RE: نظرتون راجع به این آقا چیه؟
[؟شما به هدفش کاری نداشته باش،خود عملی که می خواستی انجام بدی اشتباست.
[/quote]
آره آقای فرهنگ نکته کاملی گفتن نفس این عمل اشتباهه چه برسه به عوافبش:305::305:
بله گلم حتی اگه اون آقا قصد ازدواج هم داشته باشه این مسئله در آینده مشکل جدی ایجاد خواهد کرد ....
حالا اگه هم در هر صورتی ازدواج شما با اون آقا نشد نمیترسی که این موضوع رو به همسر آیندت بگه... شما چه جوری می خوای یه عمر با این دغدغه که خدایا الان عکسم دست کیه و خیلی از اتفاقات وحشتناک شرمسار دیگه ... آره بعدها می تونه به خاطر این عکسی که از شما داره از شما سوء استفاده کنه که مثلا اگه نمی خوای عکستو به این اون یا حتی به خانوادت نشون بدم باید کاری که من میگم بکنی ....:163::163:خواهرم این اشتباهو هرگز نکن....
چی شدی بس؟ ندادی که ؟؟؟
اصلا این آقا با شما ارتباط دارن؟ از شما یه همچین درخواستی داشتن؟
یا در مورد دو نفر دیگه داری میپرسی؟
نه نه نه!
رو خط قرمز هستی،مراقب باش!!!
از همه دوستان متشکرم،
راستش این اتفاقیه که برای یکی از دوستای نزدیکم افتاده متاسفانه:302: وقتی فهمیدم خیلی جا خوردم:33:
میخوام کمکش کنم ولی فک نمیکنم گوش شنوا داشته باشه به اضافه اینکه ما اصلا کم سن و سال نیستیم و اون آقا هه هم اصلا بهش نمیومد اینجوری باشه
فک می کردم که قدیمی فک می کنم، ولی می بینم همه مثل من به قضیه نگا می کنن
دوستم فعلا رو ابرا را میره:311: آرزو می کنم ادامه داشته باشه (رو ابرا را رفتن!!!!!!!!!)
گمون نکنم کاری بیشتر از دعا از دستم ساخته باشه:323:
بازم از همه دوستان ممنونم
خداوند عقلو از هیچ کس نگیره:323:
عكست رو نده به هيچ عنوان ، شايد هم ميخواد امتحانت كن ، بگو وقت زياده براي ديدن ولي ما الان نسبتي با هم نداريم كه بخوام بهت عكس بدم.
عکس نیمه عریان که سهله بنظر من تا ازش مطمئن نشدی حتی عکسهای پوشیده خودت رو هم نده چون خدای نکرده اگه شخص سو استفاده گری باشه با همون عکسها هم میتونه برات دردسر درست کنه....
پنج شنبه ۲۸ بهم ۱۳۸۹, ۱۱:۱۵ صبح