RE: علاقه و ترديد دختر 17 ساله نسبت به يك پسر 20 ساله
سلام SRR72 عزیز
ببین عزیزم درست ترین راه واسه تویی که میگی میخوام درسمو بخونم و خودت قبول داری ازدواج کردن تو این سن اشتباه پس نباید درگیر احساساتت بشی فراموشی کسی که باهاش حرفی نزدی و رابطه ای نداشتی خیلی اسونه چون فقط تو توی ذهنت با اونی پس باید ذهنت و از افکار اشفته پاک کنی خودتو با اینکه توی سنه تو خیلیا ازدواج میکنن توجیح نکن منم همسن توام و الان تقریبا نه ماه از ازدواجم میگذره یه ازدواج کاملا احساسی نمیخوام بگم الان بدبختم یا چیزی اما مطمئنا اگر فقط کمی صبر میکردم خیلی بهترین از اینی میشد که الان هست
واسه ازدواج نمیشه گفت زمان خاصی هست اما وقتی ادم ازدواج میکنه که طرف تموم معیارهاشو داشته باشه نه این که تو این سنه کم بخوای به طرف نشون بدی عاشقشی که ایا اونم بخواد یا اینکه با فهمیدن این چیز خودشو خیلی بیشتر از اینی که هست ببینه متوجه منظورم میشی؟غرورش میره بالا اصلا تو به عنوان یه دختر باید غرور داشته باشی باید اینقدر متین و خوب باشی که اونا به طرف تو جذب بشن نه تو به اونا,خیلی خوب شد که به این سایت مراجعه کردی...1.تو از احساس اون خبر نداری نمیدونی دوست داره یا نه؟2.میگی شاید کسی تو زندگیش باشه؟3.خودت میگی و میدونی الان سن مناسبی واسه ازدواج نیست؟خب به نظر من بهتره فراموشش کنی نگو سخته اتفاقی نیفتاده که سخت باشه راستی تو گفتی از تیپش و اندامش خوشت اومده به نظر خودت این ملاک درستیه؟
عزیز من میتونی واسه فراموشی طرف خودتو مشغول کنی میتونی از تکنیک توقف فکر کمک بگیری افکاری که از این اقا به ذهنت هجوم میاره رو با فکر دیگری جایگزین کن و سعی کن بیشترش نکنی افکارتو و غرقش نشی
سرگرمیهاتو زیاد کن وقتی دیدیش خیلی معمولی برخورد کن مطمئن باش درست ترین تصمیم و گرفتی
موفق باشی:72:
چراجواب نمیدین!
shomilaجان اون پسر دایی من میشه!!!من خیلی بااون طرفم خشک برخورد و اون قدر مغرورم که حتی اطرافیانم همه گفتن که چرا اون قدر خشکی من حتی وقتی اونو رامیبینم من خودم اول سلام نمیکنم اجازه میدم خودش اول سلام کنه!!!!!!!:300:تاحالا غیرموضوع های سرفامیلی درس وتحصیلی ویاراجع فیلم ها راجع چیزه دیگه ای صحبت نکردیم!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط srr72
خیلی سخته ولی نمدونم بایدچکار کنم که فراموشش کنم آخه تقریبا میشه گفت یک ساله که دوستش دارم !حتی تاقبل از اینکه اون رادوست داشته باشم میشه گفت که ازش متنفربودم ....!!!!!!:300:----ازدواج توی شهرمابرای یه دخترتوسن 17سال چیزی تعجب آوری نیست یه دخترامسال مدرسه ماسوم دبیرستان رشته انسانی حامله است ومیشه گفت توی مدرسه حدود30تاعقدکرده و20تاازدواج کرده داریم البته من زادگاهم این شهری که در آن زندگی میکنیم نیست وحتی زبان این شهر با زبان مادری ام فرق میکند:310:..وازنظرتحصیلی خانواده ام درسطح خیلی عالی هستن ومن نمی خواهم قبل ازرفتن به دانشگاه و اخذ مدرک حداقل لیسانس ازدواج کنم ولی ....:43::43:ممنون اگه راهنمایی کنید
این جه شهریه مدرسه ش زن شوهر دار و حامله داره؟تا جایی که می دونم دختر اگر ازدواج کنه
دیگه مدرسه راهش نمی دن.باید بره شبانه.شبانه می ری؟
اینجا می گی دوستش دارم تو پست آخرت گفتی اونقدر باهاش خشکم که دیگران اعتراض می کنن
حتی اول سلام نمی کنم.این چه دوست داشتنیه؟این چه رفتاریه؟
هیچ آدم عاقلی نم یاید همچین کاری رابکنه که اگه کسی رادوست داشته باشه باشه تواولین لحظه ای که ببیندش بهش بگهI love you ! دختر غرور خاص خودش را داره ....در ضمن نوی شهر واستان ما تاجایی که من پرسیدم اگه دختری ازدواج کرد تا آخر اون ترم ویا در بعضی موارد سال فقط میتونه به مدرسه دولتی بیاید!!!!!:18::304:
ممکن است امشب اون رو ببینم چکارکنم مثل همیشه باهاش برخورد کنم؟یانه اصلان بهش سلام نکنم:323::300:ونشان بدم اصلان برام مهم نیست!!!
ینی چی سلام نکنم؟بلخره فامیله.یه سلام احوال پرسی بکن تموم.از یه طرف می گی دوستش دارم از یه طرف شک داری
بهش سلام کنی؟نکنه می ترسی اگر سلام کنی پیش خودش بگه هاااااان دختر عمه م منو دوست داره که بهم سلام
می کنه.این فکر بین غریبه ها قابل قبوله ولی بین دو نفر که بعد از خواهر برادر نزدیک ترین کس به هم هستن سلام نکردن
بی احترامیه.
دیشب دیدمش خیلی معمولی برخورد کردم بعدسلام واحوالپرسی پیش دختر خاله هام نشستم بعداصلان خودم سرصحبت باز نکردم وخودش ازمن پرسید چه خبر خوش میگذره بادرس هاچکار میککنی؟من هم جوابش را دادم !!!!!!!
فکر نمیکنی داری یه ذره برای خودت قضیه رو بزرگ میکنی ...
میفهمم چه حسی داری !! دوست داری چگونه باشه ولی نمیشه ...ولی اینجوری داری خودتو عذاب میدی ...یه ذره بشین فکر کن اصلا اینطوری جلو رفتن درسته یا نه !!؟؟؟
اینقدرم به مدرسه تون نگاه نکن چه اتفاقایی افتاده یا چه چیزایی عادیه !!! اره تو شهرای بزرگم بیرون گردی تا دیروقت مد شده ..!! ایا این کار درستیه !!؟؟
زیاد احساسی برخورد نکن ...بشین قشنگ عقلانی فکر کن ..ببین اگه اینطوری ادامه بدی به کجا کشیده میشه ...!!
اینطوری دستت میاد ..بعد بیا اینجا نظرتو بگو ..تا دوستان گلم راهنماییت کنند ..
لاقربطا:82:
امروز بادوستام که داشتیم از مدرسه برمیگشتیم دیدمش آخه خونشون توی خیابون مدرسه ماست زیرچشمی نگاه کرد فهمیدمنم!!!!!زیر لب سلام کرد من هم فقط تونستم بخندم وسلام نکردم میترسیدم دوستام که همراه ام بودن متوجه بشن!!!!!!!!!!!:302:زیاد خوشتیب نبودکه بگم به خاطرتیپش منو جذب کرده ولی برای من جذاب است!!برای خونشون خریدکرده بود (ماست وسبزی)در ضمن تا آخرخیابون نگاه اش میکردم میترسیدم دخترهای مدرسه تورش کنن!!!!!!!1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط srr72
امروز بادوستام که داشتیم از مدرسه برمیگشتیم دیدمش آخه خونشون توی خیابون مدرسه ماست زیرچشمی نگاه کرد فهمیدمنم!!!!!زیر لب سلام کرد من هم فقط تونستم بخندم وسلام نکردم میترسیدم دوستام که همراه ام بودن متوجه بشن!!!!!!!!!!!:302:زیاد خوشتیب نبودکه بگم به خاطرتیپش منو جذب کرده ولی برای من جذاب است!!برای خونشون خریدکرده بود (ماست وسبزی)در ضمن تا آخرخیابون نگاه اش میکردم میترسیدم دخترهای مدرسه تورش کنن!!!!!!!1
سلام دوست عزیز و نازنین
دختر گل و مهربون
در تاپیک های مشاوره ای باید از بیان مطالب خاطره ای پرهیز کرد ، مثل همی نوشته شما . عزیزم ما راهنمایی کردیم و لب کلام این بود که شما روی ایشون تمرکز نداشته باش ، دچار احساسات هستی مهارش کن و به درس زندگیت بپرداز و رفتارت طبیعی و عادی باشه . ذهنت را مشغول نکن .
از نظر من تاپیکت به نتیجه رسیده و لذا قفل می شود .
اگر باز هم در موردی راهنمایی خواستی تاپیک جدید باز کن .
موفق باشی نازنین :46:
.