان بهش نیاز داری زیادی هم سخت نگیر البته نه اینکه 90 درصدشو بیاری خونه بلکه کمتر و کمی هم پس انداز کن.
عزیزم بهتره اشتباه منو تکرار نکنی. همیشه دوستام به من میگفتن ما هیچ پولی تو خونه خرج نمیکنیم شوهرمون پول تو جیبی، خرج خونه حتی هزینه آرایشگاه و ... هم میده. منم کلی شاکی میشدم که چه شوهر پررویی دارم که همه خرج خودمو باید خودم بده و وظیفه اونه ولی بعد از مدتی متوجه دروغاشون شدم طبق قانون دروغگو فراموش کار میشه مثلا یکی که از این خانوما ادعا میکرد و میگفت شوهرم حتی خونه مان را به اسم من خریده دروغش معلوم شد.
یه بار مدیرمون روز مرد به ما 100 هزار تومن پاداش داد و گفت مجردا به پدراشون و متاهلا به همسرشون بدن و هرکی این کارو نکنه مدیونه ولی من خساسات کردم الان یه جور شده که دوست داره به هر طریقی فقط از من پول بکنه چون من سخت گرفتم.
بنظر من صلاح نیست زیادی هم سخت بگیری ولی حتما حتما کمی پول برای خودت کنار بزار. [/code]
راستی یه راه حل دیگه میتونی تا وقتی که وامت جور نشده تو این قرعه کشی های ماهانه شرکت کنی و اینجوری هر ماه مقداری از پولت میره و در آخر با اون پول سرویس طلایی یا هرچی که شم اقتصادیت میگه بگیری.:305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara62
... تو ذهنمه به عناوین مختلف پس انداز کنم از پولم تا هم شوهرم از پولم نا امید بشه و هم از طرفی فردا روز به دردمون بخوره .
.... با خودم میگم یه کم نگه دارم شاید تا آخر ماه لازم بشه ....
نمی دونم چیکار کنم.
با سلام
ديدي! مشكل در ذهنت هست. هنوز هم در ذهنت براي پولات و مسائل اقتصادي و فرداها نقشه مي كشي!!!
بازم به فكر آخر ماهي
بازم ترس فردا رو داري
هنوزم ذهنت ، ذهن يه شوهر هست نه ذهن يه خانم.
يه بار ديگر پستهاي قبلي ام را فقط نخوان، دقت كن، توجه كن و به كار بگير:305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
خلاصه تمرين خانم بودن بكن.
دغدغه پول و اقتصاد و آينده مالي رو بزار براي شوهرت.
شما توهم ترس داريد. يا ترس از ترس.
همين اضطراب و نگراني دروني اتان موجب مي شود يه قسمتش به صورت اقتصادي و نگراني از آينده مالي اتان به شما فشار بياورد و به جاي شوهرت شما بشوي تصميم گير و برنامه ريز و تامين كننده.
بي خيالِ مسائل اقتصادي و آينده بشو....
اينطوري بيشتر از زندگي لذت مي بري
با سلام و خسته نباشید.
بله حق با شماست . راستش همش تو ذهن من همین مسائل میچرخه ، آینده ، بچم ، مسئولیت بچم ، وضعیت اقتصادی و غیره و نمیدونم چیکار کنم که از این اضطرابها کم بشه.
همش فکر میکنم قرار یه اتفاق بد بدافته. من فکر میکنم خیلی مضطربم و همین اضطرابم ذهنمو مشغول دار ه . اگه میشه راهکاری بدین تا بتونم یه کم آروم بشم . میشه کمکم کنید که راههای کاهش اضطراب رو بدونم ؟!!
نمیدونم از وقتی فهمیدم باردارم فکر میکنم مسئولیتهام خیلی بیشتر شده . بیشتر به فکر اقتصادم . اصلا به خودم نمیرسم. همش نگرانم.نمیدونم چیکار کنم . تو رو خدا بهم بگید چیکار کنم تا از این دلشوره و اضطراب بی وقفه بیام بیرون
سلام بر sara62 گرامي
:104::104::104:
احسنت. به نظرم به جالبترين نقطه تغيير در زندگيتون رسيديد. اين بينش ريشه تغييرات مثبت هست.
اين نشان مي دهد كه عمق مسائلتون را خوب درك مي كنيد.
به اين منظور اين تاپيك را كه تا اينجا به نتيجه رسيده قفل مي كنم و دو نكته را براي ادامه متذكر مي شوم:
يكم:
پست آخر خود را طي چند خط پرورش بدهيد و به عنوان سئوال در يك تاپيك جداگانه در انجمن مشكلات فردي قرار دهيد. البته لينك اين تاپيك را هم در همان اول براي سابقه مشكلتون قرار دهيد.
دوم:( بسيار مهم)
براي بيشتر شدن آگاهي شما در اين زمينه (ناآرامي و اضطراب)، توصيه مي كنم با صبوري مقالات انجمنهاي ذيل را مطالعه فرمائيد. يه كمي به خودتون فرصت بدهيد. و صرفا كسب آگاهي كنيد. و خود را مرور كنيد.
انجمن آرامش
اضطراب و استرس
انجمن افراد خوشبخت