میشه راهنمایی کنید چجوری بهش بگم و چی بگم
بگم دوست دارم ؟ می خوام باهات ازدواج کنم ؟بگم عاشقتم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه راهنمایی کنید چجوری بهش بگم و چی بگم
بگم دوست دارم ؟ می خوام باهات ازدواج کنم ؟بگم عاشقتم ؟
دوست عزيز
شما كه خواستگار كارخانه دار چي اون را نديديد شايد مثلا بد قيافه بوده يا شايد سنش زياد بوده كه صاحب كارخانه و.. است
حالا كه همش ميگين ميخندين يه روز حرف را به موضوع خواستگار كارخانه دارچيش بكش بگو چرا رد كردي و ... و تا شايد معياراش برا ازدواج را بدوني
موفق باشي
نتيجه هم يادت نره به ما هم بگو
مهسا،برای مشکلت یه تاپیک باز کن.
به نظر من هم اين موضوع رو شفاف باهاش در ميون بذار تا نظرشو بدوني.
البته از اينكه ميگي هميشه مياد پيشت و باهات بگوبخند ميكنه و ... احتمالا دوستت داره اگر هم نداره ولش كن چنين دختري زياد همسر جالبي نمي تونه باشه كه همين جوري الكي بياد با هر نامحرمي نشست و برخاست كنه و بگوبخند و ...
در ضمن سن ايشون هم به نظرم پايينه و خوشگلي تنها كه ملاك مناسبي براي ازدواج نيست اميدوارم ملاكهاي ديگه اي هم داشته باشه كه شما رو متقاعد به ازدواج با ايشون كرده باشه مگه نه دوست عزيزم؟...
خدايا از دست اين پسرا كه به جز زيبايي ظاهري به هيچي ديگه اهميت نميدن ...:316:
راستش من خواستگارشو ندیدم و نمیدونم چجوریه فقط شنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط پاييز خزان2
بعدش اون نمیدونه که من میدونم براش خواستگار آمده و یه چیزی رو که فهمیدم اینه که فعلا نمی خواد ازدواج کنه برا همین فکر کنم رد کرده البته خواستگاراش زیادن ولی شاید اگه بدونه من می خوامش نظرش عوض بشه
راستش اون کلا با پسرا راحته چون خیلی دختره پررو و اجتماعی هست بعدش فقط خوشگلیش برا من معیار نیست و منم به خاطر چند تا معیار دیگه که داره دوسش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
:305:سلام دوست عزیز
بهتره این موضوع رو مستقیم در جلسه ای که همدیگه رو می بینین مطرح کنین (البته به طور کاملا محترمانه ) ازایشون بخواین راجب این موضوع فکرشونو بکنن واگه نظرشون مثبت بود خانواده ها رو در جریان بذارید. اینو مطرح کنید که اگه در قدم اول نخواستید خانواده در جریان این موضوع باشند به این علت بوده که اول نظر خود ایشون رو می خواستین بدونین که در صورت منتفی بودن موضوع مسئله بزرگ نشه وبه خانواده ها کشیده نشه ...
سعی کنید به نحوی با دختر عموتون حرف بزنید که مطرح شدن این مورد فقط به نیت ازدواجه ونه بحث دیگه ای ....
واگه در هر صورت نظر دختر عموتون منفی بود بهتره اصلا اصرار نکنید.:305:
با احترام به نظر همه دوستان،
من مخالف عنوان کردنِ مستقیم هستم.
چون رابطه ی فامیلی و نزدیکی هم دارن، احتمال به خطا رفتن این رابطه رو زیاد میبینم. اینکه رابطه پنهانی ادامه دار و کش دار بشه (حتی به قصد ازدواج) و بعدش شاید یکی از طرفین خسته بشه و....
یا اینکه دختر عموشون موافق نباشه و به اصرار ایشون یه مدت نامعلومی بی هدف رابطه ادامه پیدا کنه.
میدونم الان شما آقای master631 نظرتون اینه که بعد از فهمیدن نظر دختر عموتون با خانواده در میون بذارید. اما خیلی کارتون سخت میشه اگه خودتون به خودشون بگید . مراقب باشید اتفاقای بالا نیافته.:72:
البته این نظر شخصی من بود.:72:
من فکر می کنم هر زمانی که این سوال به ذهن مون می رسه که من رو دوست داره یا نه یعنی ناخالصی وجود داره
دوست داشتن واقعی رو می توان با تمام سلول ها لمس کرد
نظر من اینه که شما دچار احساسات شدین
یه مدتی صبر کنید و کاملا منطقی زیر نظر بگیریدش
master:
راستش اون کلا با پسرا راحته چون خیلی دختره پررو و اجتماعی هست بعدش فقط خوشگلیش برا من معیار نیست و منم به خاطر چند تا معیار دیگه که داره دوسش دارم
آیا این قضیه براتون مهم نیست؟
این حرف که پررو هست خیلی مهمه و نشان دهنده اینه که شما به این قضیه که ایشون آدم راجتی هست دید خوبی نداری.
و حتما قصد داری مثلا بعد از ازدواج محدودش کنی و کنترلش کنی که مثلا پررو نباشه!یا اینکه فکر میکنی خوب ازدواج کنیم درست میشه!
خیلی دقت کن این بنظر من شما هردو سن بالایی ندارین شما اگه بهش علاقه داری حداقل یکسال دیگه صبر کن تا خوب بشناسیش بدون اینکه پی ببره
چون با مطالبی که عنوان کردی مشخصه داره از شما دلبری میکنه
مسئله مهم تر اینه که شما در مقابل ایشون اعتماد بنفس کافی رو ندارید و همین که میگید از شما سرتره باعث میشه که یه پوئن به ایشون بدید و نتونید خودتون توی زندگی مشترک در مقابل اشتباهات احتمالی ایشون کنترل کنید و همیشه با خودتون بگید اشکال نداره اون از من سرتره همین که به من جواب مثبت داده باید خدارو شکر کنم!
خیلی مراقب باش احساساتتو کنترل کن .کاملا مشخصه داری احساسی برخورد میکنی
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط پرناز
راستش احساسات من میگه این همونیه که تو میخای اگه اینو دست بدی بهتر از این گیرت نمیاد پس هرکاری میتونی بکن تا بدستش بیاری
منطقمم میگه این دختر بدرده تو میخوره چون اون رفتارای مثبتش به رفتارای منفیش میارزه ولی نباید برای بدست آوردنش همه کار بکنی باید یه کم سنگین باشی
قبول دارم باید منطقی برخورد بکنم ولی خیلی سخته برام ! چون عاشقش شدم